Centrul de service

Service-ul central SERVICEU este responsabil pentru serviciile din domeniul reparațiilor în garanție și post-garanție. Personalul instruit profesional format din cei mai buni tehnicieni, specialiști cu mulți ani de experiență șu un atelier bine echipat oferă servicii de înaltă calitate. Vă rugăm să trimiteți toate întrebările legate de servisarea dispozitivelor pe adresa de e-mail sau telefonic de luni până vineri între orele 9:00-17:00

Service Central:

SERVICEU
ul. Kurantów 34
02-873 Warszawa
tel.: +48 22 331 55 33
fax: +48 22 331 55 00
e-mail: service@serviceu.eu

Informații garanție

În mod standard, toate produsele pe care le oferim au o garanție de 24 de luni a producătorului sau a distribuitorului. Colaborând cu cei mai buni furnizori de produse de pe piață, oferim asistență post-vânzare completă. Deoarece satisfacția clienților noștri în utilizarea echipamentelor electronice achiziționate în magazinele noastre este cea mai importantă, pentru majoritatea echipamentelor audio / video pe care le oferim, oferim condiții speciale de garanție. Pentru produsele selectate din următoarele branduri pe care le puteți găsi în lista de mai jos:

 • 5 ani garanție pentru CANTON, DALI, FOCAL (boxe pasive), SONUS FABER, WHARFEDALE, WILSON
 • 3 ani garanție Definitive Technology, Denon (cu excepția căștilor și boxelor Bluetooth), FOCAL (electronică, adică soundbar,   subwoofere, boxe active), HEOS, MARANTZ, POLK AUDIO
 • 2 ani garanție pentru ALPHASON, ARGON AUDIO, AUDIO RESEARCH, B&O PLAY, BANG & OLUFSEN, DENON (căști), DENON Professional, EAT, FLEXON, FOCAL (căști, accesorii), INAKUSTIK, ION, JAYS, MARANTZ Professional, MONSTER, Produse NAIM, NETATMO, OPTOMA, SONOS, SUMIKO, VOGELS, WADIA, Wharfedale Professional.   
 • Garanție pe viață pentru conectoarele brandurilor: BANDRIDGE, QED, MONSTER, PROFIGOLD.

Înregistrarea produsului

Notă: Pentru primirea garanției extinse este necesară înregistrarea dispozitivului achiziționat din lista de mai sus în termen de 30 de zile de la data achiziției pe site-ul magazinului.

Înregistrarea electronică a produsului

Condiții garanție

 1. Garanția este valabilă pentru o perioadă de 24 de luni de la data achiziței.
 2. Defectele apărute în perioada de garanție vor fi înlăturate în cel mult 14 zile de la data primirii dispozitivului în service.
 3. Dacă este necesară comandarea pieselor din străinătate, timpul de reparație se prelungește cu timpul necesar pentru importul pieselor. Clientul va fi informat cu privire la perioada estimativă de reparație a echipamentului din cauza necesității de a importa piese din străinătate.
 4. Repararea în garanție se va efectua la prezentarea:
  - un document de garanție semnat de client pentru echipamentul defect,
  - dovada validă a achiziționării dispozitivului cu data de vânzare vizibilă.
 5. În garanție va fi trecută informația despre reparația efectuată de către service-ul autorizat.
 6. Clientul poate solicta înlocuirea dispozitivului în următoarele condiții :
  - în perioada de garanție, service-ul va efectua 3 reparații ale aceluiași defect, iar echipamentul va indica în continuare un defect care împiedică utilizarea acestuia conform specificațiilor producătorului.
  - service-ul va confirma în scris că nu este posibilă eliminarea defectului.
 7. Dacă, după îndeplinirea condițiilor prevăzute în punctul 6, nu este posibilă înlocuirea echipamentului cu unul nou, clientul are dreptul la returnarea sumei plătite.
 8. Nie są objęte gwarancją uszkodzenia spowodowane normalnym zużyciem eksploatacyjnym (paski napędowe, żarówki, lasery odczytujące itp.).
 9. Deteriorările cauzate de utilizarea normală (curele de transmisie, becuri, lasere de citire etc.) nu sunt acoperite de garanție.
 10. Garanția nu acoperă defecțiunile cauzate de factori externi, cum ar fi: șocuri mecanice, poluare, inundații, fulgere, supratensiuni ale rețelei electrice, instalare hardware și actualizări software neconforme cu instrucțiunile de utilizare, utilizarea neconformă cu indiciile producătorului, defectarea difuzoarelor datorită suprasarcinei de semnal, oscilația amplificatorului sau a sursei de semnal, apariția tensiunii de curent continuu la ieșirea amplificatorului.

 1. Condiția pentru care Clientul invocă drepturile care rezultă din această garanție este utilizarea, întreținerea și depozitarea echipamentelor în modul specificat în manualul de utilizare.
 2. Garanția nu acoperă daunele cauzate de client de a proteja corespunzător echipamentul în timpul transportului, în special scoaterea, introducerea și mutarea dispozitivului.
 3. De asemenea, garanția nu acoperă daunele cauzate de utilizarea echipamentului contrar utilizării sale intenționate. Aceasta presupune utilizarea echipamentelor pentru amatori în scopuri profesionale. Acest tip de daune pot fi reparate doar contracost.
 4. Garanția nu acoperă revendicările pentru parametrii tehnici ale produsului, atâta timp cât sunt în concordanță cu cei specificați de producător în manualul de utilizare.
 5. Service-ul are dreptul de a refuza efectuarea unei reparații în garanție în cazul:
  1. Nu exista o concordanță între datele din factură/bon fiscal și datele dispozitivului
  2. încălcarea sau ruperea sigiliilor,
  3. reparații efectuate de un service neautorizat,
  4. modificări în proiectul dispozitivului, inclusiv modificări și adaptări ale echipamentului.
 6. Refuzul de a efectua reparația în garanție echivalează cu pierderea garanției.
 7. Condițiile de garanție de mai sus nu limitează sau suspendă drepturile Cumpărătorului care rezultă din neconformitatea produselor cu contractul.
 8. Refuzul de a efectua o reparație în garanție din motivele specificate în punctul 15 b) -d) echivalează cu pierderea garanției.