Argon Audio FORTE A4 MK2  Boxe active
      Argon Audio FORTE A4 MK2  Boxe active
      Argon Audio FORTE A4 MK2  Boxe active
      Argon Audio FORTE A4 MK2  Boxe active
      Argon Audio FORTE A4 MK2  Boxe active

      Argon Audio FORTE A4 MK2 Boxe active

      5.998,00 lei Preț per pereche

      2.999,00 lei Preț per unitate

      cu TVA
      Culoare :
      Cantitate

      Produs disponibil cu alte optiuni

      29.04.2024

      Comandați acum și obțineți livrare cu prioritate. Vă vom contacta noi pentru a vă livra produsul atunci când acesta va fi disponibil

      Prin introducerea FORTE MK2, continuăm să stabilim noi standarde în categoria difuzoarelor active. Cu o amplificare complet digitală cu patru canale separate pentru tweetere și woofere, drivere personalizate cu distorsiune foarte scăzută și aproape toate conexiunile de care veți avea nevoie, inclusiv HDMI ARC, seria FORTE MK2 oferă performanțe pe care nu le veți găsi nicăieri altundeva în gama sa. Apreciez.

      Modelul FORTE A5 MK2 poate părea nu cu mult mai mare decât fratele său mai mic, A4, dar chiar și o diferență mică face o mare diferență. Cu o carcasă mai mare și un driver de bas ușor mai mare, veți obține mult mai mult din ceea ce face ca seria FORTE să fie atât de grozavă. Acesta este modelul perfect pentru camerele de zi și bucătăriile mai mici!


      • Până la 5 ani GaranțiePână la 5 ani Garanție
      • Livrare gratuită de la 499 de lei!Livrare gratuită de la 499 de lei!
      • 14 zile pentru retur14 zile pentru retur

      Eleganță și putere - hi-fi adevărat!

      • HDMI ARC pentru conectarea unui televizor
      • Bluetooth 5.0 cu aptX HD și AAC
      • Intrări digitale care acceptă audio de înaltă rezoluție de până la 24 biți/96 kHz
      • Intrare phono (MM)
      • Amplificator de clasă D complet digital de calitate audiofilă, 4x80 W, care utilizează DSP avansat cu crossover activ pentru un sunet impecabil
      • Woofere unice, cu un con special cu strat dublu și un sistem de motor cu distorsiune foarte scăzută

      Precizie digitală

      FORTE MK2 utilizează un amplificator complet digital cu modulare digitală. Sursele digitale sunt complet digitale de la intrare până la ieșire, asigurându-se că nu există zgomot sau pierderi în calea semnalului. Toate sursele de rezoluție joasă sunt supraeșantionate la 32 biți/96 kHz, în timp ce sursele de rezoluție înaltă de până la 96 kHz nu sunt subeșantionate. Amplificatorul este, de asemenea, echipat cu un procesor digital de sunet (DSP) de înaltă clasă, cu un crossover activ, iar wooferii și tweeterele au propriul amplificator. Driverul de bas special conceput oferă performanțe de top în ceea ce privește prețul, cu o distorsiune foarte scăzută în gama critică de frecvențe medii. Toate acestea sunt închise într-o carcasă elegantă, proiectată cu ajutorul unor modele computerizate avansate, echipată cu o rezistență de flux acustic între două woofere. Această soluție elimină rezonanțele undelor staționare. Combinat cu o reglare și un echilibru atent, rezultatul este un sunet deschis și expresiv, cu bas bine definit, care lovește puternic indiferent de volum. Din fericire, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la toate aceste probleme tehnice. Pur și simplu apăsați play, ascultați și totul va avea sens!

      Sistem stereo încorporat într-un difuzor

      Modelul FORTE MK2 este echipat cu o intrare HDMI ARC - în sfârșit puteți arunca acea bară de sunet ieftină, din plastic, de sub televizor și vă puteți bucura de un sunet stereo adevărat, fără a face compromisuri în ceea ce privește ușurința de utilizare. Trebuie doar să conectați boxele FORTE MK2 cu un cablu HDMI la ieșirea HDMI ARC a televizorului și gata! Adevăratul sunet hi-fi va fi acum transmis fără pierderi de la televizor, difuzoarele se vor porni și opri automat odată cu televizorul și puteți chiar controla volumul cu telecomanda televizorului - este atât de simplu. Iar dacă doriți doar să vă ascultați muzica preferată, puteți utiliza conexiunea Bluetooth. Trebuie doar să vă asociați telefonul, tableta sau orice alt dispozitiv și sunteți gata de plecare. Conexiunea Bluetooth aptX HD de înaltă calitate asigură o claritate impresionantă, de fapt la fel de bună ca și calitatea unui CD. Difuzoarele sunt, de asemenea, echipate cu mai multe porturi plug-and-play la care puteți conecta un player extern sau orice altceva doriți. Cablurile de difuzoare și de alimentare sunt incluse - trebuie doar să găsiți o priză de alimentare.

      Proiectat în Danemarca

      Dacă sunteți în căutarea unor boxe noi, probabil ați observat că cele mai multe dintre ele arată foarte... "ca niște boxe". Iar acesta nu este un compliment. FORTE MK2 este o poveste diferită. Ca și alte produse Argon Audio, seria FORTE este proiectată și construită în Danemarca, cu atenție la detalii. Detaliile din aluminiu și finisajele de înaltă calitate fac ca aceste difuzoare să fie la fel de plăcute la vedere ca și la urechi. Grila frontală se atașează magnetic, ceea ce înseamnă că boxele își păstrează aspectul frumos chiar și atunci când sunt îndepărtate. Și arată grozav și în showroom... nu doar la vânzare.

      Design, controale și culori îmbunătățite.

      • Treble 1" dom moale cu magnet de neodimiu
      • Bass/Midrange 4" con personalizat cu 2 straturi
      • Gama de frecvențe 50-20.000 Hz ± 6 dB
      • Putere de ieșire 4 x 80 wați
      • Tehnologie de amplificare Clasa D cu traseu de semnal complet digital
      • Conectivitate wireless Bluetooth 5.0 cu aptX HD și AAC TV
      • Intrări HDMI ARC, Optical Digital (24 biți/96 kHz), Stereo Line In (RCA analogic), Phono In (MM), Bluetooth 5.0 cu aptX HD și AAC Ieșiri Ieșire Subwoofer Control al tonului Nu
      • Caracteristici suplimentare
      • Auto Power
      • Pornit / oprit la toate intrările, cu excepția phono, comutare automată a sursei, LED-uri reglabile în funcție de intensitate Înclus: Cablu pentru difuzoare (3 metri), telecomandă, grile frontale (fixare cu magnet), cablu de alimentare, plăcuțe de protecție din pâslă autoadezive Finisaj Alb , negru (lac) mat), nuc (PVC)
      • Dimensiuni (LxAxP) 14,3 x 24,0 x 19 cm (cu grilă și cleme)
      • Greutate 6,7 kg (set)
      • Consumul de energie în standby < 0,5 wați

      ARGON AUDIO
      FORTEACTIVE4MK2WHITE
      2024-04-29

      Fișa cu date

      Garanție
      24 luni

      Referințe specifice

      ean13
      5706957014446
      Citiți mai mult

      10 alte produse din aceeași categorie:

      Argon Audio FORTE A4 MK2 Boxe active

      5.998,00 lei Preț per pereche

      2.999,00 lei Preț per unitate

      cu TVA