Utilizând site-ul nostru, utilizatorul este de acord cu utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare.
Dacă doriți mai multe informații sau nu acceptați cookie-urile, vizitați pagina. mai multe informatii

   Căști over-ear ELEGIA

   FOCAL

   3.499,00 lei
   2.999,00 leiEconomisește 500,00 lei
   cu TVA

   Vezi istoricul prețurilor

   Culoare
   Cantitate

   Disponibil

   Dacă sunteți în căutarea unor căști over-ear bine amortizate, cu un sunet echilibrat și foarte subtil, atunci alegeți FOCAL ELEGIA fără să vă gândiți prea mult. Acestea sunt căști închise la spate, de calitate audiofilă, concepute pentru confort și izolare excelentă, acordând în același timp prioritate preciziei și dinamicii sunetului.

   Atenție: Timpul de livrare estimat este de 3-5 zile lucrătoare

    

   Până la 5 ani Garanție

    

   Livrare gratuită de la 499 de lei!

    

   45 zile pentru retur

   Driverele cu dome pe toată gama de frecvențe, realizate din materiale de cea mai bună calitate (aluminiu și magneziu), sunt responsabile pentru precizia și detaliile sunetului ELEGIA. Datorită acesteia, aceste căști închise sunt caracterizate de un răspuns de frecvență foarte ridicat - răspunsul de frecvență este foarte larg și uniform. Dinamica ridicată a căștilor este obținută prin utilizarea unei bobine vocale fără ramă, a cărei greutate redusă și rezistență ridicată asigură o reproducere excelentă a tuturor frecvențelor. 

   În cazul modelelor închise, un factor foarte important este asigurarea unui confort maxim de utilizare. Se întâmplă adesea ca mulți utilizatori să considere căștile de tip închis pur și simplu inconfortabile. FOCAL ELEGIA au fost realizate cu mare atenție la confort. Prin utilizarea unei forme ovale a carcasei și finisarea cu piele de căprioară a tuturor elementelor de contact dintre căști și cap, reușim să evităm efectul de "presiune" și să oferim o experiență plăcută în timpul ascultării prelungite. Învelișul în sine este realizat din construcție traforată, ceea ce elimină efectul de "încălzire".

   Un soundstage larg, care este atât de important în cazul modelelor de tip închis, este cauzat de plasarea asimetrică a driverelor în raport cu urechile. Acestea sunt ușor înclinate în față, astfel încât să se obțină o panoramă stereo mai profundă și mai naturală, ceea ce reprezintă o procedură foarte bună, datorită căreia ELEGIE surclasează multe modele închise. Ei au un sunet de proporții perfecte. Sunetul lor este coerent și subtil.

   Inginerii FOCAL trebuie să fi făcut eforturi considerabile pentru a obține un grad atât de ridicat de acuratețe și rezistență în răspunsul la bas. Basul este puternic și precis, dar nu dominant (așa cum se întâmplă adesea în cazul modelelor cu spate închis). Gama de frecvențe medii este densă și bine conectată la bas. Acuturile adaugă suflu fără a fi aspre sau agresive. Se poate auzi că este un sunet foarte echilibrat, cu proporții bune, care subliniază toate detaliile și subtilitățile înregistrărilor redate.

   Datorită impedanței scăzute (35 ohmi) și a capătului de cablu de 3,5 mm (mnijack), căștile sunt potrivite atât pentru o ascultare "serioasă", cât și pentru conectarea la surse mai mobile, cum ar fi playerele muzicale portabile, telefoanele sau dispozitivele mini-DAC. Căștile vin cu o carcasă foarte solidă, cu o formă cardioidă. Este căptușit cu material textil și se închide cu un fermoar. Datorită acestuia, FOCAL ELEGIA va fi protejat de praf și rezistent la deteriorări mecanice atât acasă, cât și în timpul călătoriilor. Cablul cu o lungime de 1,2 m atașat la căști pentru o protecție suplimentară împotriva deteriorării este finisat cu o împletitură solidă. Setul include, de asemenea, un adaptor de la un conector de 3,5 mm (mnijack) la unul de 1/4'' (jack). Căștile FOCAL ELEGIA sunt rezultatul unor ani de experiență în producție și în selectarea celor mai bune materiale. Designul lor original și foarte elegant le va face să arate foarte bine în poziția noastră de ascultare, iar sunetul va oferi plăcere de ascultare pentru ore întregi.

   Specificații tehnice:

   • impedanță: 35 Ohmi
   • sensibilitate: 105 dB SPL/1 mW la 1 kHz
   • THD: 0,1% la 1 kHz/100 dB SPL
   • răspuns în frecvență: 5 Hz - 23 kHz
   • driver: dom de aluminiu din magneziu cu dom de 1,57" (40 mm)
   • cablu: cablu asimetric de 1,2 m (mufă TRS de 3,5 mm), adaptor jack stereo de la 3,5 mm la 1/4". (6,35 mm)

   FOCAL
   ELEGIABLACK
   3544057725051
   586 Produse


   0 kg

   Fișa cu date

   Garanție
   24 luni
   Tip de căști
   Închise
   Tipul de conecatre
   Cu fir

   Nou
   Citiți mai mult

   10 alte produse din aceeași categorie: