• Nou
  Marantz Cinema 50 Receiver AV
  Marantz Cinema 50 Receiver AV
  Marantz Cinema 50 Receiver AV
  Marantz Cinema 50 Receiver AV

  Marantz Cinema 50 Receiver AV

  9.999,00 lei
  cu TVA
  Culoare :
  Cantitate

  Momentan stoc epuizat

  09.12.2022

  Comandați acum și obțineți livrare cu prioritate. Vă vom contacta noi pentru a vă livra produsul atunci când acesta va fi disponibil

  CINEMA 50 este în egală măsură ideal pentru un spațiu de teatru dedicat sau pentru o cameră de zi multifuncțională. Dispune de 9 x 110 wați de amplificare legendară Marantz încorporată, șase intrări 8K UHD, streaming HEOS® încorporat, corecție de cameră cu Audyssey MultEQ XT32, Dolby Atmos și DTS:X, Auro-3D, plus o multitudine de intrări și ieșiri, inclusiv ieșiri de preamplificare pentru toate canalele și patru subwoofere independente.


  • Până la 5 ani GaranțiePână la 5 ani Garanție
  • Livrare gratuită de la 499 de lei!Livrare gratuită de la 499 de lei!
  • 45 zile pentru retur45 zile pentru retur
  • Realizarea sunetului în stilul Marantz este o fuziune perfectă între artă și știință, practicată de creatori artizanali care echilibrează și selectează individual componentele pentru calitățile lor sonore - ei sunt maeștrii sunetului. Până la nouă difuzoare alimentate cu 110 wați pe canal pot fi asociate cu CINEMA 50 în diverse configurații pentru un sunet extraordinar și pentru aranjamentul perfect pentru camera dumneavoastră. Amplificarea personalizată Marantz HDAM (Hyper Dynamic Amplifier Module) Marantz redă fiecare sunet cu ușurință, căldură și spațialitate.
  • Designul Marantz este de o eleganță atemporală - o expresie a peisajelor sonore muzicale pe care le creează produsele. Filozofia noastră de echilibru și simetrie se vede în sunetul și designul nostru. Materialele premium sunt prelucrate și combinate cu măiestrie pentru fiecare piesă nouă. Dispunerea simetrică a panoului frontal al CINEMA 50 prezintă un afișaj frumos și funcțional cu hublou, cu butoane de selectare a intrărilor și de volum de o parte și de alta - ambele proiectate pentru a avea o senzație analogică distinctivă. Accesul la o multitudine de funcții este ascuns în mod inteligent de o ușă a panoului frontal, ceea ce face accesul simplu, păstrând în același timp un aspect curat.
  • Cinematograful dumneavoastră este o parte integrantă a casei dumneavoastră. Prin urmare, Marantz a pus la dispoziție un sortiment bogat de conexiuni și opțiuni de configurare pentru a face din CINEMA 50 piesa dumneavoastră ideală. Personalizați dispunerea difuzoarelor pentru a se potrivi spațiului dvs. și reglați-l la perfecțiune cu Audyssey MultEQ XT32 inclus.
  • Deși CINEMA 50 poate fi complex în interior, utilizarea și configurarea de zi cu zi nu este complicată. Un ghid de pornire rapidă inclus și o procedură de configurare pe ecran facilitează configurarea. O telecomandă inclusă oferă acces la cele mai des utilizate funcții. Conectivitatea HDMI avansată permite utilizarea unei telecomenzi TV pentru alimentare și volum. Este inclus suportul pentru toate protocoalele majore de automatizare a locuinței. În cele din urmă, CINEMA 50 funcționează cu asistenți vocali precum Google, Alexa și Siri.
  • CINEMA 50 se află în centrul universului dumneavoastră de divertisment la domiciliu. Toate cele șase intrări HDMI sunt compatibile cu 8K, iar orice sursă poate fi redimensionată la 8K. Un amestec perfect de intrări analogice și digitale tradiționale, plus compatibilitatea cu platanele fac din CINEMA 50 un partener perfect pentru orice alegeți să ascultați.
  • Home cinema este o investiție în propria dvs. plăcere și bunăstare. Datorită conectivității sale extinse și a suportului tehnologic extrem de capabil, puteți adăuga noi componente pentru a vă extinde sistemul pentru mulți ani de acum încolo. Ieșirile de preamplificare cu 11,4 canale vă permit să vă extindeți dispunerea difuzoarelor cu amplificare externă.
  MARANTZ
  CINEMA50N1B
  2022-12-09

  Fișa cu date

  Garanție
  24 luni

  Referințe specifice

  ean13
  0747192138677
  Citiți mai mult

  10 alte produse din aceeași categorie:

  Marantz Cinema 50 Receiver AV

  9.999,00 lei
  cu TVA