Utilizând site-ul nostru, utilizatorul este de acord cu utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare.
Dacă doriți mai multe informații sau nu acceptați cookie-urile, vizitați pagina. mai multe informatii

   Căști Over-Ear CELESTEE

   FOCAL

   4.999,00 lei
   3.999,00 leiEconomisește 1.000,00 lei
   cu TVA
   Cantitate

   Disponibil

   Focal se concentrează pe combinarea unor nuanțe sofisticate pentru a crea căști cu o identitate extrem de originală, unică în segmentul său de piață. Marca a ales culoarea Navy Blue în urma unei colaborări cu un designer de produse și colorist de renume. Această nuanță a apărut pentru prima dată în colecția Focal și se îmbină armonios cu finisajul Soft Copper.

   Atenție: Timpul de livrare estimat este de 3-5 zile lucrătoare

    

   Până la 5 ani Garanție

    

   Livrare gratuită de la 499 de lei!

    

   45 zile pentru retur

   Doris Bölck, designer de produse și colorist: "Navy is a neew black. Albastrul închis este o culoare versatilă și atemporală, care câștigă popularitate. Alegerea culorii Navy Blue adaugă o notă sofisticată și somptuoasă căștilor tale. Combinarea acestei nuanțe de albastru cu accente de cupru și maro este o tendință influențată de designul de interior și de accesorii care a devenit populară în industria ceasurilor și a produselor electronice de consum. Aceste nuanțe sunt o alternativă foarte interesantă și elegantă la piesele mai tradiționale din crom și argint.


   De peste 40 de ani, Focal se caracterizează prin inovație și producție franceză. Inspirați de experiența dobândită cu căștile Elegia, inginerii au introdus soluții acustice inovatoare în interiorul căștilor Celestee. Sunetul este precis, echilibrat și are o profunzime frumoasă a basului.


   Această tehnologie exclusivă a fost perfecționată de savoir-faire-ul francez al mărcii Focal: după cinci etape de producție, ddifuzoarele sunt testate și măsurate, apoi implementate în căști de echipe dedicate pentru a asigura o calitate a sunetului fără compromisuri.


   În producția de Celestee au fost folosite numai materiale prețioase. Încă o dată, acordând atenție fiecărui detaliu, husa portabilă din împletitură termoformată se asortează cu culoarea căștilor. Liniile curate ale jugului din aluminiu creează o geometrie controlată care se potrivește perfect la cap, oferind în același timp o aderență optimă.


   Alegerea benzii de cap din piele semi-anilină și microfibră și a căștilor din piele asigură un confort suplimentar, oferind în același timp o izolare excelentă a sunetului, indiferent dacă folosiți Celestee acasă, la birou sau în mișcare.


   Specificații tehnice:

   • Căști circumaurale cu spatele închis
   • Impedanță: 35 ohmi
   • Sensibilitate: 105dB SPL / 1 mW @ 1 kHz
   • THD: 0,1 % @ 1 kHz / 100 dB SPL
   • Răspunsul în frecvență: 5Hz - 23kHz
   • Drivere pentru difuzoare: 1 5/8" (40 mm) Cupola de aluminiu/magneziu în formă de M
   • Cablajul furnizat: 1x 1,2 m cablu OFC 24 AWG de 1,2 m cu 1/8". (3,5 mm), 1x adaptor Jack cu conector TRS Jack de 1/8" (3,5 mm) dezechilibrat, 1x adaptor Jack cu conector TRS de 1/8" (3,5 mm). (3,5 mm), conector cu 1/4" (3,5 mm). (6,35 mm)

   FOCAL
   CELESTEE
   3544054727164
   245 Produse

   Fișa cu date

   Garanție
   24 luni
   Tip de căști
   Over Ear
   Închise
   Tipul de conecatre
   Cu fir

   Produs nou
   Citiți mai mult

   Vezi și

   10 alte produse din aceeași categorie: