Utilizând site-ul nostru, utilizatorul este de acord cu utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare.
Dacă doriți mai multe informații sau nu acceptați cookie-urile, vizitați pagina. mai multe informatii

   Stand TV de podea Floor2ceiling stand 43-65

   LOEWE

   4.499,00 lei
   cu TVA
   Cantitate

   Momentan stoc epuizat

   O soluție foarte neobișnuită, dar în același timp elegantă și funcțională pentru amplasarea televizorului Loewe în camera de zi. O bază specială sub forma unei țevi de la podea la tavan vă permite să plasați televizorul oriunde în camera de zi

    

   Până la 5 ani Garanție

    

   Livrare gratuită de la 499 de lei!

    

   45 zile pentru retur

   O soluție foarte neobișnuită, dar în același timp elegantă și funcțională pentru amplasarea televizorului Loewe în camera de zi. O bază specială sub forma unei țevi de la podea la tavan vă permite să plasați televizorul oriunde în camera de zi. Floor2ceiling arată deosebit de elegant între camera de zi și bucătărie. În această opțiune, televizorul poate fi întors spre bucătărie sau spre camera de zi, în funcție de poziția de vizionare. Televizorul Loewe pe floor2ceiling va fi, de asemenea, afișat elegant în colțul salonului. Important este faptul că toate cablurile sunt ascunse în soluția de montaj Loewe floor2celling.


   Potrivit pentru: Loewe bild v.55, Loewe bild i.48-65, Loewe bild c.32-43, We SEE 32-55, Loewe bild 3.43-65 (pentru Loewe bild v.65 este necesar: 6080800)


   cantitate minima: 1


   LOEWE
   Floor2ceiling stand 43-65

   Fișa cu date

   Garanție
   24 luni

   Citiți mai mult

   8 alte produse din aceeași categorie: