Bang & Olufsen BEOLAB 8 Boxă activă
      Bang & Olufsen BEOLAB 8 Boxă activă

      Bang & Olufsen BEOLAB 8 Boxă activă

      24.798,00 lei Preț per pereche

      12.399,00 lei Preț per unitate

      cu TVA
      Culoare :
      Cantitate

      Disponibil

      Fiecare incinta este unica, motiv pentru care Beolab 8 își cartografiază cu atenție mediul prin intermediul unui microfon dedicat cu scopul a oferi o calitate clară și fidelitate muzicală, indiferent de dimensiunea sau configurația spațiului dumneavoastră. Beolab 8 face mai mult decât să se adapteze la camera, se adaptează la dvs. Folosind tehnologia cu bandă ultra-largă, direcționează fluxul acustic optim oriunde te-ai afla.

      Atenție. Produsul poate fi de pe raft.

      • Până la 5 ani GaranțiePână la 5 ani Garanție
      • Livrare gratuită de la 499 de lei!Livrare gratuită de la 499 de lei!
      • 14 zile pentru retur14 zile pentru retur

      Beolab 8 este întruchiparea versatilității. Aspectul rafinat și piesele înlocuibile vă oferă formă și funcționalitate pentru orice moment din viața dumneavoastră.

      Fidelitate din toate unghiurile

      Beolab 8 stă oriunde aveți nevoie: pereți, podele, tavane, mese. Și se înalță cu un sunet puternic și detaliat de înaltă definiție. Aceasta este o boxă de toate meseriile, fără compromisuri.

      O experiență stereo emoționantă

      Stânga se întâlnește cu dreapta: două Beolab 8 oferă o scenă sonoră mai uimitoare. Acestea vor lucra în concert pentru a umple camera.

      Și indiferent de modul în care vă deplasați Beolab 8s, un microfon dedicat citește spațiul, adaptându-se și reglându-se pentru o redare optimă. Astfel, vă puteți cufunda într-un sunet stereo precis și puternic.

      Configurarea? Este la fel de simplu ca și cum ați conecta, împerechea și reda cu ajutorul aplicației Bang & Olufsen. Se va adapta chiar și la locul tău preferat din cameră.

      O capodoperă de sine stătătoare

      Ascultați-l cum cântă în armonie. Să zboare singur. În orice caz, sunetul se înalță.

      Folosiți Beolab 8 de unul singur și experimentați o nouă lume de detalii, acordată la urechile Tonmeisterilor noștri interni. Voci clare. Tobe zguduitoare. Bas dur. Este o boxă care se distinge - dar care se și grupează. Folosiți-o ca boxă multiroom și creați peisaje sonore în toată casa, astfel încât să fiți mereu în muzică.

      Totul este configurat cu ușurință cu ajutorul aplicației Bang & Olufsen.

      Sunet revoluționar, care zguduie încăperea

      Bucurați-vă de toată puterea și pedigree-ul unei boxe Beolab, oriunde în casa dvs. Un set de trei difuzoare oferă detalii și profunzime. Basul te lovește cu o intensitate la care nu te-ai aștepta de la o boxă de mărimea unei coli de hârtie. Și nu are doar o forță surprinzătoare. Are și creierul pe măsură.

      Camera ta. Cartografiată.

      Fiecare cameră este unică. De aceea, Beolab 8 cartografiază cu atenție mediul înconjurător cu ajutorul unui microfon dedicat - pentru a oferi o calitate clară și fidelitate muzicală, indiferent de dimensiunea sau configurația spațiului dvs. Un motor de neodimiu conduce sunetul acasă. Astfel, vă puteți bucura de un peisaj sonor adaptat la mediul înconjurător și la imersiunea dvs.

      Întotdeauna se potrivește la fața locului.

      Beolab 8 face mai mult decât să se adapteze la camera dvs. Se adaptează la dumneavoastră. Utilizând tehnologia de bandă ultralargă, direcționează zona acustică către locul în care vă aflați. Atâta timp cât telefonul este la tine, și sunetul este la fel. Nu este nevoie să vă reajustați difuzorul sau camera. *Așteptat la începutul anului 2024. Fluid Sweet Spot funcționează numai atunci când se utilizează Beolab 8 într-o configurație stereo cu Apple iPhone (Apple iPhone 11 sau mai nou).

      Restrâns. Amplu. Tu decizi.

      Controlul lățimii fasciculului Beolab 8 vă permite să comutați fără probleme între două experiențe de ascultare.Restrângeți cu precizie audio canalizată direct către dvs.Sau amplasați-vă și difuzați sunetul în tot spațiul. În ce mod se află? LED-urile de pe partea frontală vă vor lămuri.

      Să lăsăm momentul să se lege

      Cu platforma noastră Mozart în centrul său, Beolab 8 se poate conecta cu ușurință prin WiFi 6 și Bluetooth 5.3. Și poate transmite aproape orice. Platformele pe care le iubiți acum. Și pe cele pe care le veți iubi în viitor. Are puterea de a le procesa și de a le reda pe toate.

      Trecutul întâlnește prezentul. Se întâlnește cu viitorul.

      Ați înființat o moștenire? Beolab 8 are Powerlink și Wireless Powerlink încorporate. Astfel, vă puteți conecta la televizoare și sisteme de sunet cu o vechime de peste 30 de ani - cu fiabilitate și fidelitate. Dar Beolab 8 nu se joacă doar cu clasicii. Platforma sa Mozart vă ajută să le orchestrați ca niciodată până acum. Conectați-vă. Apăsați play. Îmbălsămați momentul în muzică.

      Decenii de design. Distins.

      Beolab 8 este un efort total de design fără efort. În partea superioară, o interfață intuitivă din sticlă reacționează la vârful degetelor dumneavoastră. La bază, acesta se cuibărește într-o singură bucată de aluminiu fluid - modelat în fabuloasa noastră fabrică 5.

      Personalizarea ta

      Fiecare dintre cele patru opțiuni de standuri este o operă de artă. Subțire. Sculpturală. Combinate cu o selecție de materiale de acoperire diferite. De la țesături texturate la benzi de stejar masiv. Indiferent de estetica dvs., Beolab 8 își va optimiza sunetul pentru a profita la maximum de materialele alese. Atingerea finală? O marcă Bang & Olufsen tăiată cu laser care strălucește de lumină.

      O revoluție în evoluție

      Beolab 8 nu are doar capacitatea de a-și îmbunătăți aspectul. Construcția sa modulară vă permite să înlocuiți elemente esențiale de tehnologie - până la platforma Mozart. Astfel, pe măsură ce lumea se schimbă, poate fi gata de joc. Și să se conecteze. Și să facă streaming. Cu o construcție și materiale proiectate să dureze, ar putea trece un deceniu până când va trebui să actualizați Beolab 8. Dar, de îndată ce aveți nevoie de o schimbare, poate evolua - cu sunetul spațiului dvs. și cu aspectul casei dvs.

      BANG & OLUFSEN
      BEOLAB8SILVER
      4 Produse

      Fișa cu date

      Garanție
      24 luni

      Referințe specifice

      Citiți mai mult

      10 alte produse din aceeași categorie:

      Bang & Olufsen BEOLAB 8 Boxă activă

      24.798,00 lei Preț per pereche

      12.399,00 lei Preț per unitate

      cu TVA