• Lichidare de stoc!
    Boxă portabilă Bluetooth ICON MINI
    Boxă portabilă Bluetooth ICON MINI
    Boxă portabilă Bluetooth ICON MINI

    Boxă portabilă Bluetooth ICON MINI

    99,00 lei
    159,00 lei
    cu TVA
    Economisește 60,00 lei

    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de promoția curentă: 109,00 lei -10,00 lei

    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile

    Culoare :
    Cantitate

    Disponibil

    Boxa portabilă ICON MINI Bluetooth de la Soundcore este un model portabil, care se va dovedi util atunci când ascultați muzică în multe locuri diferite. Este un adevărat deliciu pentru cei care se așteaptă la echipamente cu performanțe excelente.

    • Până la 5 ani GaranțiePână la 5 ani Garanție
    • Livrare gratuită de la 499 de lei!Livrare gratuită de la 499 de lei!
    • 14 zile pentru retur14 zile pentru retur

    Cele mai bune aventuri au întotdeauna o coloană sonoră mortală. Așadar, atunci când vă îmbarcați în aventura vieții, trebuie să aveți Icon Mini cu dumneavoastră.

    Modelul prezentat este disponibil la un preț ocazional, care îi va satisface cu siguranță pe cei cu fonduri limitate. Trebuie menționat că boxa fără fir descrisă este complet mobilă, așa că depinde doar de noi, unde o vom folosi.

    Boxa portabilă ICON MINI Bluetooth de la Soundcore are dimensiuni foarte mici - dimensiunea seamănă cu un pachet de cărți clasice. De aceea, nu vom avea probleme mai mari dacă o luăm cu noi.

    Aruncați-l pur și simplu în rucsac sau în geantă. Un alt avantaj este zona mare de acoperire. Puteți împerechea dispozitivele și vă puteți deplasa liber. Difuzorul se va deconecta doar atunci când vă îndepărtați la câteva zeci de metri. Avantajul constă în stabilitatea ridicată a conexiunii.

    Durabilitate remarcabilă Boxa Bluetooth ICON MINI de la Soundcore are o carcasă realizată în întregime din materiale durabile. Acestea nu sunt rezistente doar la apă, ci și la praf. Modelul prezentat nu este, prin urmare, susceptibil de deteriorare. După o încărcare completă, poate funcționa până la 8 ore fără întrerupere.

    Îmbibat în sunet

    Ce face ca momentele bune să fie mai bune? Apa. Și ce le face și mai bune? Piesele tale preferate sunt redate odată cu tine. Icon Mini se mândrește cu rezistența la apă IP67 și poate rezista chiar și la scufundarea completă.

    Specificații tehnice:

    • Icon Mini are aproximativ aceeași dimensiune ca un pachet de cărți de joc, dar fiecare milimetru de spațiu este umplut cu un sunet puternic. Umple atât spațiul interior, cât și cel exterior cu un sunet exploziv pentru a crea cele mai zgomotoase și memorabile momente.
    • Icon Mini este gata să ofere divertisment toată ziua sau toată noaptea. Iar atunci când bateria se termină, se va reîncărca la 100% în 3 ore.
    • Cu un microfon hands-free, o intrare AUX fizică și comenzi fizice simplificate, Icon Mini face tot ceea ce poate face o boxă Bluetooth de dimensiuni normale.
    • putere de ieșire: 3 wați
    • Bluetooth 4.2
    • rezistent la apă: IP67
    • rezistent la praf
    • durata de viață a bateriei: până la 8 ore.

    SOUNDCORE
    ICONMINI ANKER ORANGE
    1 Produse

    Fișa cu date

    Garanție
    24 luni

    Referințe specifice

    ean13
    848061003956
    Nou
    Citiți mai mult

    10 alte produse din aceeași categorie:

    Boxă portabilă Bluetooth ICON MINI

    99,00 lei
    159,00 lei
    cu TVA
    Economisește 60,00 lei