Utilizând site-ul nostru, utilizatorul este de acord cu utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare.
Dacă doriți mai multe informații sau nu acceptați cookie-urile, vizitați pagina. mai multe informatii

   Soundbar cu Dolby Atmos și HEOS încorporat DENON HOME SOUND BAR 550

   DENON

   3.199,00 lei
   cu TVA
   Cantitate

   Disponibil

   Sunet puternic Denon Home de la un soundbar compact. Pentru televiziune și muzică. Conceput pentru a oferi sunet Denon 3D cu Dolby ATMOS și DTS:X. Bara de sunet oferă compatibilitate totală cu alte produse din familia Denon Home și cu componentele HEOS Built-in pentru a reda muzică de înaltă definiție în întreaga casă.

   Atenție: Timpul de livrare estimat este de 3-5 zile lucrătoare

    

   Până la 5 ani Garanție

    

   Livrare gratuită de la 499 de lei!

    

   45 zile pentru retur

   Ca orice componentă Denon, Denon Home Sound Bar 550 a fost proiectată cu atenție pentru a oferi cea mai bună calitate a sunetului. Cu soluții acustice avansate, procesare digitală a semnalului reglată profesional și difuzoare de înaltă calitate, acest soundbar oferă tot de ce aveți nevoie pentru efecte surround 3D uimitoare, fără a ocupa spațiu valoros sub televizor.
   Denon a fost în fruntea dispozitivelor home cinema de zeci de ani, în mare parte datorită experienței sale profunde de sunet surround 3D cu Dolby Atmos și DTS: X. Procesarea sunetului la nivel de cinema prin intermediul celor șase drivere Denon Home SoundBar 550 face ca fiecare film să se simtă imens. Adăugați boxele opționale Denon Home pentru a vă simți cu adevărat în centrul acțiunii.
   Conectați soundbarul la televizor cu ajutorul cablului HDMI furnizat, conectați-l la o intrare și configurați Denon Home SoundBar 550 în rețeaua Wi-Fi de acasă utilizând aplicația HEOS. Asta e tot. Cu codurile de telecomandă preprogramate ale majorității televizoarelor smart, puteți controla cu ușurință soundbarul cu telecomanda TV.
   Compatibil cu televizoarele 4K, Dolby Vision și HDR10, vă puteți bucura de televizoarele de calitate cinematografică, cu contrast uimitor, rafinat, imagini detaliate și culori și adâncime strălucitoare. eARC (Enhanced Audio Return Channel) primește semnale audio, inclusiv Dolby Atmos, direct de pe televizor. Sunet excelent pentru home cinema Denon, compatibilitate maximă.
   Cu tehnologia încorporată HEOS, fiecare cameră din casa dvs. poate avea propriul sunet. Grupați boxele Denon Home suplimentare, soundbaruri, playere de rețea sau receivere AV cu platforma HEOS pentru a vă umple întreaga casă cu muzică excelentă folosind rețeaua din acasă. Datorită platformei încorporate HEOS, multiroom înseamnă multe opțiuni.
   Toate serviciile muzicale sunt complet integrate: Spotify Free și Premium, Amazon Music HD, TIDAL, TuneIn, Deezer și multe altele prin Wi-Fi, AirPlay 2 sau Bluetooth. Creați colecția dvs. personală de muzică - chiar și la rezoluție înaltă, inclusiv fișiere FLAC de 192 kHz / 24 biți, WAV, ALAC și DSD 2.8 / 5.6 MHz.

   Sistem de boxe: Tweeter x 2 - 19 mm, Driver full range x 4 - 55 mm, Radiator pasiv x 3 - 50 x 90 mm
   Servicii de streaming muzical: aplicația HEOS vă permite să alegeți dintre serviciile populare de streaming muzical precum Spotify Free și Premium, Amazon Music HD, TuneIn Internet Radio, TIDAL, Deezer și multe altele.
   Stații de radio pe internet: selectați postul de radio pe internet preferat din întreaga lume.
   Formate de muzică acceptate: WMA: Până la 192kbps, AAC și MP3: până la 320kbps, FLAC, WAV și ALAC: până la 24-bit / 192kHz, DSD 2.8 și 5.6MHz
   Suport de stocare USB: Denon Home Sound Bar 550 acceptă dispozitive de stocare USB prin portul USB încorporat. Conținutul muzical de pe USB poate fi redat din soundbar sau din oricare player HEOS din rețeaua dvs. Conectivitate: 4K HDMI 1x IN / 1x OUT cu eARC, Digital optic x 1, port USB pentru conectarea directă a muzicii stocate, intrare AUX de 3,5 mm
   Conexiune wireless: conectați-vă la o rețea wireless rapid și ușor. Denon Home SoundBar 550 acceptă cele mai noi standarde 802.11 (inclusiv dual-band "N", "AC") pentru cea mai fiabilă conexiune la rețeaua de acasă.
   Bluetooth: versiunea 3.0
   HEOS încorporat
   Conexiune prin cablu: Conectați-vă la sistemul LAN din portul LAN cu fir RJ-45
   DENON
   DENONHOMESB550E2
   5 Produse

   650 mm
   75 mm
   120 mm

   4 kg

   Fișa cu date

   Garanție
   24 luni
   Sunet surround
   Dolby Atmos

   Citiți mai mult

   Vezi și

   10 alte produse din aceeași categorie: