Anker SOUNDCORE A25i Căști wireless
      Anker SOUNDCORE A25i Căști wireless
      Anker SOUNDCORE A25i Căști wireless
      Anker SOUNDCORE A25i Căști wireless

      Anker SOUNDCORE A25i Căști wireless

      199,00 lei
      cu TVA
      Culoare :
      Cantitate

      Disponibil

      • Până la 5 ani GaranțiePână la 5 ani Garanție
      • Livrare gratuită de la 499 de lei!Livrare gratuită de la 499 de lei!
      • 14 zile pentru retur14 zile pentru retur

      Sunet personalizat: Alegeți dintre cele 22 de egalizări presetate în aplicația souridcore și personalizați comenzile de atingere. Folosiți preset BassUp, semnătura soundcore, pentru a amplifica basul.

      Durată lungă de redare și încărcare rapidă: Obțineți 9 ore de redare la o singură încărcare, care se extinde la 28 de ore cu carcasa de încărcare. Încărcați căștile wireless veritabile soundcore A25i timp de 10 minute pentru încă 2 ore de redare, astfel încât să puteți încărca în deplasare.

      Proiectate pentru portabilitate: căștile wireless veritabile soundcore A25i sunt mici și ușoare, cu o carcasă compactă. De asemenea, vine cu un cordon, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la spațiul din geantă sau buzunare.

      Apeluri clare îmbunătățite Al-Enhanced Clear Calls: Un algoritm de inteligență artificială și 2 microfoane încorporate se asigură că vocea dvs. este întotdeauna auzită clar în timpul apelurilor, indiferent cât de zgomotoase sunt împrejurimile.

      Ușor și confortabil: Bucurați-vă de sesiuni de ascultare prelungite și de un confort excepțional datorită designului ergonomic și ușor al căștilor A20i true wireless.

      Conexiune ușoară și stabilă: După prima împerechere ușoară, tihe earbuds se conectează automat la ultimul dispozitiv împerecheat atunci când le scoateți din carcasă. De asemenea, căștile utilizează Bluetooth 5.3, pentru o conexiune rapidă și stabilă.

      SOUNDCORE
      A25I WHITE
      90 Produse

      Fișa cu date

      Garanție
      24 luni

      Referințe specifice

      ean13
      0194644126070
      Citiți mai mult

      10 alte produse din aceeași categorie:

      Anker SOUNDCORE A25i Căști wireless

      199,00 lei
      cu TVA