DEFINITIVE TECHNOLOGY DM20 Boxă de centru
      DEFINITIVE TECHNOLOGY DM20 Boxă de centru
      DEFINITIVE TECHNOLOGY DM20 Boxă de centru
      DEFINITIVE TECHNOLOGY DM20 Boxă de centru

      DEFINITIVE TECHNOLOGY DM20 Boxă de centru

      3.999,00 lei
      cu TVA
      Cantitate

      Momentan stoc epuizat

      Dymension DM20 aduce o definiție unică a canalului central pentru orice sistem home theater cu un design cu profil redus, care poate fi plasat sub un televizor sau montat pe perete într-o configurație LCR. Cele patru woofere cu excursie lungă și tweeterul din oxid de aluminiu oferă un sunet dinamic, cu o gamă completă și o claritate vocală excelentă.


      • Până la 5 ani GaranțiePână la 5 ani Garanție
      • Livrare gratuită de la 499 de lei!Livrare gratuită de la 499 de lei!
      • 14 zile pentru retur14 zile pentru retur

      Designul cu profil redus se potrivește în dulapurile home theater sau poate fi montat pe perete. Dar nu vă lăsați păcălit de dimensiuni, DM20 oferă un sunet puternic și clar.

      Patru woofere de 4 inchi și un tweeter de 1 inchi oferă un sunet dinamic, cu gamă completă, care vă captează atenția și vă atrage în acțiune.

      Noul design al driverelor oferă un răspuns neted și extins, cu tranzienți vii, definiție excepțională și imagine precisă pentru o claritate incredibilă și un sunet realist.

      Driverele midrange au conuri din polimer compozit care oferă detalii excelente în gama medie. Diafragmele cu cursă lungă optimizează excursia driverului pentru o performanță îmbunătățită a basului.

      Construiți un sistem care aduce acasă emoția cinematografică cu un sunet uimitor care vă înconjoară din toate unghiurile, transportându-vă în interiorul fiecărei scene și melodii.

      Cufundați-vă în acțiunea de pe ecran în timp ce sunteți înconjurat de o scenă sonoră profundă și definită. De la o șoaptă la un vuiet, experimentați totul într-un realism izbitor.

      Difuzoarele Dymension umplu întreaga cameră cu sunet. Acestea par să dispară în timp ce vă concentrați asupra fiecărei voci și fiecărui instrument - ca și cum ați fi fost acolo în direct.

      Fie că vă luptați cu forțe malefice sau explorați noi universuri, deblocați experiența supremă în timp ce auziți detaliile sonore într-o nouă și orbitoare dimensionalitate. Datorită profilului său subțire, DM20 nu vă va bloca niciodată vederea acțiunii.

      Sunetul consistent al celorlalte serii Definitive Technology vă oferă flexibilitatea de a combina Dymension™ și toate difuzoarele de perete și de tavan Definitive Technology pentru a vă proiecta sistemul home theater și home theater de vis.

      DM20 este învelită într-o grilă din țesătură neagră transparentă din punct de vedere acustic. De îndată ce reduceți intensitatea luminilor, practic dispare în încăpere - vă puteți concentra asupra filmului, nu asupra difuzoarelor.

      răspuns în frecvență: 64 Hz - 30 kHz (-10 dB), 91 Hz - 23 kHz (-3 dB)

      impedanță nominală: 4 Ω (compatibil cu 8 Ω)

      sensibilitate (2,83V/1m): 89 dB

      puterea recomandată a amplificatorului: 50 - 200 W

      tweeter: 1x 1" cupolă din oxid de aluminiu de 1

      midrange/midbass: 4x drivere de midrange de 4" (4")

      material grilă: țesătură neagră transparentă din punct de vedere acustic (inamovibilă)

      orientare: orizontală

      Dimensiunile produsului: 775 x 134 x 166 mm

      greutate netă: 10,00 kg

      cantitate minimă: 1 buc.

      DEFINITIVE TECHNOLOGY
      DM20CBK

      Fișa cu date

      Garanție
      24 luni

      Referințe specifice

      Citiți mai mult

      10 alte produse din aceeași categorie:

      DEFINITIVE TECHNOLOGY DM20 Boxă de centru

      3.999,00 lei
      cu TVA