Marantz MODEL 50 Amplificator stereo integrat
   Marantz MODEL 50 Amplificator stereo integrat
   Marantz MODEL 50 Amplificator stereo integrat
   Marantz MODEL 50 Amplificator stereo integrat
   Marantz MODEL 50 Amplificator stereo integrat

   Marantz MODEL 50 Amplificator stereo integrat

   Culoare :

   MODEL 50 este amplificatorul integrat ideal. Cu o putere de 70 de wați pe canal, sursa de alimentare cu reacție de curent unică de la Marantz și circuitele HDAM SA-3, MODEL 50 este un difuzor puternic.

   • Până la 5 ani GaranțiePână la 5 ani Garanție
   • Livrare gratuită de la 499 de lei!Livrare gratuită de la 499 de lei!
   • 14 zile pentru retur14 zile pentru retur

   Amplificator integrat stereo pur analogic

   Realizând un echilibru perfect între putere și eleganță, Marantz MODEL 50 este amplificatorul integrat ideal care dezvăluie căldura, spațialitatea, detaliile și bogăția oricărei înregistrări.

   Sunet cald, bogat și spațios. Design elegant. Seria Marantz 50 reprezintă echilibrul perfect între atemporalitate și modernitate.

   Caracteristici cheie

   Amplificator de clasă A/B puternic și precis

   Chiar și difuzoarele greu de acționat vor suna perfect, fără efort, datorită amplificatorului MODEL 50 cu două canale și curent ridicat.

   Șase intrări analogice

   Cu o gamă largă de intrări analogice disponibile, MODEL 50 poate reproduce sunetul de la o multitudine de componente sursă și include conexiuni îmbunătățite pentru intrări CD și Phono.

   MM Phono

   Preamplificatorul fono MM încorporat este perfect reglat pentru a dezvălui detalii ale colecției dvs. de viniluri despre care nici măcar nu știați că există.

   Ieșire preamplificator stereo

   MODEL 50 evoluează odată cu dumneavoastră. Ieșirile de preamplificare stereo utilizează un design HDAM discret cu amplificare externă.

   Ai încredere în calitate

   Putere și precizie

   Datorită amplificatorului de clasă A/B proiectat cu precizie, MODEL 50 vă va conduce difuzoarele cu o putere perfect controlată, dezvăluind în același timp detalii despre care nici măcar nu știați că există.

   Claritate și simplitate analogică

   Sunetul analogic este cel mai important aspect în proiectarea MODEL 50. Decizia de a exclude secțiunea digitală asigură o funcționare complet intuitivă și elimină riscul de interferență din partea circuitelor digitale complexe.

   Stil rafinat

   Am proiectat MODEL 50 pentru a fi complet modern, dar atemporal. Elementele estetice distinctive, cum ar fi simetria, căldura și satisfacția tactilă, împing limitele designului echipamentelor audio, dar aduc întotdeauna un omagiu componentelor iconice din trecutul nostru.

   • 70 de wați pe canal și feedback-ul de curent de clasă A/B maximizează capacitățile difuzoarelor.
   • Lipsa circuitelor audio digitale simplifică utilizarea și reduce interferențele audibile.
   • Set complet de intrări și ieșiri pentru surse, subwoofer și chiar o intrare Power-Amp-Direct pentru o integrare ușoară într-o configurație AV.
   • Circuitul unic de amplificare discret al HDAM-SA3 depășește circuitele integrate utilizate în amplificatoarele concurente.
   • Ascultați detaliile discurilor dvs. de vinil ca niciodată până acum cu funcția Marantz Musical Phono EQ.
   • Afișajul emblematic Marantz Porthole este utilizat pentru configurare și pentru a facilita nivelurile de intrare și volum.
   • Realizat cu meticulozitate și construit în mod solid, designul și stilul MODEL 50
   • stil se potrivește cu cel mai muzical sunet.

   MARANTZ
   MODEL50N1SG

   Fișa cu date

   Garanție
   24 luni

   Referințe specifice

   ean13
   0747192141141
   Citiți mai mult

   Marantz MODEL 50 Amplificator stereo integrat