Soundbar BeoSound Stage
      Soundbar BeoSound Stage
      Soundbar BeoSound Stage
      Soundbar BeoSound Stage

      Soundbar BeoSound Stage

      7.999,00 lei
      10.399,00 lei
      cu TVA
      Economisește 2.400,00 lei

      Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de promoția curentă: 10.399,00 lei -2.400,00 lei

      Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile

      Culoare :
      Cantitate

      Disponibil

      Cu primul soundbar de la Bang & Olufsen, toată lumea poate experimenta sunetul legendar al mărcii în propria sufragerie, deoarece Beosound Stage funcționează cu orice televizor compatibil HDMI ARC. Datorită celor patru woofere într-o configurație cu până la 11 difuzoare, nu este necesar un subwoofer suplimentar.

      Atenție. Produsul poate fi de pe raft.

      • Până la 5 ani GaranțiePână la 5 ani Garanție
      • Livrare gratuită de la 499 de lei!Livrare gratuită de la 499 de lei!
      • 45 zile pentru retur45 zile pentru retur

      Beosound Stage este un soundbar extrem de exclusivist de la Bang & Olufsen, care poate fi utilizat ca o alternativă la un sistem home cinema sau la un sistem stereo, oferind un sunet de top într-un design luxos.

      Sunet de nedescris

      Cu Beosound Stage puteți duce experiența de ascultare a televizorului sau a muzicii la un alt nivel. Acest soundbar este sincer greu de spus dacă sună mai frumos sau arată mai frumos. Beosound Stage vă sporește plăcerea de a viziona filme și televizoare cu cea mai recentă tehnologie audio și trebuie menționat că are, de asemenea, suficientă putere pentru a evita necesitatea unui subwoofer separat.

      Cu primul soundbar de la Bang & Olufsen, toată lumea poate experimenta sunetul legendar al mărcii în propria sufragerie, deoarece Beosound Stage funcționează cu orice televizor compatibil HDMI ARC. Datorită celor patru woofere într-o configurație cu până la 11 difuzoare, nu este necesar un subwoofer suplimentar.

      Design scandinav exclusivist

      În Beosound Stage întâlnim materiale exclusive și funcționale care combină simplitatea scandinavă cu cea mai recentă tehnologie audio. Un cadru nesfârșit din aluminiu înconjoară partea frontală textilă a boxei.

      Enormitatea tehnologiei de ultimă oră

      Beosound Stage funcționează ca un sistem de difuzoare de sine stătător, chiar și atunci când televizorul este oprit. Tehnologiile de streaming audio integrate, adică Chromecast încorporat, Apple AirPlay 2 și streaming Bluetooth, oferă Beosound Stage o funcționalitate multi-room completă pentru muzică frumoasă în fiecare cameră a casei.

      Tehnologie de ultimă generație = ușor de utilizat

      În Beosound Stage, butoanele de control se integrează perfect, oferind o continuare vizuală a cadrului infinit din aluminiu. O ruptură deliberată între ramă și grila din material textil subliniază contrastul dintre aluminiu și materialul cald. Beosound Stage aduce minimalismul expresiv în orice interior - maximizând în același timp experiența de vizionare a filmelor sau a programelor TV.

      Datorită aplicației Bang & Olufsen, după înregistrarea prealabilă a produsului, puteți alege între diferite "moduri de ascultare" în funcție de ceea ce ascultați sau urmăriți. Auziți clar fiecare voce, fiecare detaliu al unui cântec și scufundați-vă în toate efectele unui film.

      Configurarea audio de bază a televizorului pe Beosound Stage necesită doar conectarea cablului HDMI furnizat între Beosound Stage și conectorul HDMI ARC de pe televizor. Selectați apoi difuzorul/ieșirea audio corectă în meniul TV (dacă televizorul nu comută automat).

      Comenzile principale de pe Beosound Stage sunt integrate în designul cadrului. Aproape invizibile de la distanță, acestea sunt ergonomice și ușor de utilizat atunci când vă aflați în apropierea barei de sunet.

      Câteva cuvinte despre tehnologia sunetului...

      Beosound Stage oferă un sistem de sunet cu 3 canale, cu un canal central excelent pentru o reproducere optimizată a vorbirii. Vizionarea filmelor este îmbunătățită și mai mult cu Dolby Atmos, o funcție în care sunetul se mișcă în jurul dumneavoastră în spațiul tridimensional. Beosound Stage include unsprezece difuzoare acționate de propriul amplificator, rezultând o soluție de difuzoare cu trei canale, complet activă, bazată pe DSP, pentru o performanță excepțional de profundă și bogată.

      Principalele caracteristici pe scurt:

      secțiunea de amplificare: 11 amplificatoare de putere, 4x 50 wați pentru woofere, 4x 50 wați pentru difuzoare de bandă largă, 3x 50 wați pentru tweetere.

      Tranzistori: 4x woofere, 4x difuzoare de mijloc, 3x tweetere

      Difuzoare: 11 difuzoare, 3 tweetere de 3 3/4", 4 difuzoare full range de 1,5", 4 woofere de 4".

      Bluetooth: 4.2

      conexiune wireless: Wi-fi/WLAN 802.11 b/g/n/ac (2.4 GHz & 5 GHz)

      caracteristici: Sistem de sunet stereo cu 3 canale, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Chromecast încorporat, AirPlay 2, Bluetooth 4.2, QPlay 2.0, redare audio prin intrare de linie analogică

      intrare: HDMI (HDMI 2.0, HDCP 2.2 cu serviciu 4K HDR 50/60 Hz), Line-in 3,5 mm stereo mini-jack, 2x Ethernet 10/100Mb

      Ieșire: HDMI (HDMI 2.0, HDCP 2.2) cu serviciu EARC și ARC

      Răsfățați-vă cu o doză mare de lux și faceți ca sistemul dvs. audio să fie la fel!

      BANG & OLUFSEN
      BEOSOUNDSTAGEBRONZE
      1 Produse

      Fișa cu date

      Garanție
      24 luni
      WiFi
      Da
      Bluetooth
      Da
      HDMI (IN)
      1
      HDMI (OUT)
      1

      Referințe specifice

      ean13
      5705260078732
      Citiți mai mult

      10 alte produse din aceeași categorie:

      Soundbar BeoSound Stage

      7.999,00 lei
      10.399,00 lei
      cu TVA
      Economisește 2.400,00 lei