TV OLED Beovision Contour
      TV OLED Beovision Contour

      TV OLED Beovision Contour

      Mărime :

      Imaginea OLED clară combinată cu sunetul premiat creează mediul perfect pentru a vă cufunda în filmele, emisiunile TV și albumele care vă fac să vă simțiți cel mai bine. Un dispozitiv de divertisment versatil pentru acasă, elegant, cu un design minimalist.


      • Până la 5 ani GaranțiePână la 5 ani Garanție
      • Livrare gratuită de la 499 de lei!Livrare gratuită de la 499 de lei!
      • 14 zile pentru retur14 zile pentru retur

      Ascultați. Simțiți. Vedeți.

      Upgradați-vă divertismentul de acasă.

      Imaginea OLED clară combinată cu sunetul premiat creează mediul perfect pentru a vă cufunda în filmele, emisiunile TV și albumele care vă fac să vă simțiți cel mai bine. Un dispozitiv de divertisment versatil pentru acasă, elegant, cu un design minimalist.

      DESIGN ATEMPORAL

      Suportul de podea și cadrul din aluminiu distinctiv creează o identitate de design unic și minimalist. A fost eliminat tot ce era irelevant, concentrându-se pe furnizarea celei mai autentice experiențe de vizionare și ascultare a programelor TV.

      CALITATE EXCEPȚIONALĂ A SUNETULUI

      Sunet premiat

      Unsprezece difuzoare și amplificatoare oferă un sunet puternic, bogat în nuanțe, cu tehnologia noastră premiată Beosound Stage. O soluție integrată cu 3 canale și Dolby Atmos oferă o calitate excepțională a sunetului, clar în timpul conversațiilor și plin în scenele de acțiune.

      TIPURI DE BOXE

      AMPLIFICATOARE

      11 amplificatoare de putere

      4 amplificatoare de 50 W pentru difuzoarele de tonusi joase

      4 Amplificatoare de 50 W pentru difuzoarele full-range

      3 x 50 wați pentru difuzoarele de tonuri înalte

      Transductori

      4 difuzoare de 4"

      4 difuzoare medii de 1,5"

      3 tweetere 3/4"

      Creat pentru a fi al dumneavoastră

      Beovision Contour este proiectat pentru flexibilitate și pentru a vă putea amplasa televizorul oriunde, de la bucătărie la dormitor. Asortați-vă televizorul la decorul dvs. și dați-i o notă personală, alegând din diferite țesături pentru boxe și culori ale ramei.

      Stand de podea

      Tubul vertical ultraușor, dar robust, și inelul din aluminiu realizat cu grijă sunt disponibile în culori asortate și permit rotirea ecranului la 180 de grade în ambele părți pentru a se potrivi cel mai bine în cameră.

      Stand de masă

      Fabricat dintr-o bucată dreptunghiulară solidă de aluminiu, acest suport este ideal pentru a fi amplasat pe mese, tejghele și dulapuri. Realizate în culori diferite pentru un efect uniform.

      Suport de perete

      Suportul de perete bine conceput vă permite să îndepărtați televizorul Beovision Contour de perete și să îl poziționați la un unghi de până la 40 de grade pentru o vizualizare și o ascultare mai confortabilă.

      PRODUSE ÎN FABRICĂ 5

      La limita măiestriei

      Fabrica 5 din Struer, Danemarca, unde artizani și ingineri dedicați lucrează de zeci de ani, este epicentrul designului Bang & Olufsen. Aluminiul rafinat în laboratorul nostru tehnic oferă rama Beovision Contour, plăcut echilibrată și fără compromisuri.

      VIZUALIZARE

      Imaginea perfectă

      Noua generație de ecrane OLED de 48 de inci de la LG oferă o experiență și o paletă realistă, inclusiv culori vii și negre absolute. Bucurați-vă de filme, emisiuni TV și videoclipuri muzicale așa cum au vrut regizorii, cu o reprezentare fidelă a vieții din casa dumneavoastră.

      CONECTIVITATE

      Televiziune și muzică 2 în unu

      Beovision Contour este, de asemenea, un sistem muzical cu funcționalitate multi-room. Tehnologiile de streaming audio integrate, inclusiv Chromecast încorporat, Apple Airplay 2 și Bluetooth, se conectează cu serviciile muzicale încorporate TuneIn și Deezer, pentru un acces ușor la piesele preferate.

      UȘOR DE UTILIZAT

      Acces cu o singură atingere

      Beovision Contour funcționează cu telecomanda Beoremote One, care oferă acces cu o singură atingere la experiența Bang & Olufsen și la posturile preferate de radio și televiziune cu ajutorul a patru butoane programabile MyButtons.

      BEOVISION CONTOUR, ADAPTAT LA NEVOILE DUMNEAVOASTRĂ

      Inspirat de dvs. Fabricat de noi.

      Reproiectați sistemul Beovision Contour pentru interiorul dumneavoastră, alegând propriile materiale unice. Discutați cu noi astăzi și începeți să vă creați împreună sistemul Beovision Contour de vis. Împreună putem face totul posibil.

      BANG & OLUFSEN

      Fișa cu date

      Garanție
      24 luni

      Referințe specifice

      Citiți mai mult

      2 alte produse din aceeași categorie:

      TV OLED Beovision Contour