Utilizând site-ul nostru, utilizatorul este de acord cu utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare.
Dacă doriți mai multe informații sau nu acceptați cookie-urile, vizitați pagina. mai multe informatii

   Amplificator AV 9.2 AVC-X4700H

   DENON

   Produs indisponibil.
   Produsul căutat apare cu stoc epuizat.
   Vizualizează produse similare din aceasta categorie,
   sau suna-ne: +40 751 130 014
   Denon AVC-X4700H este un amplificator AV premium de 9,2 canale care oferă o calitate legendară a sunetului Denon cu 11 canale de 200W fiecare. În plus, oferă cooperare cu sistemul Heos multiroom, streaming de muzică și configurare fără probleme. Datorită celui mai recent port HDMI, vă puteți bucura de imagini de calitate 8K de pe dispozitive cu sursă 8K. O intrare 8K și 2 ieșiri permit trecerea de 8K / 60Hz și 4K / 120Hz
   Bucurați-vă de muzica preferată în orice cameră a casei - fără fir datorită tehnologiei încorporate HEOS. Redați aceeași melodie în fiecare cameră sau selectați o melodie diferită pentru fiecare cameră conectată - alegerea este a dvs.
   De asemenea, funcționează cu Amazon Alexa, Asistentul Google și Apple Siri pentru a oferi control vocal intuitiv și sunet uimitor pentru întregul sistem de divertisment acasă. Conectați-vă boxele Denon Home pentru a vă bucura de sunet wireless în toată casa. HEOS acceptă Spotify Free și Premium, Amazon Music HD, TuneIn, SoundCloud, TIDAL și multe altele.
   Descoperiți o nouă lume a divertismentului la domiciliu cu amplificatorul AV Denon AVC-X4700H. Nouă amplificatoare identice de 200 W și procesare de 11,2 canale cu două procesoare ADI Griffing Lite DSP vă permit să luminați home theater-ul cu un sunet uluitor Dolby Atmos, DTS: X, IMAX Enhanced și Auro-3D. AVC-X4700H acceptă cele mai noi tehnologii video HDMI, cum ar fi rezoluția 8K / 60Hz și 4K / 120Hz, Dolby Vision, HDR10, HDR10 +, Dynamic HDR, HLG, precum și 8K upscaling și suport HDCP 2.3 pe toate intrările HDMI (8 intrări) / 3 ieșiri).

   AVC-X4700H acceptă cele mai noi standarde audio / video, inclusiv tehnologia îmbunătățită IMAX. Este tehnologia DTS de ultimă generație care stabilește cele mai înalte standarde pentru calitate, imagine, sunet, home theater. Datorită acesteia, vă puteți bucura de o imagine mai clară și mai luminoasă. Puteți simți sunete captivante remasterizate digital de IMAX.

   AVC-X4700H de la Denon este compatibil cu Apple® AirPlay 2, permițându-vă să transmiteți în streamming Apple Music. Portul USB al panoului frontal oferă redare audio MP3, precum și fișiere de înaltă rezoluție (WAV, FLAC, ALAC și DSD 2,8 / 5,6 MHz). Conectarea wireless la servicii de muzică precum Spotify®, Deezer, Tidal și multe altele este ușoară cu Bluetooth, Apple AirPlay 2 și Wi-Fi cu HEOS încorporat.

   AVC-X4700H dispune de sistemul de măsurare acustică Audyssey MultEQ XT32. Microfonul inclus analizează cu atenție performanța fiecărei boxe pentru a optimiza fiecare canal. În plus, aplicația Audyssey MultEQ Editor (disponibilă pentru cumpărare în limba engleză) permite utilizatorilor să treacă la ajustări mai avansate, pentru a „obține” cel mai bun sunet AUDIO posibil. Aplicația este disponibilă atât pentru iOS, cât și pentru Android.
   DENON
   AVCX4700HBKE2

   Fișa cu date

   Garanție
   24 luni
   Garanție extinsă
   36 luni
   WiFi
   Da
   Bluetooth
   Da
   AirPlay 2
   Da
   HDMI (IN)
   7
   HDMI (OUT)
   3
   Intrare optică
   1-2
   Intrare coaxială
   1-2
   Intrare pickup PHONO
   Da
   Număr de canale
   11.2
   Internet Radio
   Da
   Sunet surround
   Auro 3D
   DTS:X
   DTS Virtual:X
   Dolby Atmos
   Dolby Height Virtualization
   IMAX Enhanced
   Stereo multicanal
   System multiroom
   Da
   USB
   Da
   Rezoluția suportată
   8K
   Intrare analog
   6
   Impedanță (RMS 6Ω)
   200 W

   Produs nou
   Citiți mai mult

   Vezi și

   10 alte produse din aceeași categorie: