Utilizând site-ul nostru, utilizatorul este de acord cu utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare.
Dacă doriți mai multe informații sau nu acceptați cookie-urile, vizitați pagina. mai multe informatii

   Căști On-Ear AH-D7200

   DENON

   3.999,00 lei
   cu TVA
   Cantitate

   Ultimele produse in stoc

   Atenție: Timpul de livrare estimat este de 3-5 zile lucrătoare

    

   Până la 5 ani Garanție

    

   Livrare gratuită de la 499 de lei!

    

   45 zile pentru retur

   Peste o jumătate de secol de experiență a contribuit la crearea noului model de căști Denon AH-D7200, care este o combinație de tehnologii inovatoare și utilizarea a celor mai bune materiale, subliniind calitatea impecabilă a manoperei.
   Conceput pentru cei mai pretențioși audiofili, pentru care ascultarea de muzică este ceva mai mult decât o simplă plăcere, este o aventură descoperită cu fiecare sunet.
   Modelul AH-D7200, care este o combinație unică de design excelent și calitate, a fost dezvoltat cu ajutorul a 50 de ani de experiență în fabricarea căștilor.
   Inginerii Denon au creat un model emblematic, punând accentul pe calitatea sunetului fără compromisuri și pe confortul de utilizare fără egal. Un model fabricat și bazat pe materiale noi , contribuie la performanță la cel mai înalt nivel.
   Inima AH-D7200 sunt difuzoarele unice de 50 mm proiectate în tehnologia FreeEdge. Fabricate din nano-fibre, sunt caracterizate cu rigiditate și greutate redusă. Acest lucru asigură absența distorsiunilor, precum și eliminarea rezonanței nedorite din diafragmă. Rezultatul este claritatea sunetului și un răspuns de frecvență larg. Diafragma în sine folosește CCAW. Este un tip de conductor utilizat în construcția bobinelor acustice în difuzoare, unde conductorul de aluminiu este acoperit cu cupru. În consecință, toată energia sistemului este direcționată pentru a transmite muzica direct la urechile ascultătorului.
   AH-D7200 nu este doar un sunet excelent , este de asemenea, cel mai înalt confort de utilizare. Căștile sunt suspendate pe o structură proiectată în conformitate cu principiile ergonomiei. Cupele difuzoarelor sunt acoperite cu piele sintetică pentru finețe și durabilitate, iar spuma cu memorie  permite ca căștile să se potrivească în mod optim pe urechile fiecărui utilizator. Banda de susținere este decorată cu piele de oaie. Acești factori sunt importanți în special în timpul sesiunilor lungi de ascultare. Greutatea căștilor fără cablu este de doar 385g.


   •     Difuzoarele cu dimensiunea de 50 mm, cu tehnologia Denon "Free Edge" asigură atât claritatea sunetului, cât și un răspuns de frecvență larg
   •     Carcasa difuzoarelor din lemn real, nu numai că oferă o experiență vizuală originală, ci și îmbunătățește acustica căștilor, contribuind la îmbunătățirea calității sunetului
   •     Include un mâner turnat pentru depozitarea sigură și îngrijită a căștilor
   •     Cască 3D specială fabricată în Japonia
   •     Cablu din cupru cu o puritate de 7N
   •     Cablu detașabil de 3,5 mm
   •     Mufe speciale pentru cabluri reduc vibrațiile în timpul mișcării
   •     Microfon încorporat și telecomandă care sunt compatibile cu dispozitivele Apple
   DENON
   AHD7200EM
   4951035059357
   1 Obiect


   0 kg

   Fișa cu date

   Garanție
   24 luni
   Garanție extinsă
   36 luni
   Tip de căști
   Over Ear
   Închise
   Tipul de conecatre
   Cu fir

   Citiți mai mult

   10 alte produse din aceeași categorie: