• OUTLET
  • Lichidare de stoc!
Denon AH-D1200 Căști On-Ear - OUTLET - AFR024
Denon AH-D1200 Căști On-Ear - OUTLET - AFR024
Denon AH-D1200 Căști On-Ear - OUTLET - AFR024
Denon AH-D1200 Căști On-Ear - OUTLET - AFR024
Denon AH-D1200 Căști On-Ear - OUTLET - AFR024
Denon AH-D1200 Căști On-Ear - OUTLET - AFR024
Denon AH-D1200 Căști On-Ear - OUTLET - AFR024
Denon AH-D1200 Căști On-Ear - OUTLET - AFR024

Denon AH-D1200 Căști On-Ear - OUTLET - AFR024

489,00 lei
699,00 lei
cu TVA
Economisește 210,00 lei

Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile

Cantitate

Momentan stoc epuizat

Echipamentul propus pentru vânzare face parte din secțiunea OUTLET. Produsele provin din retururi legale, produse expuse în showroom, lichidări de stoc, capete de producție și pot fi utilizate anterior. Sunt posibile semne vizibile de utilizare, cum ar fi zgârieturi minore ce nu afectează funcționalitatea dispozitivului. Este posibilă expedierea în ambalaj de înlocuire. Acest produs este însoțit de o garanție completă de doi ani din partea producătorului, cu asistență tehnică completă. Dispozitivele pe care le vindem sunt disponibile din stoc la depozitul nostru central din București. Pentru colectarea personală, vă rugăm să contactați vânzătorul în prealabil. Livrare gratuită începând cu valoarea coșului de 499 RON. Atentie: Produselor le pot lipsi unele accesorii!


  • Până la 5 ani GaranțiePână la 5 ani Garanție
  • Livrare gratuită de la 499 de lei!Livrare gratuită de la 499 de lei!
  • 14 zile pentru retur14 zile pentru retur

Luați sunetul premium cu dumneavoastră, oriunde ați merge. Denon AH-D1200 se bazează pe peste 50 de ani de inginerie în domeniul căștilor pentru a oferi o cască durabilă, proiectată cu artă, cu sunet de înaltă rezoluție. Driverele personalizate de 50 mm oferă un sunet detaliat și precis, demn de piesele dvs. preferate. Construit pentru utilizare îndelungată, AH-D1200 dispune de o construcție ergonomică cu pernuțe pentru ureche din spumă cu memorie peste ureche și o potrivire ușoară și confortabilă. Fie că doriți să vă relaxați în timpul navetei sau să vă concentrați asupra sarcinii pe care o aveți de îndeplinit, AH-D1200 vă ajută să ascultați confortabil, atât timp cât doriți.

Sunet premium

Sunet premium, oriunde te-ai duce. Dirijorii de 50 mm de proprietate Denon din AH-D1200 oferă un sunet dinamic pentru plăcerea de a asculta. Aceste drivere și materialele acustice oferă o calitate excepțională a sunetului, asortată cu un design contemporan și elegant. Suportul audio de înaltă rezoluție vă permite să vă bucurați pe deplin de albumele dvs. preferate. În plus, aplicația gratuită Denon Audio vă oferă libertatea de a egaliza muzica în funcție de preferințele dvs. Bucurați-vă de muzică așa cum a fost menită să fie ascultată.

Design contemporan

AH-D1200 dispune de o construcție elegantă, atât în stil alb cât și negru. Pielea moale, prelucrată, completează carcasa monocromă îndrăzneață pentru o estetică de design modern. Telecomanda cu trei butoane inclusă pe cablu oferă un control fără întreruperi pentru volum și microfon, oferind o experiență de ascultare ușoară și plăcută.

Comoditate în mișcare

Luați AH-D1200 cu dvs. în timpul călătoriei. Efectuați apeluri de pe orice smartphone cu ajutorul cablului detașabil cu microfon încorporat. Reglate pentru medii exterioare, driverele de 50 mm oferă un sunet clar și detaliat în timp ce vă deplasați în timpul zilei. Un design pliabil și o husă de transport fac ca AH-D1200 să fie portabil și ușor de depozitat.

Materiale durabile

Materiale rezistente care țin pasul cu stilul tău de viață. Un cuier durabil din aluminiu turnat în formă de diecast adăpostește căștile pentru urechi ale modelului Denon AH-D1200, oferind o calitate de lungă durată, precum și flexibilitate de pivotare pentru o depozitare ușoară. Pielea proiectată de calitate superioară este de două ori mai rezistentă decât ofertele similare și rezistă la o utilizare extinsă, păstrând integritatea designului. Cablul detașabil și husa compactă pentru depozitare asigură căștile AH-D1200 oferă un sunet și un confort superior pentru mulți ani de acum încolo.

Audio High-Res

Logo-ul Hi-Res Audio certifică faptul că un produs îndeplinește standardele Hi-Res Audio. Conform acestor standarde, căștile trebuie să aibă o performanță a frecvenței transductorului până la cel puțin 40 kHz. În calitate de producător de căști premium de peste 50 de ani, Denon este bine poziționat pentru a oferi soluții audio care îndeplinesc cerințele formatelor media Hi-Res Audio, permițând reproducerea integrală a semnăturii lor sonore.

Caracteristicile Denon AH-D1200

  • Driverele de 50 mm oferă o înaltă rezoluție audio cu distorsiuni minime. Ascultați muzică cu o claritate incredibilă
  • Sunet premium pentru călătorii pasionați și pentru cei care fac naveta zilnic
  • Driverele de 50 mm reglate pentru exterior oferă un sunet clar și detaliat
  • Pernuțe ergonomice din spumă cu memorie pentru urechi pentru o purtare confortabilă de lungă durată
  • Pielea moale proiectată oferă confort și integritate de design
  • Design pliabil și husă de transport pentru ușurință în călătorie și depozitare
  • Cablu detașabil cu microfon încorporat pentru apeluri telefonice de pe orice smartphone
  • Cârlig durabil din aluminiu turnat din aliaj diecast
  • Controlați redarea muzicii și a videoclipurilor de pe orice dispozitiv compatibil Apple cu telecomanda în linie
  • Proiectate cu o moștenire Denon de peste 50 de ani de realizare de căști premium pentru pasionații de audio
  • Compatibile cu Hi-Res Audio și cu aplicația gratuită Denon Audio App pentru egalizări personalizate
DENON
AHD1200BKEM*AFR

Fișa cu date

Garanție
24 luni

Referințe specifice

Citiți mai mult

10 alte produse din aceeași categorie:

Denon AH-D1200 Căști On-Ear - OUTLET - AFR024

489,00 lei
699,00 lei
cu TVA
Economisește 210,00 lei