Utilizând site-ul nostru, utilizatorul este de acord cu utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare.
Dacă doriți mai multe informații sau nu acceptați cookie-urile, vizitați pagina. mai multe informatii

   Soundbar DHT-S416

   DENON

   1.699,00 lei
   cu TVA
   Cantitate

   Disponibil

   Atenție: Timpul de livrare estimat este de 3-5 zile lucrătoare

    

   Până la 5 ani Garanție

    

   Livrare gratuită de la 499 de lei!

    

   45 zile pentru retur

   Experimentați un nou nivel de divertisment la domiciliu cu sunetul surround Denon. Așa cum v-ați aștepta de la liderul de piață al receiverilor AV, soundbarul Denon DHT-S416 transformă orice televizor într-un centru de divertisment la domiciliu. Acest soundbar cu profil redus oferă decodare Dolby Digital 5.1 pentru un sunet surround puternic la un home cinema.
   Conectați cu ușurință televizorul prin HDMI ARC și bucurați-vă de o calitate uimitoare a sunetului. Dar asta nu este tot: transmiteți muzică de înaltă definiție din serviciile de streaming de muzică prin Wi-Fi, cum ar fi Google Play Music, YouTube Music, Amazon Music HD, Spotify, Tidal, Deezer, Qobuz și multe altele.
   Cu decodarea Dolby Digital, vă puteți bucura de simularea sunetului surround de la playere Blu-ray, console de jocuri și aplicații TV.
   Utilizați Google Chromecast pentru a transmite audio de înaltă definiție din serviciile de muzică online prin Wi-Fi, cum ar fi Google Play Music, YouTube Music, Amazon Music HD, Spotify, Tidal, Deezer, Qobuz și multe altele.
   DHT-S416 funcționează cu orice televizor Smart, HD și 4K. Utilizați cablul HDMI inclus pentru a conecta televizorul la DHT-S416 prin canalul HDMI Audio Return Channel (ARC). Utilizarea HDMI vă permite, de asemenea, să controlați soundbarul Denon DHT-S416 cu telecomanda televizorului. Dacă televizorul dvs. nu oferă compatibilitate HDMI ARC, soundbarul DHT-S416 poate fi conectată cu cablu optic.
   Driverele și dispozitivele electronice proiectate cu grijă oferă cea mai bună experiență de sunet surround home theater virtual pe care ați așteptat-o ​​de la Denon. Bucurați-vă de un dialog clar în timp ce urmăriți filme și emisiuni TV cu soundtrackuri complexe.

   - Dimensiune Soundbar: 900 x 83 x 54 mm
   - Dimensiune Subwoofer : 171 x 318 x 342 mm
   DENON
   DHTS416BKE2
   747192133177
   61 Produse

   Fișa cu date

   Garanție
   24 luni

   Citiți mai mult

   10 alte produse din aceeași categorie: