Căști Over-Ear wireless LISTEN WIRELESS
      Căști Over-Ear wireless LISTEN WIRELESS
      Căști Over-Ear wireless LISTEN WIRELESS
      Căști Over-Ear wireless LISTEN WIRELESS
      Căști Over-Ear wireless LISTEN WIRELESS
      Căști Over-Ear wireless LISTEN WIRELESS

      Căști Over-Ear wireless LISTEN WIRELESS

      899,00 lei
      1.249,00 lei
      cu TVA
      Economisește 350,00 lei

      Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de promoția curentă: 1.249,00 lei -350,00 lei

      Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile

      Cantitate

      Momentan stoc epuizat

      FOCAL LISTEN WIRELESS sunt căști cu bluetooth fără fir de înaltă calitate, care vă vor surprinde cu sunetul lor. Cu designul lor cu spatele închis, bateria de lungă durată (până la 20 de ore de redare) și sunetul bine echilibrat, sunt potrivite pentru a asculta muzică în deplasare, precum și într-un mediu liniștit acasă.


      • Până la 5 ani GaranțiePână la 5 ani Garanție
      • Livrare gratuită de la 499 de lei!Livrare gratuită de la 499 de lei!
      • 45 zile pentru retur45 zile pentru retur

      Pe lângă calitatea sunetului și confort, cel mai important lucru la căștile wireless este izolarea lor de mediul înconjurător. Nimănui nu-i place ca melodia preferată să fie deranjată de zumzetul unui autobuz sau al metroului. FOCAL a rezolvat această problemă cu un design închis și căști mari și solide, care garantează o calitate bună chiar și în locuri zgomotoase. Pernuțele sunt realizate din spumă de înaltă densitate, ceea ce le face extrem de confortabile și vă puteți asculta muzica mult timp fără să vă simțiți "obosit de urechi".

      Întreaga construcție este foarte solidă și masivă. Banda pentru cap, contrar aparențelor, este foarte flexibilă, ceea ce reprezintă un avantaj imens în cazul utilizării frecvente "pe drum", când căștile sunt mult mai expuse la deteriorări mecanice decât în cazul unei ascultări liniștite acasă. În interiorul căștilor se află driverele electrodinamice Mylar Titanium de 1 37/64", care fac ca transmiterea sunetului să fie extrem de precisă și clară.

      FOCAL este renumită pentru abordarea serioasă a calității sunetului și a detaliilor, motiv pentru care căștile fără fir LISTEN WIRELESS îi depășesc pe mulți dintre concurenții lor în ceea ce privește precizia pe întregul spectru audio, de la cele mai joase frecvențe până la cele mai înalte. Materialul de cea mai bună calitate este de mare importanță aici, deoarece afectează atât timbrul sunetului, cât și precizia cu care sunt transmise toate benzile de sunet.

      Căștile fără fir FOCAL LISTEN WIRELESS sunt combinația perfectă între anii de experiență în producție, cele mai bune materiale și accesibilitatea pentru a oferi un bas puternic și precis, medii și înalte clare. Datorită duratei mari de viață a bateriei (până la 20 de ore la o singură încărcare), căștile sunt foarte portabile. Timpul de încărcare a acestora este de numai 3 ore, ceea ce reprezintă un avantaj în plus.

      Producătorul a echipat căștile cu un sistem special Clear Voice Capture, care constă în două microfoane încorporate, astfel încât să puteți purta conversații telefonice în siguranță. Căștile sunt livrate cu o husă convenabilă, care le va păstra în siguranță în timpul călătoriilor. În plus, FOCAL a inclus un cablu minijack pentru a vă putea asculta muzica chiar și atunci când căștile se termină.

      FOCAL LISTEN WIRELESS sunt căști care se concentrează pe neutralitatea sunetului, toate benzile sunt clare și lizibile, spre deosebire de mulți dintre concurenții lor, acestea nu au "efecte ieftine" prin amplificarea basului și a acelor înalte. Acestea se concentrează în primul rând pe lizibilitatea întregii game prezentate, precum și pe crearea unei scene sonore precise și exacte. În raftul său de preț, aceasta este cu siguranță una dintre cele mai bune alegeri care are un raport preț/calitate ridicat.

      Specificații tehnice:

      • Tip: căști cu ureche închisă, cu circulație
      • Tehnologia Bluetooth®: 4.1
      • rază de acțiune: >15 m
      • baterie: până la 20 de ore.
      • impedanță (mod pasiv): 32 Ohmi
      • sensibilitate (mod pasiv, 1kHz/1Vrms): 122 dB
      • distorsiune armonică totală (THD, 1kHz/100dB SPL): < 0,4%.
      • răspuns în frecvență: 15 Hz - 22 kHz
      • transductor: electrodinamic 1 37/64" Mylar Titanium
      • microfoane: 2 omnidirecționale (captare clară a vocii)

      FOCAL
      LISTENBTBLACK

      Fișa cu date

      Garanție
      24 luni

      Referințe specifice

      Citiți mai mult

      Clienții au mai cumpărat:

      10 alte produse din aceeași categorie:

      Căști Over-Ear wireless LISTEN WIRELESS

      899,00 lei
      1.249,00 lei
      cu TVA
      Economisește 350,00 lei