• OUTLET
  • Lichidare de stoc!
Marantz CD 50n CD Player - OUTLET
Marantz CD 50n CD Player - OUTLET
Marantz CD 50n CD Player - OUTLET
Marantz CD 50n CD Player - OUTLET
Marantz CD 50n CD Player - OUTLET
Marantz CD 50n CD Player - OUTLET
Marantz CD 50n CD Player - OUTLET

Marantz CD 50n CD Player - OUTLET

6.499,00 lei
8.999,00 lei
cu TVA
Economisește 2.500,00 lei

Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de promoția curentă: 6.500,00 lei -1,00 lei

Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile

Cantitate

Disponibil

Echipamentul propus pentru vânzare face parte din secțiunea OUTLET. Produsele provin din retururi legale, produse expuse în showroom, lichidări de stoc, capete de producție și pot fi utilizate anterior. Sunt posibile semne vizibile de utilizare, cum ar fi zgârieturi minore ce nu afectează funcționalitatea dispozitivului. Este posibilă expedierea în ambalaj de înlocuire. Acest produs este însoțit de o garanție completă de doi ani din partea producătorului, cu asistență tehnică completă. Dispozitivele pe care le vindem sunt disponibile din stoc la depozitul nostru central din București. Pentru colectarea personală, vă rugăm să contactați vânzătorul în prealabil. Livrare gratuită începând cu valoarea coșului de 499 RON. Atentie: Produselor le pot lipsi unele accesorii!

  • Până la 5 ani GaranțiePână la 5 ani Garanție
  • Livrare gratuită de la 499 de lei!Livrare gratuită de la 499 de lei!
  • 14 zile pentru retur14 zile pentru retur

Marantz CD 50n

Unul dintre cele mai flexibile playere CD create vreodată, noul Marantz CD 50n este atât un player de compact discuri de calitate superioară, cât și o sursă de redare audio în rețea de înaltă rezoluție, oferind suport de înaltă calitate pentru o gamă largă de surse de muzică digitală. Acesta dispune de un DAC ESS Sabre de clasă mondială și de filtre digitale muzicale Marantz special concepute, oferind un sunet clar și detaliat pentru toate formele de audio digital.

Motorul digital avansat al CD 50n dezvăluie cele mai fine detalii din înregistrările de înaltă rezoluție, iar sistemul HEOS® încorporat vă permite să vă bucurați de audio digital de la orice sursă.

Caracteristici cheie

Sunet de înaltă definiție

Ascultați muzică la cea mai înaltă rezoluție cu suport pentru PCM 192 kHz/24 biți și DSD 128.

HDMI ARC

Ascultați sunetul TV, al filmelor și al jocurilor, plin de detalii calde și spațiale, prin intermediul sistemului stereo, folosind o singură conexiune prin cablu la televizor.

Filtre digitale de muzică Marantz

Utilizând forme de filtre digitale brevetate, CD 50n menține un sunet cald și spațios pe tot parcursul procesului de conversie digitală-analogică.

Ieșire preamplificator

Conectați CD 50n direct la un amplificator de putere sau la un difuzor activ pentru cea mai scurtă cale spre cel mai muzical sunet.

Credeți în calitate

Conceput pentru streaming

Tehnologia HEOS vă oferă acces la serviciile preferate de streaming de muzică, plus AirPlay și Bluetooth. Ascultați Spotify Connect, Tidal, Deezer, Amazon Music HD, TuneIn internet radio și multe altele.

TV pe echipamentul stereo

Obțineți cel mai muzical sunet la televizor, filme și jocuri. Conectorul HDMI ARC încorporat face acest lucru cu un singur cablu.

Sunet CD extraordinar

Motorul nostru digital de ultimă generație vă invită să descoperiți detalii nemaiauzite de pe CD-urile dumneavoastră preferate.

Preamplificator digital încorporat

În plus față de ieșirea analogică tradițională, puteți folosi HEOS sau telecomanda pentru a controla direct volumul de ieșire atunci când utilizați amplificatorul de putere.

MARANTZ
CD50NN1SG*AFR
1 Obiect

Fișa cu date

Garanție
24 luni

Referințe specifice

Citiți mai mult

10 alte produse din aceeași categorie:

Marantz CD 50n CD Player - OUTLET

6.499,00 lei
8.999,00 lei
cu TVA
Economisește 2.500,00 lei