Utilizând site-ul nostru, utilizatorul este de acord cu utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare.
Dacă doriți mai multe informații sau nu acceptați cookie-urile, vizitați pagina. mai multe informatii
 • Nou

  TV OLED Beovision Contour

  BANG & OLUFSEN

  Mărime

  Imaginea OLED clară combinată cu sunetul premiat creează mediul perfect pentru a vă cufunda în filmele, emisiunile TV și albumele care vă fac să vă simțiți cel mai bine. Un dispozitiv de divertisment versatil pentru acasă, elegant, cu un design minimalist.

   

  Până la 5 ani Garanție

   

  Livrare gratuită de la 499 de lei!

   

  45 zile pentru retur

  Ascultați. Simțiți. Vedeți.

  Upgradați-vă divertismentul de acasă.

  Imaginea OLED clară combinată cu sunetul premiat creează mediul perfect pentru a vă cufunda în filmele, emisiunile TV și albumele care vă fac să vă simțiți cel mai bine. Un dispozitiv de divertisment versatil pentru acasă, elegant, cu un design minimalist.

  DESIGN ATEMPORAL

  Suportul de podea și cadrul din aluminiu distinctiv creează o identitate de design unic și minimalist. A fost eliminat tot ce era irelevant, concentrându-se pe furnizarea celei mai autentice experiențe de vizionare și ascultare a programelor TV.

  CALITATE EXCEPȚIONALĂ A SUNETULUI

  Sunet premiat

  Unsprezece difuzoare și amplificatoare oferă un sunet puternic, bogat în nuanțe, cu tehnologia noastră premiată Beosound Stage. O soluție integrată cu 3 canale și Dolby Atmos oferă o calitate excepțională a sunetului, clar în timpul conversațiilor și plin în scenele de acțiune.

  TIPURI DE BOXE

  AMPLIFICATOARE

  11 amplificatoare de putere

  4 amplificatoare de 50 W pentru difuzoarele de tonusi joase

  4 Amplificatoare de 50 W pentru difuzoarele full-range

  3 x 50 wați pentru difuzoarele de tonuri înalte

  Transductori

  4 difuzoare de 4"

  4 difuzoare medii de 1,5"

  3 tweetere 3/4"

  Creat pentru a fi al dumneavoastră

  Beovision Contour este proiectat pentru flexibilitate și pentru a vă putea amplasa televizorul oriunde, de la bucătărie la dormitor. Asortați-vă televizorul la decorul dvs. și dați-i o notă personală, alegând din diferite țesături pentru boxe și culori ale ramei.

  Stand de podea

  Tubul vertical ultraușor, dar robust, și inelul din aluminiu realizat cu grijă sunt disponibile în culori asortate și permit rotirea ecranului la 180 de grade în ambele părți pentru a se potrivi cel mai bine în cameră.

  Stand de masă

  Fabricat dintr-o bucată dreptunghiulară solidă de aluminiu, acest suport este ideal pentru a fi amplasat pe mese, tejghele și dulapuri. Realizate în culori diferite pentru un efect uniform.

  Suport de perete

  Suportul de perete bine conceput vă permite să îndepărtați televizorul Beovision Contour de perete și să îl poziționați la un unghi de până la 40 de grade pentru o vizualizare și o ascultare mai confortabilă.

  PRODUSE ÎN FABRICĂ 5

  La limita măiestriei

  Fabrica 5 din Struer, Danemarca, unde artizani și ingineri dedicați lucrează de zeci de ani, este epicentrul designului Bang & Olufsen. Aluminiul rafinat în laboratorul nostru tehnic oferă rama Beovision Contour, plăcut echilibrată și fără compromisuri.

  VIZUALIZARE

  Imaginea perfectă

  Noua generație de ecrane OLED de 48 de inci de la LG oferă o experiență și o paletă realistă, inclusiv culori vii și negre absolute. Bucurați-vă de filme, emisiuni TV și videoclipuri muzicale așa cum au vrut regizorii, cu o reprezentare fidelă a vieții din casa dumneavoastră.

  CONECTIVITATE

  Televiziune și muzică 2 în unu

  Beovision Contour este, de asemenea, un sistem muzical cu funcționalitate multi-room. Tehnologiile de streaming audio integrate, inclusiv Chromecast încorporat, Apple Airplay 2 și Bluetooth, se conectează cu serviciile muzicale încorporate TuneIn și Deezer, pentru un acces ușor la piesele preferate.

  UȘOR DE UTILIZAT

  Acces cu o singură atingere

  Beovision Contour funcționează cu telecomanda Beoremote One, care oferă acces cu o singură atingere la experiența Bang & Olufsen și la posturile preferate de radio și televiziune cu ajutorul a patru butoane programabile MyButtons.

  BEOVISION CONTOUR, ADAPTAT LA NEVOILE DUMNEAVOASTRĂ

  Inspirat de dvs. Fabricat de noi.

  Reproiectați sistemul Beovision Contour pentru interiorul dumneavoastră, alegând propriile materiale unice. Discutați cu noi astăzi și începeți să vă creați împreună sistemul Beovision Contour de vis. Împreună putem face totul posibil.

  BANG & OLUFSEN

  Fișa cu date

  Garanție
  24 luni

  Citiți mai mult

  2 alte produse din aceeași categorie: