Utilizând site-ul nostru, utilizatorul este de acord cu utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare.
Dacă doriți mai multe informații sau nu acceptați cookie-urile, vizitați pagina. mai multe informatii

   Soundbar klang bar5 mr

   LOEWE

   7.999,00 lei
   cu TVA
   Culoare
   Cantitate

   Disponibil

   Experimentați un sunet 3D clar și puternic, cu suport Dolby Atmos și DTS:X. Atmos virtual și Virtual X Virtual X oferă un sunet impresionant, un sunet impresionant, un sunet care te învăluie complet. Cufundați-vă și bucurați-vă de experiența sonoră premium tridimensională uluitoare de la Loewe.

   Atenție: Timpul de livrare estimat este de 3-5 zile lucrătoare

    

   Până la 5 ani Garanție

    

   Livrare gratuită de la 499 de lei!

    

   45 zile pentru retur

   Loewe nu se referă doar la televizoare, ci și la produse audio care produse care vă oferă flexibilitatea de a extinde lumea Loewe cu boxe difuzoare difuzoare și soluții audio. Boxa multiroom Loewe klang bar5 mr cu 3D Dolby Atmos oferă o experiență sonoră captivantă, multidimensională, care vă cufundă complet în film. Cu un sistem de amplificare digitală și o putere muzicală totală de 440 de wați, bara de sunet multiroom satisface cele mai înalte cerințe. 


   Filmele și serialele cu sunet Dolby Atmos oferă un sunet 3D imersiv. Fie că este vorba de Spotify connect, Amazon Music sau de propria muzică - transmiteți întreaga varietate de muzică în mod wireless. Subwooferul inclus în set, împreună cu bara de sunet, oferă și mai mult volum și profunzime. Conexiunile HDMI și 4K pass-through nu lasă nimic de dorit atunci când vă conectați la playere UHD, set-top box-uri și console de jocuri. 


   Noua platformă Multiroom de la Loewe face ca extinderea sistemului de acasă să fie o joacă de copii. Extindeți în mod flexibil sistemul dvs. de sunet într-un sistem multi-room cu boxe klang mr suplimentare. Materialele de înaltă calitate, atent selecționate, subliniază aspectul elegant și designul premiat al barului Loewe klang.


   LOEWE
   klang bar5 mr BASALT GREY
   4011880170833
   35 Produse

   Fișa cu date

   Garanție
   24 luni

   Citiți mai mult

   10 alte produse din aceeași categorie: