Utilizând site-ul nostru, utilizatorul este de acord cu utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare.
Dacă doriți mai multe informații sau nu acceptați cookie-urile, vizitați pagina. mai multe informatii

   Soundbar cu Dolby Atmos Signa S4

   POLK AUDIO

   1.699,00 lei
   cu TVA
   Culoare
   Cantitate

   Disponibil

   Atenție: Timpul de livrare estimat este de 3-5 zile lucrătoare

    

   Până la 5 ani Garanție

    

   Livrare gratuită de la 499 de lei!

    

   45 zile pentru retur

   Certificat pentru Dolby Atmos 3.1.2


   Signa S4 este certificat pentru Dolby Atmos, permițându-vă să vă cufundați într-un sunet surround ambiental la 360 de grade. Diferența dintre sunetul surround obișnuit și Dolby Atmos constă în faptul că acesta din urmă oferă un sunet 3D adevărat prin redarea audio suplimentară pe canale de nivel superior. De la ambianța unică a muzicii până la efectele speciale care se aud deasupra capului, Signa S4 oferă o scenă sonoră incredibil de realistă. Iar atunci când redați un sunet standard prin Signa S4, îl puteți mixa pentru o experiență Atmos virtuală.


   Subwoofer fără fir pentru bas puternic

   Subwooferul wireless Signa S4 oferă basul profund și bine controlat pentru care Polk este renumit, la un nivel surprinzător de volum.


   Subwooferul se conectează automat la bsoundbarul din set și poate fi amplasat convenabil aproape oriunde în cameră. Așezați-l în față sau într-un colț pentru un efect maxim sau ascundeți-l în spatele canapelei pentru un bas puternic.


   Voice Adjust - auziți fiecare cuvânt

   V-ați săturat să reglați constant volumul pentru a auzi dialogul în scenele liniștite? Aveți probleme în a prinde vocea când sună basul profund?


   Tehnologia VoiceAdjust de la Polk este concepută pentru a vă asigura că auziți fiecare cuvânt. Această tehnologie patentată, combinată cu canalul central dedicat al soundbarului Signa S4, vă permite să măriți volumul dialogului și al vocii, făcându-le clare și ușor de înțeles, lăsând restul coloanei sonore neschimbat.


   Personalizarea sunetului - muzică, film și mod nocturn

   O sesiune de film de noapte? Nu vă faceți griji că vă treziți familia sau vecinii. Prin simpla apăsare a unui buton, Night Mode reduce volumul basului, activând în același timp VoiceAdjust™, astfel încât să puteți auzi fiecare cuvânt fără a crește volumul general.


   În plus, modurile audio preprogramate optimizează sunetul Signa S4, astfel încât puteți obține cea mai bună experiență audio atunci când vizionați filme și ascultați muzică.


   Configurare rapidă și ușoară

   Pur și simplu conectați cablul HDMI sau cablul optic inclus (sau utilizați intrarea auxiliară pentru televizoarele mai vechi) pentru a obține sunet de cea mai înaltă calitate pentru orice televizor - chiar și pentru cele mai recente modele 8K Ultra HD.


   Signa S4 este preprogramat pentru a funcționa cu majoritatea telecomenzilor TV și se conectează rapid la dispozitivul mobil prin Bluetooth pentru a reda fără fir muzica preferată. În plus, designul cu profil redus al Signa S4 nu va bloca marginea inferioară a televizorului sau a receptorului IR și permite montarea pe perete pentru o flexibilitate maximă de amplasare.


   Specificații tehnice :

   •   Ieșire HDMI (eARC), intrare optică, intrare analogică de 3,5 mm, Bluetooth, USB-A (pentru actualizări de firmware)
   •     Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Dolby Digital, Dolby Digital, MPEG-2 AAC, MPEG-4 AAC, Linear PCM(7.1ch)
   •     Film, Muzică, Noapte, Reglare vocală
   •     SBC
   •     Difuzor L/R = 2 x 1" (25 mm)
   •     L/R Mid = 2 x 4,7 x 1,6" (120mm x 40mm) Center Full Range = 1x 1" (25mm)
   •     Înălțare stânga/înălțare dreapta = 2 x 2,6" (66mm)
   •     SubWoofer = 1 x 5,9" (15cm) (rotund)
   •     Soundbar, Subwoofer, Telecomandă, Cablu de alimentare, Cablu HDMI, Cablu optic, 2 baterii AAA, Ghid de pornire rapidă, Șablon de montare pe perete, Distanțiere pentru montare pe perete
   •     Soundbar: (L x P x H): 1046 x 95 x 60 mm
   •     Subwoofer: 200×328×280mm
   •     Greutate: Soundbar: 2,9 kg, Subwoofer: 4,1 kg
   POLK AUDIO
   SIGNAS4
   747192135850
   152 Produse

   Fișa cu date

   Garanție
   12 luni

   Citiți mai mult

   10 alte produse din aceeași categorie: