Loewe KLANG BAR5 MR Soundbar
      Loewe KLANG BAR5 MR Soundbar
      Loewe KLANG BAR5 MR Soundbar
      Loewe KLANG BAR5 MR Soundbar
      Loewe KLANG BAR5 MR Soundbar

      Loewe KLANG BAR5 MR Soundbar

      7.999,00 lei
      cu TVA
      Culoare :
      Cantitate

      Disponibil

      Experimentați un sunet 3D clar și puternic, cu suport Dolby Atmos și DTS:X. Atmos virtual și Virtual X Virtual X oferă un sunet impresionant, un sunet impresionant, un sunet care te învăluie complet. Cufundați-vă și bucurați-vă de experiența sonoră premium tridimensională uluitoare de la Loewe.

      Atenție. Produsul poate fi de pe raft.

      • Până la 5 ani GaranțiePână la 5 ani Garanție
      • Livrare gratuită de la 499 de lei!Livrare gratuită de la 499 de lei!
      • 14 zile pentru retur14 zile pentru retur

      Loewe nu se referă doar la televizoare, ci și la produse audio care produse care vă oferă flexibilitatea de a extinde lumea Loewe cu boxe difuzoare difuzoare și soluții audio. Boxa multiroom Loewe klang bar5 mr cu 3D Dolby Atmos oferă o experiență sonoră captivantă, multidimensională, care vă cufundă complet în film. Cu un sistem de amplificare digitală și o putere muzicală totală de 440 de wați, bara de sunet multiroom satisface cele mai înalte cerințe. 

      Filmele și serialele cu sunet Dolby Atmos oferă un sunet 3D imersiv. Fie că este vorba de Spotify connect, Amazon Music sau de propria muzică - transmiteți întreaga varietate de muzică în mod wireless. Subwooferul inclus în set, împreună cu bara de sunet, oferă și mai mult volum și profunzime. Conexiunile HDMI și 4K pass-through nu lasă nimic de dorit atunci când vă conectați la playere UHD, set-top box-uri și console de jocuri. 

      Noua platformă Multiroom de la Loewe face ca extinderea sistemului de acasă să fie o joacă de copii. Extindeți în mod flexibil sistemul dvs. de sunet într-un sistem multi-room cu boxe klang mr suplimentare. Materialele de înaltă calitate, atent selecționate, subliniază aspectul elegant și designul premiat al barului Loewe klang.

      LOEWE
      klang bar5 mr BASALT GREY
      1 Obiect

      Fișa cu date

      Garanție
      24 luni

      Referințe specifice

      ean13
      4011880170833
      Citiți mai mult

      10 alte produse din aceeași categorie:

      Loewe KLANG BAR5 MR Soundbar

      7.999,00 lei
      cu TVA