TV OLED BeoVision Harmony
   TV OLED BeoVision Harmony
   TV OLED BeoVision Harmony
   TV OLED BeoVision Harmony
   TV OLED BeoVision Harmony
   TV OLED BeoVision Harmony
   TV OLED BeoVision Harmony
   TV OLED BeoVision Harmony
   TV OLED BeoVision Harmony

   TV OLED BeoVision Harmony

   Mărime :

   Conceput pentru o experiență audiovizuală cinematografică și imersivă de ultimă generație. Noul model Beovision Harmony dispune de cea mai recentă tehnologie de ecran OLED 8K, care suportă rezoluția 4K.


   • Până la 5 ani GaranțiePână la 5 ani Garanție
   • Livrare gratuită de la 499 de lei!Livrare gratuită de la 499 de lei!
   • 45 zile pentru retur45 zile pentru retur

   Omagiind patrimoniul mândru al designului danez, Beovision Harmony se adresează celor care cred că estetica este la fel de importantă ca și experiența. Televizorul se bazează pe dulapurile de divertisment din mijlocul secolului trecut, care ascund televizorul în spatele unor jaluzele delicate pentru a-l integra complet în camera de zi.

   The Golden Collection

   Nuanța aurie bogată conferă fațadei elegante a Beovision Harmony o estetică calmă, dar elevată.

   FLEXIBILITATE ÎN PLASARE

   Adăugați un nou element magic la televizorul emblematic Beovision Harmony, unde fiecare mișcare este atent orchestrată: de la ridicarea ecranului la deschiderea capacelor difuzoarelor. Noul suport de podea motorizat vă va permite, de asemenea, să rotiți și să desfășurați televizorul spre dumneavoastră pentru a crea o experiență de vizionare fără egal, adaptată spațiului dumneavoastră.

   Suportul de podea motorizat va fi disponibil în toate finisajele din aluminiu: argintiu, alamă și bronz, pentru a completa configurația dvs. actuală.

   Alegeți una dintre noile coperte frontale

   Personalizați Beovision Harmony după gustul dvs. cu două noi opțiuni de culoare pentru capacele frontale pentru toate dimensiunile de ecran. Alegeți între aluminiu în nuanță de bronz combinat cu nuc sau aluminiu în nuanță de alamă combinat cu stejar fumuriu.

   Aceste opțiuni de culoare au fost atent dezvoltate și selectate pentru aspectul lor cald și detaliile elegante, pentru a îmbunătăți aspectul Beovision Harmony - și pentru a crea coeziune cu boxele Bang & Olufsen Beolab pentru o experiență sonoră de calitate cinematografică de neegalat.

   Pentru iubitorii de muzică și film

   Sunetul reprezintă mai mult de jumătate din imagine. Chiar și cu un ecran mare de 77". Beovision Harmony combină sunetul excelent și imaginile vii într-o experiență completă, de calitate cinematografică. În spatele capacelor frontale se află un centru de sunet Bang & Olufsen puternic, care atrage imediat atenția. Configurația de difuzoare cu trei canale oferă un canal central optimizat pentru vorbire și un sunet stereo puternic.

   Imagine

   Filmele, evenimentele sportive și toate emisiunile TV care trebuie văzute capătă o nouă viață cu cea mai recentă tehnologie de ecran OLED 4K și 8K de la LG. Cu tehnologia Dolby Vision™ HDR, vă veți redescoperi imaginile în detalii de neegalat, cu culori intense și bogate, profunzime incredibilă și negru perfect.

   Muzică în streaming

   Redă direct de pe dispozitivul tău mobil prin Apple AirPlay 2, Bluetooth sau Chromecast încorporat. În modul audio, informații utile, cum ar fi informațiile despre posturile de radio și despre artiști, sunt afișate elegant pe partea de ecran încă vizibilă în spatele difuzoarelor frontale.

   O odă adusă patrimoniului nostru

   În conformitate cu moștenirea noastră mândră de companie daneză de design, conceptul Beovision Harmony se bazează pe mobilierul de divertisment de la mijlocul secolului trecut. Aceste dulapuri au ascuns televizorul și radioul în spatele unor jaluzele delicate pentru a se integra complet în camera de zi.

   BANG & OLUFSEN

   Fișa cu date

   Garanție
   24 luni

   Referințe specifice

   cod EAN13
   5705260080346
   Citiți mai mult

   10 alte produse din aceeași categorie:

   TV OLED BeoVision Harmony