Marantz CINEMA 40 Receiver AV
      Marantz CINEMA 40 Receiver AV
      Marantz CINEMA 40 Receiver AV

      Marantz CINEMA 40 Receiver AV

      12.999,00 lei
      13.999,00 lei
      cu TVA
      Economisește 1.000,00 lei

      Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de promoția curentă: 13.999,00 lei -1.000,00 lei

      Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile

      Culoare :
      Cantitate

      Disponibil

      CINEMA 40 este un amplificator AV de mare putere și de înaltă performanță, destinat atât camerelor cu utilizări multiple, cât și cinematografelor dedicate. Dispune de 9x125 wați de amplificare legendară Marantz încorporată, șapte intrări HDMI, fiecare dintre acestea fiind compatibilă cu 8K UHD, streaming HEOS® Built-in, corecție a camerei cu Audyssey MultEQ XT32, Dolby Atmos și DTS:X, Auro 3D, plus o multitudine de intrări și ieșiri, inclusiv ieșiri de preamplificare pentru toate canalele și patru subwoofere independente.

      • Până la 5 ani GaranțiePână la 5 ani Garanție
      • Livrare gratuită de la 499 de lei!Livrare gratuită de la 499 de lei!
      • 45 zile pentru retur45 zile pentru retur
      • Realizarea sunetului în stilul Marantz este o fuziune perfectă între artă și știință, practicată de creatori artizanali care echilibrează și selectează individual componentele pentru calitățile lor sonore - ei sunt maeștrii sunetului. CINEMA 40 este o piesă de înaltă performanță de ultimă generație. Sunetul cald și dinamic caracteristic Marantz este evident de la prima ascultare. Modulele discrete de amplificare hiperdinamică, amplificarea cu reacție de curent și alte tehnologii din CINEMA 40 ridică performanța teatrului dumneavoastră mult peste așteptări.
      • Designul Marantz este de o eleganță atemporală - o expresie a peisajelor sonore muzicale pe care le creează produsele. Filozofia noastră de echilibru și simetrie este evidentă în sunetul și designul nostru. Materialele premium sunt interpretate și combinate pentru fiecare piesă nouă. Deși are o statură substanțială, CINEMA 40 este construit elegant, folosind carcase și butoane din oțel și aluminiu. Textura subtilă turnată în panoul frontal este luminată de strălucirea blândă și reglabilă a luminilor laterale de o parte și de alta a suprafeței de control.
      • Cinematograful dvs. este o parte integrantă a casei dvs. Prin urmare, Marantz a pus la dispoziție un sortiment bogat de conexiuni și opțiuni de configurare pentru a face din CINEMA 40 piesa dumneavoastră ideală. Reglați-vă difuzoarele la perfecțiune cu Audyssey MultEQ XT32 inclus, făcând chiar și din spațiile acustice dificile medii de ascultare ideale.
      • Deși CINEMA 40 poate fi complexă în interior, utilizarea și configurarea de zi cu zi nu este. Un ghid de pornire rapidă inclus și o procedură de configurare pe ecran facilitează configurarea. O telecomandă metalică retroiluminată inclusă oferă acces la cele mai des utilizate funcții. Conectivitatea HDMI avansată vă permite să folosiți telecomanda televizorului pentru alimentare și volum. Este inclus suportul pentru toate protocoalele majore de automatizare a locuinței. În cele din urmă, CINEMA 40 răspunde la comenzile vocale de la asistenții vocali populari precum Hey Google, Alexa și Siri
      • CINEMA 40 se află în centrul universului dvs. de divertisment la domiciliu. Sunt disponibile șapte intrări HDMI și toate sunt compatibile cu 8K. Sursele HD și 4K pot fi redimensionate la 8K. Un mix perfect de intrări analogice și digitale tradiționale, plus compatibilitatea cu platanele fac din CINEMA 40 un partener perfect pentru orice alegeți să ascultați.
      • Home cinema este o investiție în propria dvs. plăcere și bunăstare. Datorită conectivității sale extinse și a suportului tehnologic extrem de capabil, puteți adăuga noi componente pentru a vă extinde sistemul pentru mulți ani de acum încolo. Ieșirile de preamplificare cu 11,4 canale vă oferă oportunități de a vă extinde configurația de difuzoare cu amplificare externă.
      MARANTZ
      CINEMA40N1B
      20 Produse

      Fișa cu date

      Garanție
      24 luni

      Referințe specifice

      Citiți mai mult

      10 alte produse din aceeași categorie:

      Marantz CINEMA 40 Receiver AV

      12.999,00 lei
      13.999,00 lei
      cu TVA
      Economisește 1.000,00 lei