Utilizând site-ul nostru, utilizatorul este de acord cu utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare.
Dacă doriți mai multe informații sau nu acceptați cookie-urile, vizitați pagina. mai multe informatii

   Căști Whirless pentru gaming cu ANC BEOPLAY PORTAL

   BANG & OLUFSEN

   2.499,00 lei
   2.199,00 leiEconomisește 300,00 lei
   cu TVA
   Culoare
   Cantitate

   Disponibil

   Îmbunătățiți-vă experiența de joc cu sunet precis, ANC adaptiv, un microfon inovator cu tehnologie beamforming și confort de lungă durată.

   Atenție: Timpul de livrare estimat este de 3-5 zile lucrătoare

    

   Până la 5 ani Garanție

    

   Livrare gratuită de la 499 de lei!

    

   45 zile pentru retur

   PROIECTATE CU GÂNDUL LA JOCURI...PROIECTATE PENTRU O VIAȚĂ

   Beoplay Portal este o cască puternică și confortabilă, concepută pentru a se integra armonios în viața ta - fie că te joci, asculți muzică sau faci apeluri telefonice. Conectați-vă fără fir la computer pentru a vorbi, a interacționa și a asculta muzică în timpul orelor de lucru, pentru a răspunde la apeluri telefonice, iar când este timpul să vă relaxați, treceți la jocuri în forță cu conectivitatea perfectă la consola Xbox.


   TEHNOLOGIE AVANSATĂ A MICROFONULUI

   Comunicare vocală

   Comunicați clar cu ajutorul boom-ului nostru virtual inovator. Matricea de microfoane vă amplifică vocea, filtrând în același timp zgomotul de fond, pentru o libertate de mișcare completă și un discurs de înaltă calitate. O opțiune de dezactivare rapidă a sunetului facilitează trecerea de la un mod la altul, astfel încât să dețineți întotdeauna controlul.


   FI ACUM

   Sunet captivant

   Experiența sonoră bogată a Beoplay Portal oferă toate detaliile și nuanțele necesare pentru ca jocul tău să prindă viață. În plus față de reglajul expert realizat de inginerii de sunet Bang & Olufsen, Beoplay Portal dispune de tehnologia Dolby Atmos pentru căști, pentru a oferi o profunzime a sunetului surround de neegalat (pentru Xbox și Windows 10). 


   CONFORT ÎN MINIMALISM

   Conceput pentru o purtare prelungită și cântărind doar 282 g pentru ușurință și confort. Spuma cu memorie, materialele respirabile și pernele pentru urechi îmbunătățesc acustica și confortul. Banda pentru cap are o căptușeală inovatoare pentru a reduce presiunea.


   PROIECTATE PENTRU SERIA XBOX LIMITED

   Conectare imediată

   Proiectat în parteneriat cu Xbox ca parte a seriei exclusive de accesorii Limited Series, Beoplay Portal se va conecta perfect la consola Xbox pentru o experiență de joc instantanee. Conectivitatea wireless fără pierderi de 2,4 GHz încorporată asigură o conexiune solidă ca piatra, permițându-vă să vă cufundați complet în joc cu un sunet Bang & Olufsen precis și puternic.


   BATERIA

   Putere mărită

   Cu până la 12 ore de funcționare fără fir, căștile de gaming Beoplay Portal oferă ore îndelungate de imersiune completă. Utilizând doar Bluetooth, durata de viață a bateriei este de până la 24 de ore cu ANC activat.


   ACCESORII

   Joacă în felul tău

   Conectați și încărcați cu un cablu USB-C pentru a vă bucura de Dolby Atmos în timp ce sunteți conectat. Beoplay Portal dispune, de asemenea, de o mufă standard de 3,5 mm pentru redare prin cablu. Un dongle opțional pentru PC oferă o modalitate ușoară de conectare fără fir la computerul de acasă.


   MATERIALE

   Comfortabile și durabile

   Căștile Beoplay Portal sunt fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate, ușoare și durabile: aluminiu frezat cu precizie, piele de miel moale și durabilă pe căști, polimer compozit care va dura secole și fibră de bambus tricotată pentru respirabilitate și confort. 


   SUNET

   Gama de frecvențe: 20-22,000 Hz


   Zaawansowane funkcje dźwięku: Adaptacyjna aktywna redukcja szumów, Tryb przezroczystości, Dolby Atmos dla słuchawek


   Tipul de traductor: Transductor electrodinamic cu magneți de neodimiu, diametru 40 mm


   Sensibilitatea traductorului: 95dB @ 1kHz / 1 mW


   Impedanță: 24 Ohm +/- 15%


   Egalizator personalizabil Presetări disponibile și complet personalizabile prin intermediul aplicației Bang & Olufsen App


   PREZENTARE GENERALĂ

   Proiectant: Jakob Wagner Echipa de proiectare Bang & Olufsen


   Tip: Over-Ear


   Materiale: Aluminiu, Țesătură din piele Polimer, Cauciuc


   Dimensiuni (mm): 167,3 lățime x 178,7 înălțime x 92,6 adâncime mm


   BATERIA

   Mărimea acumulatorului: Baterie litiu-ion Capacitate 1200 mAh


   Durata de viață a bateriei: Până la 12 ore cu Xbox wireless, Bluetooth și anularea activă a zgomotului Până la 24 de ore cu Bluetooth și anularea activă a zgomotului


   Timp de încărcare: Aproximativ 2 ore


   CONECTIVITATE

   Controlul dispozitivului: Butonul din dreapta: TT pornit/oprit/perechere Buton stânga: Conectare/deconectare Xbox Cursorul din dreapta: Creștere/diminuare volum Cursorul din stânga: ANC/transparență sau voce personalizată Interfață tactilă: Redare/Pausare sau mute/off


   Conectivitate fără fir: Bluetooth 5.1 Wireless Xbox


   Kodek Sunet: SBC, AAC, aptX™ Adaptive


   Certificate: Google Fast Pair Made for iPhone (MFi) Microsoft Swift Pair


   Microfon: 4 x MEMS pentru microfonul de voce (2 microfoane partajate cu ANC) 4 x Microfon MEMS dedicat pentru funcția ANC (2 microfoane în fiecare cască pentru ureche) Braț virtual pentru conversații clare ca bună ziua


   Intrări și ieșiri: Cablu audio de 1,25 m cu mufă mini-jack de 3,5 mm pentru conexiuni prin cablu Cablu de 1,8 m de la USB-A la USB-C pentru încărcare


   BANG & OLUFSEN
   BEOPLAY PORTAL GREYMIST
   5705260089981
   15 Produse


   Citiți mai mult

   6 alte produse din aceeași categorie: