• Nou
  Marantz CD 50n CD Player
  Marantz CD 50n CD Player
  Marantz CD 50n CD Player
  Marantz CD 50n CD Player
  Marantz CD 50n CD Player
  Marantz CD 50n CD Player
  Marantz CD 50n CD Player

  Marantz CD 50n CD Player

  8.999,00 lei
  cu TVA
  Culoare :
  Cantitate

  Disponibil

  Motorul digital avansat al CD 50n scoate în evidență cele mai fine detalii din înregistrările de înaltă rezoluție, iar sistemul HEOS® integrat vă permite să vă bucurați de audio digital de la orice sursă. 

  • Până la 5 ani GaranțiePână la 5 ani Garanție
  • Livrare gratuită de la 499 de lei!Livrare gratuită de la 499 de lei!
  • 45 zile pentru retur45 zile pentru retur

  Marantz CD 50n

  Unul dintre cele mai flexibile playere CD create vreodată, noul Marantz CD 50n este atât un player de compact discuri de calitate superioară, cât și o sursă de redare audio în rețea de înaltă rezoluție, oferind suport de înaltă calitate pentru o gamă largă de surse de muzică digitală. Acesta dispune de un DAC ESS Sabre de clasă mondială și de filtre digitale muzicale Marantz special concepute, oferind un sunet clar și detaliat pentru toate formele de audio digital.

  Motorul digital avansat al CD 50n dezvăluie cele mai fine detalii din înregistrările de înaltă rezoluție, iar sistemul HEOS® încorporat vă permite să vă bucurați de audio digital de la orice sursă.

  Caracteristici cheie

  Sunet de înaltă definiție

  Ascultați muzică la cea mai înaltă rezoluție cu suport pentru PCM 192 kHz/24 biți și DSD 128.

  HDMI ARC

  Ascultați sunetul TV, al filmelor și al jocurilor, plin de detalii calde și spațiale, prin intermediul sistemului stereo, folosind o singură conexiune prin cablu la televizor.

  Filtre digitale de muzică Marantz

  Utilizând forme de filtre digitale brevetate, CD 50n menține un sunet cald și spațios pe tot parcursul procesului de conversie digitală-analogică.

  Ieșire preamplificator

  Conectați CD 50n direct la un amplificator de putere sau la un difuzor activ pentru cea mai scurtă cale spre cel mai muzical sunet.

  Credeți în calitate

  Conceput pentru streaming

  Tehnologia HEOS vă oferă acces la serviciile preferate de streaming de muzică, plus AirPlay și Bluetooth. Ascultați Spotify Connect, Tidal, Deezer, Amazon Music HD, TuneIn internet radio și multe altele.

  TV pe echipamentul stereo

  Obțineți cel mai muzical sunet la televizor, filme și jocuri. Conectorul HDMI ARC încorporat face acest lucru cu un singur cablu.

  Sunet CD extraordinar

  Motorul nostru digital de ultimă generație vă invită să descoperiți detalii nemaiauzite de pe CD-urile dumneavoastră preferate.

  Preamplificator digital încorporat

  În plus față de ieșirea analogică tradițională, puteți folosi HEOS sau telecomanda pentru a controla direct volumul de ieșire atunci când utilizați amplificatorul de putere.

  MARANTZ
  CD50NN1B
  14 Produse

  Fișa cu date

  Garanție
  24 luni

  Referințe specifice

  ean13
  0747192141202
  Citiți mai mult

  10 alte produse din aceeași categorie:

  Marantz CD 50n CD Player

  8.999,00 lei
  cu TVA