Utilizând site-ul nostru, utilizatorul este de acord cu utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare.
Dacă doriți mai multe informații sau nu acceptați cookie-urile, vizitați pagina. mai multe informatii
 • Nou
 • Pachet

Televizor LCD 4K 50" TV We. SEE 50 GREY + We. Hear2

7.848,00 lei
6.999,00 leiEconomisește 849,00 lei
cu TVA

Alege culoarea din set.

LCD 4K 50" TV We. SEE 50 GREY

Culoare
 • Storm grey

Boxe Bluetooth We.HEAR 2

Culoare
 • Aqua blue
 • Cool grey
 • Coral red
 • Storm grey

Atenție: Timpul de livrare estimat este de 3-5 zile lucrătoare

 

Până la 5 ani Garanție

 

Livrare gratuită de la 499 de lei!

 

45 zile pentru retur


LCD 4K 50" TV We. SEE 50 GREY LCD 4K 50" TV We. SEE 50 GREY LCD 4K 50" TV We. SEE 50 GREY

Culoare


Boxe Bluetooth We.HEAR 2 Boxe Bluetooth We.HEAR 2 Boxe Bluetooth We.HEAR 2 Boxe Bluetooth We.HEAR 2 Boxe Bluetooth We.HEAR 2 Boxe Bluetooth We.HEAR 2 Boxe Bluetooth We.HEAR 2

Culoare

Conținutul setului

O varietate de conținut în flux. Toate serviciile de streaming majore la simpla atingere a unui buton. Netflix, YouTube, Amazon Prime, Disney +, Rakuten 4K, Rai Play, ChiliTV, Freeview Play și multe altele în fiecare We. SEE TV disponibil.


Televizor pentru persoanele care nu se uită la televizor.

Dar cine transpiră, se relaxează, se uită la fotografii, urmărește serialul, râde, plânge, se entuziasmează, se înveselește, învață, concurează, se difuzează, se joacă, sunt uimiți - și iubesc doar designul excelent și calitate superioară. Dacă We. fă-o, We. Fă-o corect.

Acesta este televizorul, pentru toți cei care sunt entuziasmați, înveselesc, învață, luptă, difuzează, joacă și admiră. Pentru echilibrul perfect între high-tech și încetinire. Pentru o nouă perspectivă asupra a ceea ce te conduce cu adevărat. Pentru dumneavoastră. Cu cea mai recentă tehnologie, televizorul Ultra HD LED Streaming nu numai că impresionează printr-un spectru de culori imens și imagini strălucitoare cu contrast ridicat, ci și cu efectul de adâncime incredibil - pentru culori și forme perfecte din orice unghi. Cu o putere muzicală de 80 de wați, televizorul HD LED Streaming oferă o experiență sonoră incomparabilă. Noul We. SEE este conceput pentru programul dvs. individual de simțire și este întotdeauna perfect în acord cu ceea ce aveți nevoie: inspirație, inovație sau concentrare.

O varietate de conținut în flux. Toate serviciile de streaming majore la simpla atingere a unui buton. Netflix, YouTube, Amazon Prime, Disney +, Rakuten 4K, Rai Play, ChiliTV, Freeview Play și multe altele în fiecare We. SEE TV disponibil.

Ultra High Definition cu cele mai recente HDR. We. by Loewe inspiră cu designul său ultra-subțire fără a compromite calitatea imaginii. Luminozitate maximă de până la 500 de niți. Experiență TV strălucită datorită rezoluției UHD combinată cu gama completă de formate HDR.

Experiență sonoră cu Dolby Atmos. Fiecare We. SEE TV are un sistem de sunet frontal de până la 80 de wați și 4 + 2 drivere pentru a garanta un sunet bogat. Pentru momente care se clatină.

Fișa cu date

Garanție
24 luni

Boxa portabilă We. HEAR 2 este disponibilă în patru culori inspirate - aveți posibilitatea de a alege. Dați-o mai tare, sărbătoriți. Colorat, puternic și individual.

Dimensiuni mici atractive și mai puțin greoaie - ușor de manevrat. Carcasa rezistentă la stropire îl face partenerul perfect pentru deplasările dvs. O durată de viață modernă a bateriei de până la 17 ore și un timp de încărcare scurt vă oferă o plăcere îndelungată a muzicii.


Me-time este we-time. Un sunet bun cu We. HEAR 2, muzica dvs. preferată - și apoi doar scufundați-vă în ea. Aici și acum și peste tot. O putere totală de 60 de wați asigură un super sunet și o calitate bogată a sunetului, cu o durată de viață a bateriei de până la 17 ore. Patru culori inspirate - pentru fiecare gust.


Datorită dimensiunilor sale reduse (118 x 290 x 112 mm) și a carcasei sale rezistente la stropire, este partenerul perfect pentru a vă bucura în mod personal și flexibil de muzică și nu numai. Boxa portabilă We. HEAR 2 cu Bluetooth are o putere totală de 60 de wați, oferă un super sunet și o calitate bogată a sunetului. Pentru mai multe momente extraordinare, la fel de extraordinare ca și dvs. Pentru momente care te fac să te simți bine. 

 • Tip de baterie: 7,4V / 4000mAh
 • Curent de încărcare: 5V / 2A
 • Timp de redare: 15 - 17h
 • Timp de încărcare: 4 - 5h
 • Puterea de ieșire audio: 2x 15 W RMS, corespunde unei puteri totale de 60 W pentru muzică
 • Protecție împotriva apei: IPX6
 • Versiunea Bluetooth: V5.0
 • Gama de putere/frecvență Bluetooth: Putere maximă <10 mw="" la="" 2402="" -="" 2480="" mhz="" li="">
 • Protocoale Bluetooth: A2DP, AVRCP
 • dimensiuni produs: 118 x 290 x 112 mm
 • greutate netă: 2.00 kg
 • cantitate minimă: 1

Fișa cu date

Garanție
24 luni
Citiți mai mult

10 alte produse din aceeași categorie: