Marantz CD 50n CD Player
   Marantz CD 50n CD Player
   Marantz CD 50n CD Player
   Marantz CD 50n CD Player
   Marantz CD 50n CD Player

   Marantz CD 50n CD Player

   Culoare :

   Motorul digital avansat al CD 50n scoate în evidență cele mai fine detalii din înregistrările de înaltă rezoluție, iar sistemul HEOS® integrat vă permite să vă bucurați de audio digital de la orice sursă. 

   • Până la 5 ani GaranțiePână la 5 ani Garanție
   • Livrare gratuită de la 499 de lei!Livrare gratuită de la 499 de lei!
   • 14 zile pentru retur14 zile pentru retur

   Marantz CD 50n

   Unul dintre cele mai flexibile playere CD create vreodată, noul Marantz CD 50n este atât un player de compact discuri de calitate superioară, cât și o sursă de redare audio în rețea de înaltă rezoluție, oferind suport de înaltă calitate pentru o gamă largă de surse de muzică digitală. Acesta dispune de un DAC ESS Sabre de clasă mondială și de filtre digitale muzicale Marantz special concepute, oferind un sunet clar și detaliat pentru toate formele de audio digital.

   Motorul digital avansat al CD 50n dezvăluie cele mai fine detalii din înregistrările de înaltă rezoluție, iar sistemul HEOS® încorporat vă permite să vă bucurați de audio digital de la orice sursă.

   Caracteristici cheie

   Sunet de înaltă definiție

   Ascultați muzică la cea mai înaltă rezoluție cu suport pentru PCM 192 kHz/24 biți și DSD 128.

   HDMI ARC

   Ascultați sunetul TV, al filmelor și al jocurilor, plin de detalii calde și spațiale, prin intermediul sistemului stereo, folosind o singură conexiune prin cablu la televizor.

   Filtre digitale de muzică Marantz

   Utilizând forme de filtre digitale brevetate, CD 50n menține un sunet cald și spațios pe tot parcursul procesului de conversie digitală-analogică.

   Ieșire preamplificator

   Conectați CD 50n direct la un amplificator de putere sau la un difuzor activ pentru cea mai scurtă cale spre cel mai muzical sunet.

   Credeți în calitate

   Conceput pentru streaming

   Tehnologia HEOS vă oferă acces la serviciile preferate de streaming de muzică, plus AirPlay și Bluetooth. Ascultați Spotify Connect, Tidal, Deezer, Amazon Music HD, TuneIn internet radio și multe altele.

   TV pe echipamentul stereo

   Obțineți cel mai muzical sunet la televizor, filme și jocuri. Conectorul HDMI ARC încorporat face acest lucru cu un singur cablu.

   Sunet CD extraordinar

   Motorul nostru digital de ultimă generație vă invită să descoperiți detalii nemaiauzite de pe CD-urile dumneavoastră preferate.

   Preamplificator digital încorporat

   În plus față de ieșirea analogică tradițională, puteți folosi HEOS sau telecomanda pentru a controla direct volumul de ieșire atunci când utilizați amplificatorul de putere.

   MARANTZ
   CD50NN1SG

   Fișa cu date

   Garanție
   24 luni

   Referințe specifice

   ean13
   0747192141219
   Citiți mai mult

   Marantz CD 50n CD Player