Denon AVC-X4800H Amplificator AV 9.4
   Denon AVC-X4800H Amplificator AV 9.4
   Denon AVC-X4800H Amplificator AV 9.4
   Denon AVC-X4800H Amplificator AV 9.4

   Denon AVC-X4800H Amplificator AV 9.4

   8.999,00 lei
   12.999,00 lei
   cu TVA
   Economisește 4.000,00 lei

   Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de promoția curentă: 8.999,00 lei 0,00 lei

   Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile

   Culoare :
   Cantitate

   Disponibil

   Proiectat și fabricat în Japonia, puternicul AVC-X4800H conduce 9,4 canale de amplificare. Cu Dolby Atmos și DTS:X, plus IMAX Enhanced și Auro-3D, AVC-X4800H învăluie spații mai mari de locuit într-un sunet 3D uluitor. Cu HEOS® Built-In, transmiteți în flux wireless muzica preferată.

   • Până la 5 ani GaranțiePână la 5 ani Garanție
   • Livrare gratuită de la 499 de lei!Livrare gratuită de la 499 de lei!
   • 45 zile pentru retur45 zile pentru retur

   AVC-X4800H

   Amplificator cu 9,4 canale cu sunet 3D și video 8K

   Dolby Atmos

   Experimentați fiecare dimensiune a sunetului cu Dolby Atmos. Îmbunătățiți-vă home cinema-ul folosind o configurație de difuzoare 5.1.4 pentru a dezlănțui o experiență de sunet 3D complet imersivă din conținutul Dolby Atmos. Upmixerul Dolby Surround angajează toate difuzoarele pentru a crea o experiență sonoră 3D din conținutul mai vechi. Tehnologia de virtualizare a înălțimii Dolby Atmos creează o experiență sonoră de nivel superior chiar și fără difuzoare de tavan instalate.

   DTS:X

   Conținutul audio DTS:X plasează sunetul acolo unde apare în mod natural în spațiu, creând un sunet realist, multidimensional. Upmixerul DTS Neural:X oferă o imersiune îmbunătățită și un realism sporit al conținutului mai vechi. DTS Virtual:X oferă un sunet imersiv fără canale de nivel superior, creând efecte virtuale în configurații de difuzoare 7.1, 5.1 sau 2.1.

   IMAX Optimizat

   Obțineți divertismentul de ultimă generație la domiciliu cu IMAX Enhanced, cea mai recentă tehnologie de la DTS care stabilește un nou standard pentru imaginile, sunetul, amploarea și claritatea home cinema. Vedeți imagini mai clare și mai luminoase. Experimentați un sunet captivant și captivant și bucurați-vă de conținut premium remasterizat digital de IMAX. Vă puteți bucura de experiența IMAX Enhanced începând cu o configurație de difuzoare 5.1.4. Este necesar un televizor sau un proiector compatibil cu IMAX Enhanced.

   Auro 3D

   Auro-3D duce calitatea home cinema la un nou nivel incredibil, oferind emoția sunetului tridimensional în muzică, jocuri, emisiuni și filme, plasându-vă într-un cocon de sunet realist. Transformați-vă colecția audiovizuală existentă într-o experiență Auro-3D cu ajutorul motorului de upmixare Auro-Matic. Suportă configurarea difuzoarelor până la 7.1.4 Auro-3D cu un amplificator extern cu 2 canale.

   360 Reality Audio

   Cufundați-vă într-un sunet la fel de real ca și cum ați fi la un concert live sau în studioul de înregistrări cu un artist. Cu 360 Reality Audio, muzica nu a fost niciodată atât de reală. Componentele AV Denon selectate pot reda 360 Reality Audio atunci când conectați un dispozitiv Google Chromecast la receptorul AV prin HDMI. Streamingul de conținut 360 Reality Audio de la serviciile de streaming muzical nu este disponibil în prezent. Mai multe actualizări în curând!

   Conectivitate HDMI cu ARC/eARC

   Suport pentru cele mai recente tehnologii pe toate intrările și ieșirile HDMI. ARC (Audio Return Channel) sau eARC (Enhanced Audio Return Channel) facilitează redarea audio de la televizor prin intermediul receptorului AV folosind o singură conexiune HDMI. eARC asigură transmisia audio HD și 3D, cum ar fi Dolby TrueHD, DTS HD Master Audio și Dolby Atmos, în timp ce ARC este limitat la formatele audio convenționale 5.1 sau PCM.

   8K / HDCP 2.3

   Bucurați-vă de o calitate impecabilă a imaginii 8K pe televizorul sau proiectorul dvs. 8K. Suportă atât rezoluția 8K, cât și redimensionarea conținutului 4K la 8K. Suportă HDCP 2.3, cel mai recent standard de protecție împotriva copierii, pentru a fi liniștit atunci când redați conținut protejat împotriva copierii.

   Culori strălucitoare cu HDR 10+

   Suport pentru HDR (High Dynamic Range), HLG (Hybrid Log Gamma), precum și Dynamic HDR și HDR10+ pass-through. HLG oferă tehnologia HDR în conținutul difuzat. Atât Dynamic HDR, cât și HDR10+ utilizează metadate dinamice pentru a optimiza umbrele și luminile pe măsură ce ecranul se schimbă.

   Dolby Vision

   Compatibilitatea Dolby Vision vă permite să vă bucurați de conținut Dolby Vision de la un dispozitiv sursă și un televizor compatibile. Dolby Vision este o tehnologie de imagistică HDR uimitoare care oferă culori, contrast și luminozitate extraordinare pe ecran.

   Jocurile de generație următoare

   Suportul pentru rata de reîmprospătare variabilă (VRR), transportul rapid al cadrelor (QFT) și modul de latență redusă automată (ALLM) asigură un joc fluid și fără întârzieri atunci când este conectat la consolele de jocuri compatibile.

   Tehnologia HEOS încorporată

   Cu tehnologia HEOS® Built-in, amplificatorul AV poate transmite muzică în mod wireless către componentele HEOS compatibile, de la diverse servicii de streaming muzical. De asemenea, consumatorii se pot bucura fără fir de muzica preferată în orice încăpere a casei. Redați aceeași melodie în fiecare cameră sau alegeți o melodie diferită pentru fiecare cameră conectată prin intermediul unor surse de streaming diferite. Adăugați boxe Denon Home în mai multe camere și controlați-le cu aplicația HEOS.

   Sunet de înaltă rezoluție prin intrare USB

   Descoperiți fidelitatea incredibilă a pieselor audio de înaltă rezoluție și bucurați-vă de muzică așa cum a vrut artistul. Portul USB frontal acceptă redarea audio până la 24bit/192kHz de pe suporturi USB. Formatele audio acceptate includ MP3, WMA, WAV, MPEG-4/AAC, FLAC și ALAC.

   Asistentul de configurare Denon

   Asistentul premiat Denon Setup Assistant oferă instrucțiuni simple și clare despre cum să începeți. Nu trebuie decât să conectați amplificatorul AV la televizor și să urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a conecta difuzoarele, a efectua măsurători Audyssey și a conecta dispozitivele sursă. Pentru mai multă comoditate, amplificatorul AV redenumește automat intrările HDMI atunci când este conectat. De asemenea, le puteți denumi manual.

   Pachete premium Audyssey cu tehnologie de corecție a acusticii camerei

   Receptoarele AV de la Denon utilizează pachetul software Audyssey EQ pentru o configurare și calibrare simplă și precisă. Cu ajutorul microfonului de măsurare inclus, Audyssey măsoară toate difuzoarele din home theater și reglează amplificatorul AV pentru a oferi cea mai plăcută și optimă experiență de ascultare în camera dvs. Acest amplificator AV este compatibil cu tehnologia de corecție a camerei Audyssey MultEQ XT32. Funcțiile Audyssey precum Dynamic EQ și Dynamic Volume sunt, de asemenea, disponibile.

   Aplicația Audyssey MultEQ Editor

   Cu ajutorul aplicației opționale Audyssey MultEQ Editor, puteți revizui și ajusta setările pentru un reglaj fin detaliat - ceea ce vă permite să adaptați mai precis sunetul la problemele specifice din camera dvs. și să personalizați sunetul în funcție de nevoile și preferințele dvs. Cu această aplicație cuprinzătoare, puteți valorifica întreaga putere a Audyssey MultEQ XT32 pentru a prelua controlul complet al sunetului home cinema. Aplicația poate fi achiziționată din magazinele iOS și Google Play.

   11 canale de procesare, 9 canale de amplificare

   Amplificarea pe 9 canale nu înseamnă că acesta este sfârșitul posibilităților. Cu amplificarea externă pe 2 canale care poate fi atribuită canalelor frontale, stânga și dreapta sau unei perechi de canale superioare, puteți crea o configurație de difuzoare cu 11 canale, cum ar fi 7.1.4, pentru o flexibilitate și mai mare și pentru experiența unui sunet surround incredibil.

   Ieșirile și setările subwooferului

   Înfășurați-vă în basul precis și uniform distribuit. Am implementat patru ieșiri de subwoofer pentru a netezi frecvențele joase și a oferi o dispersie mai bună. Fără vârfuri sau scăderi audibile - doar bas puternic, care umple încăperea. Reglați setările subwooferului în funcție de preferințele dvs. atunci când sunt conectate mai mult de două subwoofere. Selectați "Standard" dacă doriți bas distribuit uniform. Selectați "Directional" (Direcțional) dacă doriți un sunet de bas mai direcțional, integrat perfect în canalul de difuzoare cel mai apropiat de fiecare subwoofer din cameră.

   Modul preamplificator

   Amplificatorul AV Denon poate acționa ca un excelent preamplificator AV datorită celor mai recente standarde HDMI. Modul preamplificator oferă un traseu de semnal mai curat și o toleranță mai mare la nivelul de supratactare prin ocolirea amplificatoarelor interne. Adăugați flexibilitatea de a deconecta canalele de difuzoare selectate, astfel încât să puteți utiliza amplificarea încorporată a receptorului AV pentru a controla canalele necritice pentru o cale de semnal mai curată pentru canalele controlate de amplificarea externă.

   Dirac Live actualizabil

   Interacțiunea dintre sistemul de sunet și dispunerea fizică a încăperii are un impact uriaș asupra calității sunetului. Dirac Live® Room Correction (disponibil în curând în 2023) utilizează algoritmi patentați de ultimă generație pentru a analiza și a reduce digital influența camerei și a îmbunătăți performanța difuzoarelor. Componentele AV Denon selectate oferă funcționalitatea de actualizare Dirac Live. Puteți achiziționa o cheie de licență Dirac Live pentru a debloca funcționalitatea. Vizitați dirac.com/denon/ pentru mai multe informații. Funcționalitatea va fi disponibilă prin intermediul unei viitoare actualizări a software-ului de sistem. Rămâneți pe recepție!

   Principalele caracteristici dintr-o privire:

   • AVC-X4800H oferă suport pentru formatele Dolby Atmos®, DTS:X®, IMAX Enhanced și Auro 3D, precum și pentru redimensionarea conținutului vechi.
   • Pentru a obține cea mai bună performanță de optimizare individuală a sunetului pentru orice dimensiune și formă de cameră, AVC-X4800H utilizează tehnologia de corecție a camerei Audyssey (MultEQ XT32) și Dirac Live opțional.
   • Servind ca centru al divertismentului la domiciliu, AVC-X4800H oferă acces la servicii de streaming muzical prin intermediul tehnologiei HEOS® Built-in, furnizând sunet în orice cameră echipată cu difuzoare HEOS.
   • 9 amplificatoare monolitice discrete, de mare curent, de 200 W, garantează cea mai bună separare a canalelor, permițând reproducerea chiar și a celor mai subtile detalii din muzica și coloanele sonore ale filmelor
   • multiplele opțiuni de configurare și flexibilitatea permit adaptarea amplificatorului la nevoile individuale de home cinema
   • proiectat și fabricat de Denon în Japonia, depășind așteptările în ceea ce privește performanța și calitatea, chiar și pentru cei mai exigenți entuziaști de home cinema

   DENON
   AVCX4800HBKE2
   3 Produse
   2024-01-26

   Fișa cu date

   Garanție
   24 luni

   Referințe specifice

   ean13
   0747192138363
   Citiți mai mult

   Clienții au mai cumpărat:

   10 alte produse din aceeași categorie:

   Denon AVC-X4800H Amplificator AV 9.4

   8.999,00 lei
   12.999,00 lei
   cu TVA
   Economisește 4.000,00 lei