Utilizând site-ul nostru, utilizatorul este de acord cu utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare.
Dacă doriți mai multe informații sau nu acceptați cookie-urile, vizitați pagina. mai multe informatii

   Receiver AV NR1711

   MARANTZ

   4.249,00 lei
   cu TVA
   Culoare
   Cantitate

   Momentan stoc epuizat

   29.10.2021

   Comandați acum și obțineți livrare cu prioritate. Vă vom contacta noi pentru a vă livra produsul atunci când acesta va fi disponibil

   Denon Home Ieftin

   Atenție: Produsul comandat este momentan indisponibil, angajatul nostru vă va informa despre termenul de livrare.

   • Garanție până la 5 aniGaranție până la 5 ani
   • Livrare gratuită de la 499 de leiLivrare gratuită de la 499 de lei
   • Garanția de returnare 14 zile Garanția de returnare 14 zile

   La doar jumătate din înălțimea unui receiver AV tradițional, Marantz NR1711 oferă renumitul sunet Marantz , sunet surround imersiv, streaming de înaltă definiție și cele mai recente specificații 8K.
   O secțiune de amplificator de putere de curent ridicat, construită cu componente atent selecționate, oferă un sunet excepțional pentru filme și muzică. Puterea este identică pe toate cele șapte canale (90 W pe canal) și este posibilă susținerea boxelor cu impedanță redusă. Fiecare produs Marantz este reglat și testat extensiv de către maeștrii de sunet Marantz pentru a asigura caracteristicile sunetului cald și detaliat.
   Noul NR1711 le permite utilizatorilor să aibă o experiență home cinema perfect realistă prin suportul  formatelor audio multidimensionale, codate, inclusiv Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS:X și DTS Virtual:X. Tehnologiile  Dolby Atmos Height Virtualization  și DTS:X Virtual utilizate în NR1711 oferă utilizatorilor o experiență audio 3D fără  nevoia de conectare a boxelor dedicate pentru tavan sau surround.
   Receiverul NR1711 dispune de șase intrări HDMI și o ieșire, permițându-vă să conectați toate sursele dvs. media preferate. În plus față de upscaling-ul la 8K, toate cele șase intrări HDMI acceptă Dolby Vision, HLG, Dynamic HDR, HDR10+, 4:4:4 Pure Color sub-sampling, BT.2020, precum și cele mai recente caracteristici HDMI, cum ar fi VRR, QFT, ALLM, QMS și standardul actual de protecție împotriva copierii HDCP 2.3.

   O intrare HDMI 8K dedicată oferă suport pentru cele mai recente tehnologii HDMI, ducând divertismentul la domiciliu la un alt nivel. Bucurați-vă de filmele 8K cu upscaling , precum și de cele mai recente specificații HDMI, cum ar fi Dynamic HDR, care oferă cel mai bun contrast și cele mai bune culori, Quick Media Switching (QMS), care evită ecranul negru la schimbarea surselor. Noul Marantz NR1711 oferă, de asemenea, cea mai bună experiență de gaming, cu suport pentru rezoluția 4K/120 Hz,  fresh rate variabil (VRR), Quick Frame Transport (QFT) și modul de latență redusă automată (ALLM) reduc sau elimină lag-ul și frame tearing-ul pentru o experiență de divertisment mai lină, fără lag și o sincronizare perfectă între audio și video.

   Datorită suportului eARC (Enhanced Audio Return Channel) care oferă o transmisie fără pierderi a sunetului codat în formate precum DTS:X și Dolby Atmos de la aplicațiile TV sau de la sursele conectate la televizor, NR1711 permite utilizatorilor să se bucure de un sunet surround mai bun și mai captivant pentru conținutul afișat la televizor.

   Utilizând platforma de streaming HEOS Built-in multiroom sau tehnologia AirPlay 2, utilizatorii se pot bucura de muzica preferată în orice cameră, obținând sunet wireless în toată casa și având posibilitatea de a adăuga mai multe dispozitive compatibile la sistem. Redă aceeași melodie în fiecare cameră sau selectează melodii diferite pentru camere diferite de la cele mai importante servicii de streaming de muzică, cum ar fi TIDAL, Spotify, Amazon Music HD, Deezer și multe altele.


   Opțional, ascultătorii se pot bucura de o configurație de sunet surround cu 5.2 sau 7.2 canale într-un sistem home cinema și pot reda simultan sunet stereo de la aceeași sursă sau de la o sursă diferită într-o cameră separată. Conectați pur și simplu o pereche de boxe la ieșirile amplificate pentru mai multe camere sau conectați un amplificator stereo suplimentar și boxe la ieșirile de preamplificare din zona 2.

   Pentru utilizatorii care preferă să-și asculte muzica preferată la căștile Bluetooth, receiverul NR1711 oferă suport pentru streaming audio Bluetooth, permițând redarea audio simultană pe căștile Bluetooth și pe boxele conectate. Acest lucru este deosebit de util pentru membrii familiei sau prietenii cu deficiențe de auz, deoarece volumul general nu trebuie să fie setat la un nivel ridicat.

   Receiverul NR1711 este, de asemenea, compatibil cu principalii asistenți vocali - Amazon Alexa, Google Assistant și Apple Siri. Cu ajutorul aplicației HEOS, utilizatorii pot folosi comenzi vocale pentru a controla streamingul de muzică de la o varietate de servicii populare. Controlul vocal include posibilitatea de a comuta sursele între componentele conectate, de a regla volumul, de a pune pe pauză, de a dezactiva sunetul, de a reda piesa anterioară sau următoare și multe altele.

   • Rezoluție și scalare 8K/60Hz, plus HDR10+, Dynamic HDR și Quick Media Switching (QMS).
   • Șapte canale de amplificare care oferă 90 W pe canal.
   • Suport pentru cele mai recente formate de imagine HDR, inclusiv HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, Color resolution 4:4:4 și BT .2020, precum și Dynamic HDR.
   • Calitate superioară a jocurilor video cu rezoluție și scalare 4K/120Hz și fresh rate variabil, mod automat de latență redusă și transport rapid al cadrelor.
   • Suport pentru formatele audio necomprimate și codificate cu eARC.
   • Audyssey MultEQ asigură configurarea și calibrarea camerei pentru cea mai bună calitate a sunetului.
   • Certificarea Roon Tested le permite ascultătorilor să se bucure mai mult de bibliotecile lor muzicale cu informații despre artiști și melodii care pot fi căutate.
   • DAC-urile AKM AK4458 AKM pe 32 de biți de referință pe toate canalele oferă o fidelitate optimă și cea mai largă gamă dinamică cu distorsiuni minime.
   • HEOS Platformă încorporată pentru redare în mai multe camere, streaming de muzică și control vocal.
   • Suport pentru cele mai importante servicii de streaming de muzică, inclusiv Spotify, Tidal, Deezer și multe altele prin Bluetooth, AirPlay 2 sau aplicația HEOS.
   • Compatibilitate cu asistenții vocali Amazon Alexa, Google Home și Apple Siri.
   • Capacitatea de a decoda fișiere audio fără pierderi ALAC, FLAC și WAV de înaltă rezoluție de până la 24 biți/192 kHz, precum și piste DCD de 2,8 MHz și 5,6 MHz.
   • Două presetări Audyssey permit utilizatorilor
   • comutarea între două seturi de boxe.
   • Intrare phono integrată.
   • Modul Wi-Fi cu suport pentru bandă dublă de 2,4 GHz/5 GHz (antenă dublă).
   • Aplicația Marantz AVR Remote pentru iOS și Android.
   • Două ieșiri pentru subwoofer.

   MARANTZ
   NR1711N1B

   Fișa cu date

   Garanție
   24 luni
   WiFi
   Da
   Bluetooth
   Da
   AirPlay 2
   Da
   HDMI (IN)
   6
   HDMI (OUT)
   1
   Intrare optică
   1-2
   Intrare coaxială
   1-2
   Intrare pickup PHONO
   Da
   Număr de canale
   7.2
   Internet Radio
   Da
   Sunet surround
   DTS:X
   DTS HD Master
   DTS Neural:X
   Dolby Atmos
   Dolby Height Virtualization
   Dolby Surround
   Dolby TrueHD
   Stereo multicanal
   System multiroom
   Da
   USB
   Da
   Rezoluția suportată
   4K
   8K
   Full HD 1080p
   Intrare analog
   3
   Impedanță (RMS 6Ω)
   90 W
   Ieșire subwoofer
   Da

   Referințe specifice

   ean13
   4951035073148

   Read More

   10 alte produse din aceeași categorie: