Căști On-Ear Hi-end AH-GC30
   Căști On-Ear Hi-end AH-GC30
   Căști On-Ear Hi-end AH-GC30
   Căști On-Ear Hi-end AH-GC30
   Căști On-Ear Hi-end AH-GC30
   Căști On-Ear Hi-end AH-GC30
   Căști On-Ear Hi-end AH-GC30
   Căști On-Ear Hi-end AH-GC30
   Căști On-Ear Hi-end AH-GC30
   Căști On-Ear Hi-end AH-GC30
   Căști On-Ear Hi-end AH-GC30

   Căști On-Ear Hi-end AH-GC30

   1.099,00 lei
   1.699,00 lei
   cu TVA
   Economisește 600,00 lei

   Vezi istoricul prețurilor

   Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile

   Culoare :
   Cantitate

   Disponibil

   • Până la 5 ani GaranțiePână la 5 ani Garanție
   • Livrare gratuită de la 499 de lei!Livrare gratuită de la 499 de lei!
   • 45 zile pentru retur45 zile pentru retur
   AH-GC30 sunt cele mai noi căști wireless de la Denon care sunt succesorul fantasticului model AH-GC20. Noul membru al companiei noastre care are un Bluetooth cu 3 moduri diferite de reducere a zgomotului si poate fi adaptat cu ușurință la mediul actual.

    1. Mod Office: alegerea acestuia permite să vă  concentrați mai ușor la sarcinile sale. Îl recomandăm celor care trebuie să vorbească în mod regulat la telefon în birourile zgomotoase, cum ar fi open space. Acest mod poate fi utilizat și la sală pentru a asculta muzica motivantă în timp ce faci diferite tipuri de exerciții.

    1. Modul oraș: permite să te bucuri de muzica ta preferată în timp ce călătorești ,mergi pe jos, te folosești de mijloacele de transport comun sau mergi cu bicicleta.

    1. Mod de zbor: a fost conceput special pentru a izola de zgomotul tipic din avion. Acest mod funcționează chiar și atunci când muzica nu este redată și vă permite să vă relaxați în timpul zborurilor lungi.


   AH-GC30 permite redarea muzicii de pe smartphone-uri, tablete, amplificatoare pentru căști cu Servicii Bluetooth (portabile sau nu). De asemenea, pot fi utilizate în mod tradițional, adică cu cablu.
   Cea mai interesantă caracteristică a căștilor noastre este reducerea zgomotului care funcționează în felul următor: câteva microfoane încorporate înregistrează toate sunete de frecvență scăzută în jurul tău, le convertește și le elimină din căști.
   AH-GC30 au aceiași convertoare pe care Denon le folosește și în căștile lor din gama superioară AH-D9200, astfel încât să ofere sunet de înaltă calitate și nivel scăzut de distorsiuni care pot satisface chiar și ascultători foarte pretențioși.
   Noile noastre căști au fost îmbunătățite și în ceea ce privește bateriile. Bateria are nevoie de doar 2 ore pentru a fi încărcată complet și oferă o încărcare de 20 de ore. În cazul în care bateria se epuizează, AH-GC30 are două cabluri care permit utilizarea lor în mod tradițional. Evident, microfonul încorporat pe cablu izolează  zgomotele externe, astfel încât interlocutorul dvs. să vă audă perfect.

   Utilizarea Bluetooth pentru tehnologiile aptX și aptX HD vă permite să vă bucurați de sunetele de înaltă rezoluție în calitatea muzicii de pe CD. Trebuie să mențineți că căștilor trebuie furnizată o sursa adecvată de muzică de înaltă calitate.Cupele sunt dotate cu spumă care se adaptează ușor la forma urechilor pentru a vă oferi un confort maxim de utilizare.
   Printre accesoriile atașate există două cabluri audio 1,3 m, unul cu microfon, unul fără, cablu USB de încărcare (1,2 m), ghid de utilizare, carcasă solidă și husă pentru cabluri.
   Specificații:
   • Impedanță: 16 Ohm
   • Interval de frecvență: 50 - 50.000 Hz
   • Sensibilitate: 98 db
   • Versiunea Bluetooth 5.0
   • Codecuri: aptX, aptX HD, AAC, SBC
   • Baterie regim autonom: 20 de ore
   • Timp pentru încărcarea bateriei: 2 ore
   • Greutate: 287 g
   • Accesorii: cabluri, suport de călătorie,, ghid de utilizare
   DENON
   AHGC30BKEM
   17 Produse
   2022-12-09

   Fișa cu date

   Garanție
   24 luni
   Tip de căști
   Over Ear
   Tipul de conecatre
   Fără fir
   Microfon
   Da
   Reducere activă a zgomotului (ANC)
   Da

   Referințe specifice

   ean13
   4951035067574
   Nou
   Citiți mai mult

   10 alte produse din aceeași categorie:

   Căști On-Ear Hi-end AH-GC30

   1.099,00 lei
   1.699,00 lei
   cu TVA
   Economisește 600,00 lei