Utilizând site-ul nostru, utilizatorul este de acord cu utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare.
Dacă doriți mai multe informații sau nu acceptați cookie-urile, vizitați pagina. mai multe informatii
 • Pachet

Pachet: TV bild I.55 dr+ mr1

16.498,00 lei
14.999,00 leiEconomisește 1.499,00 lei
cu TVA

Alege culoarea din set.

OLED 4K 55" TV bild i.55 dr+

Culoare
 • Negru

Atenție: Timpul de livrare estimat este de 3-5 zile lucrătoare

Atenție. Produsul poate fi de pe raft.

 

Până la 5 ani Garanție

 

Livrare gratuită de la 499 de lei!

 

45 zile pentru retur


OLED 4K 55" TV bild i.55 dr+ OLED 4K 55" TV bild i.55 dr+ OLED 4K 55" TV bild i.55 dr+ OLED 4K 55" TV bild i.55 dr+ OLED 4K 55" TV bild i.55 dr+ OLED 4K 55" TV bild i.55 dr+ OLED 4K 55" TV bild i.55 dr+ OLED 4K 55" TV bild i.55 dr+

Culoare


Boxă fără fir klang mr1 Boxă fără fir klang mr1 Boxă fără fir klang mr1

Conținutul setului

Matrița SL7, complet nouă și exclusivistă, oferă cele mai înalte performanțe, precum și numeroase conexiuni, de exemplu, patru intrări HDMI cu funcții avansate, cum ar fi eARC, HFR, ALLM și patru conexiuni USB. Noul software Loewe os7 permite un acces extrem de rapid la toate serviciile de streaming actuale și integrate nativ, precum Netflix, YouTube sau Amazon Prime.


În combinație cu noua matriță Loewe SL7, puternicul procesor NT7 și noul software Loewe os7, o experiență de vizionare perfectă o experiență de vizionare perfectă pentru o gamă largă de conținut, fie că este vorba de filme, seriale, filme, seriale, evenimente sportive sau jocuri video. Utilizatorii se pot bucura de standarde de ultimă generație pentru calitatea imaginii și a sunetului, cum ar fi Dolby Vision™ și Dolby Atmos™. 


Matrița SL7, complet nou și exclusivist, oferă cele mai înalte performanțe, precum și numeroase conexiuni, de exemplu, patru intrări HDMI cu funcții avansate, cum ar fi eARC, HFR, ALLM și patru conexiuni USB. Noul software Loewe os7 permite un acces extrem de rapid la toate serviciile de streaming actuale și integrate nativ, precum Netflix, YouTube sau Amazon Prime.


Tehnologia OLED este sinonimă cu culori luminoase și naturale, cu un contrast perfect - de la cel mai profund negru la albul pur - și cu o claritate detaliată chiar și în mișcări foarte rapide. Pe lângă negrul impresionant și cele mai fine nuanțe în părțile întunecate ale imaginii, tehnologia OLED a modelului Loewe bild i permite o reproducere strălucitoare a culorilor. Acest lucru se datorează faptului că, pe un fundal negru ca smoala, culorile apar deosebit de luminoase și vii.


Acest lucru face ca ecranele să fie ideale pentru filmele HDR și pentru conținutul cu Dolby Vision, care conțin culori mai multe și mai fin gradate și o gamă mai largă de luminozitate. Cu hard disk-ul încorporat DR+, puteți înregistra ore întregi. Cu o capacitate de stocare de 1TB, Loewe bild i va fi la fix. Programul TV poate fi întrerupt și continuat mai târziu, cu o temporizare.

 • Diagonala ecranului: 55" / 139 cm
 • Rezoluție Ultra HD: 3840 x 2160 pixeli
 • Tehnologia de afișare: Tehnologie de afișare: OLED (WRGB Pixel)
 • Imagine: HDR (HLG / HDR10 / Dolby Vision™)
 • Conectori: 4x HDMI, WLAN, LAN, Bluetooth
 • Sunet: 2x 20 W Music Power
 • dimensiuni produs: 1236 x 73 x 64 mm
 • greutate neta: 28.60 kg
 • cantitate minima: 1

Fișa cu date

Garanție
24 luni

Cu noua platformă multi-room klang mr, Loewe a creat un sistem de sunet flexibil și promițător, care garantează o senzație de home cinema și un sunet captivant. Perfect combinat cu Loewe klang bar5 mr și cu subwooferul sub5 vă oferă mai multe posibilități. Materialele selectate completează designul excelent.


Platforma multi-room a familiei klang mr se bazează pe DTS Play-Fi și suportă și suportă Apple și Google Home, oferindu-vă acces la o gamă largă de servicii de streaming, cum ar fi Spotify, Amazon Music, Tidal sau Interradio. Datorită sistemului multicanal fără fir, un număr mare de difuzoare pot fi conectate într-o rețea de rețea și le puteți aranja în mai multe încăperi. 


Pe lângă conectivitatea remarcabilă a sistemului Loewe klang mr Multiroom, sunetul Loewe, sonor și cald, este deosebit de autentic. Înaltele cristaline, basurile și mediile accentuate completează imaginea rotundă. Materialele selectate de înaltă calitate subliniază aspectul elegant și designul unic al boxelor multiroom. Limbajul moale al formei și limbajul special dezvoltat de Loewe vorbesc de la sine. 


De asemenea, panoul de control din sticlă din partea superioară a boxelor klang mr este intuitiv de utilizat și reprezintă un adevărat punct de atracție al designului, boxa klang mr se potrivește perfect în orice mediu de locuit. Difuzoarele klang mr1, klang mr3 și klang mr5 pot fi integrate cu ușurință într-un sistem audio existent datorită sistemului multicanal sau pot străluci ca un singur exemplar, duo sau trio.


Fișa cu date

Garanție
24 luni
Citiți mai mult