Utilizând site-ul nostru, utilizatorul este de acord cu utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare.
Dacă doriți mai multe informații sau nu acceptați cookie-urile, vizitați pagina. mai multe informatii

   Sistem home cinema cu soundbar MAGNIFI 2

   POLK AUDIO

   2.699,00 lei
   2.499,00 leiEconomisește 200,00 lei
   cu TVA

   Vezi istoricul prețurilor

   Cantitate

   Disponibil

   Atenție: Timpul de livrare estimat este de 3-5 zile lucrătoare

    

   Până la 5 ani Garanție

    

   Livrare gratuită de la 499 de lei!

    

   45 zile pentru retur

   Polk MagniFi 2 - un sistem soundbar puternic pentru home cinema cu subwoofer wireless oferă un sunet mai mare și mai dinamic decât soundbar-urile tradiționale, optimizând în mod realist sunetul pentru filme, TV, jocuri video și muzică. MagniFi 2 oferă tehnologia patentată de sunet surround SDA pentru o experiență sonoră mai extinsă și mai imersivă, precum și tehnologia Voice Adjust - pentru dialoguri mai clare. Un cablu HDMI și un cablu optic sunt incluse pentru o configurare rapidă și ușoară. Difuzați-vă muzica preferată cu Chromecast și compatibilitate cu Google Play Music, Amazon Music HD, Apple Music, Roon, Qobuz, Spotify, Tidal și multe altele. Sistemul funcționează cu televizoare HD și 4K.
   Ansamblul de șase difuzoare, împreună cu subwooferul wireless inclus, creează un sunet surround virtual imersiv și multidimensional. Compatibilitatea cu 5.1 Dolby Digital, DTS și tehnologia surround SDA exclusivă Polk oferă o experiență sonoră incredibilă, care umple încăperea.
   Soundbar-ul MagniFi 2 și subwooferul wireless de 8" inclus oferă o lovitură de bas profund și puternic, care vă duce experiența de ascultare a muzicii și a home cinema-ului la un alt nivel.
   Utilizați Google Chromecast pentru a reda muzică din aplicațiile dvs. preferate, inclusiv Google Play Music, YouTube Music, Amazon Music HD, Spotify, Tidal, TuneIn Internet Radio și multe altele prin Wi-Fi.
   Funcționează cu televizoarele 4K și HD - în plus, cele trei intrări HDMI 2.0 asigură un aspect excelent al conținutului 4K HDR și Dolby Vision.
   Setările EQ cu o singură atingere pentru filme, muzică și sport optimizează soundbarul și subwooferul pentru a oferi dialoguri clare, sunet surround captivant și bas profund. Bucurați-vă de cea mai bună calitate a sunetului pentru întregul sistem de divertisment de acasă.
   Ascultați totul fără a-i deranja pe ceilalți membri ai familiei. Folosiți Night Mode pentru a reduce volumul basului și pentru a mări Voice Adjust pentru un dialog clar, fără a mări volumul principal.

   SOUNDBAR
   Înălțime - 5.3 cm
   Lățime - 95.5 cm
   Adâncime - 7.65 cm

   Difuzoare
   Înalte 2x 0.75" (19 mm)
   Mijlocii 4x 1 "x3" (25x76 mm)

   SUBWOOFER
   Înălțime 37 cm
   Lățime 30.8 cm
   Adâncime 37.1 cm

   POLK AUDIO
   MAGNIFI2
   8 Produse

   Fișa cu date

   Garanție
   24 luni
   Garanție extinsă
   36 luni
   Bluetooth
   Da
   HDMI (IN)
   4
   Putere
   200W
   Chromecast
   Da

   Citiți mai mult

   10 alte produse din aceeași categorie: