• Nou
  Receiver AV CINEMA 70s
  Receiver AV CINEMA 70s
  Receiver AV CINEMA 70s
  Receiver AV CINEMA 70s

  Receiver AV CINEMA 70s

  4.999,00 lei
  cu TVA
  Culoare :
  Cantitate

  Momentan stoc epuizat

  23.12.2022

  Comandați acum și obțineți livrare cu prioritate. Vă vom contacta noi pentru a vă livra produsul atunci când acesta va fi disponibil

  CINEMA 70s face posibile teatrele în spații în care echipamentele nu pot ocupa spații mari. Dispune de 7 x 50 de wați de amplificare legendară Marantz încorporată, șase intrări HDMI (trei dintre ele suportând 8K), streaming HEOS încorporat, corecție de cameră cu Audyssey MultEQ , Dolby Atmos și DTS:X, plus intrări și ieșiri multiple, inclusiv ieșiri de preamplificare pentru toate canalele și două subwoofere.


  • Până la 5 ani GaranțiePână la 5 ani Garanție
  • Livrare gratuită de la 499 de lei!Livrare gratuită de la 499 de lei!
  • 45 zile pentru retur45 zile pentru retur
  • Realizarea sunetului în stilul Marantz este o fuziune perfectă între artă și știință, practicată de creatori artizanali care echilibrează și selectează individual componentele pentru calitățile lor sonore - ei sunt maeștrii sunetului. CINEMA 70s poate fi subțire, dar obiectivul principal este performanța ridicată. Sunetul cald și dinamic caracteristic Marantz este evident de la prima ascultare. Integrarea tehnologiilor audio digitale moderne face ca muzica și coloanele sonore preferate ale filmelor să fie bogate și imersive.
  • Designul Marantz este de o eleganță atemporală - o expresie a peisajelor sonore muzicale pe care le creează produsele. Filozofia noastră de echilibru și simetrie este evidentă în sunetul și designul nostru. Materialele premium sunt interpretate și combinate pentru fiecare piesă nouă. Cu o înălțime de puțin peste 10 cm, CINEMA 70s se potrivește perfect în mobilierul compact, fiind ușor de amplasat. Deși mic, fiecare detaliu este proiectat și detaliat cu grijă, de la suprafața de control din aluminiu și butoanele tăiate cu diamant, până la carcasa posterioară subtil texturată de dedesubt.
  • Cinematograful dvs. este o parte integrantă a casei dvs. De aceea, Marantz a pus la dispoziție un sortiment bogat de conexiuni și opțiuni de configurare pentru a face din CINEMA 70s piesa dumneavoastră ideală. Reglați-vă difuzoarele la perfecțiune cu Audyssey MultEQ inclus, făcând chiar și din spațiile acustice dificile medii de ascultare ideale.
  • Deși CINEMA 70s poate fi complex în interior, utilizarea și configurarea de zi cu zi nu este complicată. Un ghid de pornire rapidă inclus și o procedură de configurare pe ecran facilitează configurarea. O telecomandă inclusă, cu iluminare din spate, oferă acces la funcțiile cele mai des utilizate. Conectivitatea HDMI avansată vă permite să folosiți telecomanda televizorului pentru alimentare și volum. Este inclus suportul pentru toate protocoalele majore de automatizare a locuinței. CINEMA 70s funcționează, de asemenea, cu asistenți vocali precum Hey Google, Alexa și Siri.
  • CINEMA 70s se află în centrul universului dvs. de divertisment la domiciliu. Sunt disponibile șase intrări HDMI, iar trei dintre ele sunt compatibile cu 8K. Sursele HD și 4K pot fi redimensionate la 8K. Un mix perfect de intrări analogice și digitale tradiționale, plus compatibilitatea cu platanele fac din CINEMA 70s un partener perfect pentru orice alegeți să ascultați.
  • Home cinema este o investiție în propria dvs. plăcere și bunăstare. Datorită conectivității sale extinse și a suportului tehnologic extrem de capabil, puteți adăuga noi componente pentru a vă extinde sistemul pentru mulți ani de acum încolo. Ieșirile de preamplificare cu 7,2 canale oferă oportunități de upgrade al amplificării pe măsură ce ambițiile dvs. audio cresc.
  MARANTZ
  CINEMA70SN1B
  2022-12-23

  Fișa cu date

  Garanție
  24 luni

  Referințe specifice

  Citiți mai mult

  10 alte produse din aceeași categorie:

  Receiver AV CINEMA 70s

  4.999,00 lei
  cu TVA