Utilizând site-ul nostru, utilizatorul este de acord cu utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare.
Dacă doriți mai multe informații sau nu acceptați cookie-urile, vizitați pagina. mai multe informatii

   Soundbar Sonos BEAM (Gen 2)

   SONOS

   2.499,00 lei
   2.199,00 leiEconomisește 300,00 lei
   cu TVA
   Culoare
   Cantitate

   Ultimele produse in stoc

   Noua generație Beam oferă un sunet mai bogat, mai palpitant și suportă Dolby Atmos - toate în cadrul aceleiași arhitecturi acustice. Controlați cu ușurință cu ajutorul aplicației Sonos, a telecomenzii TV existente, a numeroșilor asistenți vocali, a Apple AirPlay 2, a aplicațiilor de servicii muzicale și multe altele.

   Atenție: Timpul de livrare estimat este de 3-5 zile lucrătoare

    

   Până la 5 ani Garanție

    

   Livrare gratuită de la 499 de lei!

    

   45 zile pentru retur

   Calitate superioară a sunetului

   Îmbunătățiți-vă experiența de divertisment cu cea mai recentă generație de Soundbar compacte și inteligente - acum cu tehnologie Dolby Atmos.


   Experimentați sunetul panoramic și dialogul clar, cristalin în emisiuni, filme și jocuri. Când televizorul este oprit, puteți asculta muzică și multe altele de la toate serviciile dvs. preferate. Puteți controla cu ușurință produsul cu aplicația Sonos, prin voce și Apple AirPlay 2. Adăugați difuzoare pentru a crea un sistem de sunet surround fără fir și bucurați-vă de sunet multi-room. Întregul sistem se conectează prin Wi-Fi.


   Dialoguri clare ca cristalul

   Inginerii de sunet câștigători ai premiilor Oscar au ajutat la reglarea lui Beam pentru a se asigura că expune fiecare cuvânt, astfel încât să nu pierdeți niciun moment. Activați Amplificatorul de vorbire în aplicația Sonos pentru a îmbunătăți claritatea și a auzi fiecare șoaptă și dialog în mijlocul sunetelor pline de acțiune.


   Un interior și mai inteligent

   Un procesor cu 40% mai rapid împinge limitele sonore ale unui soundbar de această dimensiune, creând două noi coloane sonore pentru sunet surround virtual.


   Un design și mai estetic

   Noua grilă perforată cu precizie are un design foarte elegant și se integrează perfect în casă - fie că Beam este așezat pe o piesă de mobilier sau montat pe perete.


   Sunet excepțional care umple încăperea

   Dolby Atmos* mapează sunetul în spațiu pentru un efect 3D. Astfel, veți avea impresia că avioanele zboară cu adevărat pe cer, veți auzi pași în încăpere și veți experimenta o coloană sonoră cuprinzătoare.


   *Este necesar un televizor care acceptă tehnologia Dolby Atmos și conținut codificat în formatul Atmos.


   Creat pentru muzică

   Puteți difuza muzică, cărți audio și podcasturi din serviciile preferate și vă puteți bucura de un sunet stereo detaliat care umple camera.


   Cele mai importante proprietăți:

   • Night Mode: reduce intensitatea efectelor puternice și amplifică sunetele mai liniștite
   • Formate audio home cinema: PCM liniar stereo, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby Atmos (Dolby Digital Plus), Dolby Atmos*, Dolby TrueHD*, Dolby Atmos (True HD), PCM multicanal, Dolby Multichannel PCM* (*Cercetare HDMI eARC)
   • Butoane tactile capacitive: atingeți pentru a reda, a pune pe pauză, a regla volumul și a dezactiva microfoanele LED-ul indică starea difuzorului și a microfonului, reglează intensitatea luminii în funcție de iluminarea camerei pentru a fi vizibil, dar fără a distrage atenția.
   • LED-uri: LED-urile de pe produs indică conexiunea, mutarea, activarea microfonului și erorile.
   • Wi-Fi: conectați-vă la o rețea Wi-Fi gestionată de orice router 802.11b/g/n/ac care acceptă 2,4 GHz sau 5 GHz.
   • HDMI eARC: conectați-l la portul HDMI eARC/ARC al televizorului dvs. cu ajutorul cablului HDMI furnizat. Dacă televizorul dvs. are doar o ieșire optică, puteți utiliza convertorul audio optic Sonos inclus în pachet.
   • Ethernet: port 10/100 pentru conectarea prin cablu la router Receptor infraroșu Sincronizează bara de sunet cu telecomanda televizorului pentru un control ușor
   • Sonos: S2 descarcă aplicația de ultimă generație pentru configurare și control
   • Apple AirPlay 2: Suportă AirPlay 2 pe dispozitivele care rulează Apple iOS 11.4 sau o versiune ulterioară.
   • Control vocal: acceptă Amazon Alexa și Google Assistant

   SONOS
   BEAM GEN2 WHITE
   8717755778123
   1 Produse

   Fișa cu date

   Garanție
   24 luni

   Citiți mai mult

   10 alte produse din aceeași categorie: