Sonos ONE (GEN 2) Boxă wireless
   Sonos ONE (GEN 2) Boxă wireless
   Sonos ONE (GEN 2) Boxă wireless
   Sonos ONE (GEN 2) Boxă wireless
   Sonos ONE (GEN 2) Boxă wireless
   Sonos ONE (GEN 2) Boxă wireless
   Sonos ONE (GEN 2) Boxă wireless

   Sonos ONE (GEN 2) Boxă wireless

   Culoare :

   Sonos One se inspiră din modelul discret, dar puternic, Play:1 și este completat de două amplificatoare de impulsuri cu difuzoare personalizate încorporate, toate fin reglate la arhitectura acustică unică a boxei.

   • Până la 5 ani GaranțiePână la 5 ani Garanție
   • Livrare gratuită de la 499 de lei!Livrare gratuită de la 499 de lei!
   • 14 zile pentru retur14 zile pentru retur

   Sonos One se conectează fără fir la difuzoarele sistemului audio Sonos din alte încăperi, astfel încât veți putea să-l extindeți la momentul potrivit.

   Bucurați-vă de un sunet surprinzător de bogat și plin de spațiu de la o boxă inteligentă pregătită să activeze controlul vocal.

   Conectați două difuzoare Sonos One în aceeași cameră pentru un sunet stereo instantaneu; adăugați un subwoofer pentru a adânci basul. Sau asociați-o cu o boxă Playbar sau Playbase TV pentru un sunet stereo home cinema fără fir.

   Sonos One vă permite să porniți muzica și să o controlați cu ajutorul comenzilor vocale. Folosiți vocea sau aplicația Sonos pentru a controla și gestiona muzica în toată casa dvs. dintr-un singur loc: Amazon Music, Spotify, Pandora, Apple Music, radio, podcasturi și multe altele. (Controlul vocal nu este încă acceptat în țara dvs. Această funcție va fi disponibilă atunci când atât serviciul Sonos, cât și controlul vocal sunt activate în regiunea dvs.

   Bucurați-vă de un sunet surprinzător de bogat și spațios de la o boxă inteligentă, pregătită să activeze controlul vocal.

   Controlul vocal nu este încă acceptat în țara dvs. Această funcție va fi disponibilă atunci când atât serviciul Sonos, cât și controlul vocal sunt activate în regiunea dvs.

   Conectați-vă fără fir la o altă boxă a sistemului audio Sonos pentru acasă și ascultați ceea ce doriți într-o singură cameră sau în toate camerele deodată.

   Cu designul său elegant, grila metalică durabilă și cele două opțiuni de culoare - negru și alb cu un finisaj mat moale - se va potrivi perfect în orice spațiu.

   Caracteristici importante:

   • butoanele tactile convenabile sunt o alternativă excelentă atunci când nu aveți telefonul la îndemână
   • Rezistent la umezeală, ideal pentru baie sau grădină
   • Funcția AirPlay
   • Procesor nou și mai multă memorie
   • Bluetooth Low Energy (BLE)

   SONOS
   ONE GEN2 BLACK

   Fișa cu date

   Garanție
   24 luni

   Referințe specifice

   ean13
   8717755775764
   Nou
   Citiți mai mult

   Sonos ONE (GEN 2) Boxă wireless