• Pachet
  Set: Uniti Atom Headphone Edition + Elegia
  Set: Uniti Atom Headphone Edition + Elegia
  Set: Uniti Atom Headphone Edition + Elegia
  Set: Uniti Atom Headphone Edition + Elegia
  Set: Uniti Atom Headphone Edition + Elegia
  Set: Uniti Atom Headphone Edition + Elegia
  Set: Uniti Atom Headphone Edition + Elegia
  Set: Uniti Atom Headphone Edition + Elegia
  Set: Uniti Atom Headphone Edition + Elegia
  Set: Uniti Atom Headphone Edition + Elegia
  Set: Uniti Atom Headphone Edition + Elegia
  Set: Uniti Atom Headphone Edition + Elegia
  Set: Uniti Atom Headphone Edition + Elegia

  Set: Uniti Atom Headphone Edition + Elegia

  14.999,00 lei
  18.498,00 lei
  cu TVA
  Economisește 3.499,00 lei

  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile

  Alege culoarea din set.

  Căști over-ear FOCAL ELEGIA

  Culoare

  Atenție. Produsul poate fi de pe raft.

  • Până la 5 ani GaranțiePână la 5 ani Garanție
  • Livrare gratuită de la 499 de lei!Livrare gratuită de la 499 de lei!
  • 45 zile pentru retur45 zile pentru retur

  Conținutul setului

  - Uniti Atom este un frumos și compact player de muzică multi-sursă care vă va seduce cu o calitate uimitoare a sunetului și cu un set de caracteristici remarcabil. Amplificatorul integrat de 40 de wați și capacitățile de streaming de muzică de înaltă rezoluție vă vor umple casa cu un sunet uimitor de înaltă fidelitate. Atom este perfect ca sistem principal high-end sau chiar pentru utilizare în bucătărie sau în birou, unde spațiul este la un nivel superior. Doar adăugați difuzoare. Aplicația Naim pentru iOS și Android combină toate sursele dvs. de muzică într-un singur loc, făcând Uniti Atom și mai atrăgător.

  - Intrări audio: 2x TOSLink optic (până la 24 biți / 96kHz), 1x RCA coaxial (până la 24 biți / 192kHz, DoP 64Fs), 1x HDMI ARC, 1x RCA, 2x mufă USB tip A (față și spate)
  - Ieșiri audio: 1x amplificator de putere stereo, 1x ieșire sub / pre RCA, 1x mufă pentru căști de 3,5 mm

  Fișa cu date

  Garanție
  24 luni

  Dacă sunteți în căutarea unor căști over-ear bine amortizate, cu un sunet echilibrat și foarte subtil, atunci alegeți FOCAL ELEGIA fără să vă gândiți prea mult. Acestea sunt căști închise la spate, de calitate audiofilă, concepute pentru confort și izolare excelentă, acordând în același timp prioritate preciziei și dinamicii sunetului.


  Driverele cu dome pe toată gama de frecvențe, realizate din materiale de cea mai bună calitate (aluminiu și magneziu), sunt responsabile pentru precizia și detaliile sunetului ELEGIA. Datorită acesteia, aceste căști închise sunt caracterizate de un răspuns de frecvență foarte ridicat - răspunsul de frecvență este foarte larg și uniform. Dinamica ridicată a căștilor este obținută prin utilizarea unei bobine vocale fără ramă, a cărei greutate redusă și rezistență ridicată asigură o reproducere excelentă a tuturor frecvențelor. 

  În cazul modelelor închise, un factor foarte important este asigurarea unui confort maxim de utilizare. Se întâmplă adesea ca mulți utilizatori să considere căștile de tip închis pur și simplu inconfortabile. FOCAL ELEGIA au fost realizate cu mare atenție la confort. Prin utilizarea unei forme ovale a carcasei și finisarea cu piele de căprioară a tuturor elementelor de contact dintre căști și cap, reușim să evităm efectul de "presiune" și să oferim o experiență plăcută în timpul ascultării prelungite. Învelișul în sine este realizat din construcție traforată, ceea ce elimină efectul de "încălzire".

  Un soundstage larg, care este atât de important în cazul modelelor de tip închis, este cauzat de plasarea asimetrică a driverelor în raport cu urechile. Acestea sunt ușor înclinate în față, astfel încât să se obțină o panoramă stereo mai profundă și mai naturală, ceea ce reprezintă o procedură foarte bună, datorită căreia ELEGIE surclasează multe modele închise. Ei au un sunet de proporții perfecte. Sunetul lor este coerent și subtil.

  Inginerii FOCAL trebuie să fi făcut eforturi considerabile pentru a obține un grad atât de ridicat de acuratețe și rezistență în răspunsul la bas. Basul este puternic și precis, dar nu dominant (așa cum se întâmplă adesea în cazul modelelor cu spate închis). Gama de frecvențe medii este densă și bine conectată la bas. Acuturile adaugă suflu fără a fi aspre sau agresive. Se poate auzi că este un sunet foarte echilibrat, cu proporții bune, care subliniază toate detaliile și subtilitățile înregistrărilor redate.

  Datorită impedanței scăzute (35 ohmi) și a capătului de cablu de 3,5 mm (mnijack), căștile sunt potrivite atât pentru o ascultare "serioasă", cât și pentru conectarea la surse mai mobile, cum ar fi playerele muzicale portabile, telefoanele sau dispozitivele mini-DAC. Căștile vin cu o carcasă foarte solidă, cu o formă cardioidă. Este căptușit cu material textil și se închide cu un fermoar. Datorită acestuia, FOCAL ELEGIA va fi protejat de praf și rezistent la deteriorări mecanice atât acasă, cât și în timpul călătoriilor. Cablul cu o lungime de 1,2 m atașat la căști pentru o protecție suplimentară împotriva deteriorării este finisat cu o împletitură solidă. Setul include, de asemenea, un adaptor de la un conector de 3,5 mm (mnijack) la unul de 1/4'' (jack). Căștile FOCAL ELEGIA sunt rezultatul unor ani de experiență în producție și în selectarea celor mai bune materiale. Designul lor original și foarte elegant le va face să arate foarte bine în poziția noastră de ascultare, iar sunetul va oferi plăcere de ascultare pentru ore întregi.

  Specificații tehnice:

  • impedanță: 35 Ohmi
  • sensibilitate: 105 dB SPL/1 mW la 1 kHz
  • THD: 0,1% la 1 kHz/100 dB SPL
  • răspuns în frecvență: 5 Hz - 23 kHz
  • driver: dom de aluminiu din magneziu cu dom de 1,57" (40 mm)
  • cablu: cablu asimetric de 1,2 m (mufă TRS de 3,5 mm), adaptor jack stereo de la 3,5 mm la 1/4". (6,35 mm)

  Fișa cu date

  Garanție
  24 luni
  Tip de căști
  Închise
  Tipul de conecatre
  Cu fir
  Citiți mai mult

  5 alte produse din aceeași categorie: