Sursă de alimentare NAPS 555 DR
      Sursă de alimentare NAPS 555 DR
      Sursă de alimentare NAPS 555 DR

      Sursă de alimentare NAPS 555 DR

      49.999,00 lei
      cu TVA


      • Până la 5 ani GaranțiePână la 5 ani Garanție
      • Livrare gratuită de la 499 de lei!Livrare gratuită de la 499 de lei!
      • 14 zile pentru retur14 zile pentru retur

      Sursa de alimentare


      Nu toată lumea vede tehnologiile audio în același mod ca și noi. Pentru noi, o sursă de alimentare stabilă și cu distorsiuni reduse nu este doar de dorit: este fundamentală pentru buna funcționare a sistemelor audio. Nicăieri nu este această abordare mai clar și mai puternic exprimată decât în modelul 555 PS, cel mai bun din gama noastră de vârf.
      Proiectat inițial pentru a fi utilizat cu playerul nostru CD555 Compact Disc CD555, 555 PS poate fi utilizat și cu playerele de fișiere NDS și NDX, playerul/serverul de hard disk HDX, precum și cu playerele de CD DAC și CDX2. Indiferent de produsele pe care le însoțește, 555 PS va îmbunătăți fiecare aspect al sunetului dumneavoastră. Vocile și instrumentele devin mai clare și mai naturale . Gama dinamică percepută este, de asemenea, crescută, iar ritmicitatea - un aspect fundamental al muzicii - va fi și mai precisă.
      555 PS beneficiază atât de o experiență îndelungată, cât și de căutarea neîncetată a calității superioare a sunetului de către Naim. Transformatorul său masiv, cu aproximativ 40% mai mare decât cel montat pe sursa de alimentare XPS, are cinci înfășurări separate care duc la șapte tensiuni de alimentare reglementate, inclusiv o ieșire special pentru utilizarea cu circuitul de ceas al CD555.
      În 2012, timp de 2 ani s-a lucrat la proiectul pentru dezvoltarea unui nou regulator de tensiune discret (DR) pentru sursele de alimentare Naim care a dus și la schimbări semnificative în designul 555 PS. Pe lângă îmbunătățirea transmiterii puterii, noul circuit de stabilizare a tensiunii de la Naim a îmbunătățit, de asemenea, decuplarea mecanică a circuitelor interne de influențele externe. Aceste îmbunătățiri, dezvoltate în urma unor teste de ascultare extinse, au îmbunătățit semnificativ performanța și au făcut ca muzica să fie și mai plăcută de ascultat.

      • Șapte niveluri de reglare a puterii, inclusiv o sursă de alimentare separată pentru cipul de ceas din CD555
      • Șasiu cu rezonanță redusă cu bază de izolare
      • Transformator masiv, cu 40 la sută mai mare decât XPS
      • Vine standard cu cablu de rețea Power-Line
      • Configurație complet nouă a regulatorului de tensiune pe bază de tranzistori pentru cea mai bună sursă de alimentare stabilă și cu distorsiune redusă .
      • Compatibilitate: CD555, CDX2, DAC, HDX, NDX, ND5 XS
      • Sursa de alimentare: 100V, 115V, 230V; 50 sau 60Hz
      NAIM
      555PSDR

      Fișa cu date

      Garanție
      24 luni

      Referințe specifice

      Citiți mai mult

      6 alte produse din aceeași categorie:

      Sursă de alimentare NAPS 555 DR

      49.999,00 lei
      cu TVA