Utilizând site-ul nostru, utilizatorul este de acord cu utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare.
Dacă doriți mai multe informații sau nu acceptați cookie-urile, vizitați pagina. mai multe informatii

   Sistem home cinema cu soundbar MAGNIFI MINI

   POLK AUDIO

   1.399,00 lei
   999,00 leiEconomisește 400,00 lei
   cu TVA
   Cantitate

   Disponibil

   Soundbarul Polk MagniFi Mini oferă un sunet puternic într-un factor de formă ultra-compact. Designul ultra-compact al MagniFi Mini oferă un sunet puternic, care umple încăperea de home cinema, așa cum te-ai aștepta de la un soundbar de dimensiuni mari. Compatibil cu majoritatea televizoarelor, ușurința de instalare, Polk VoiceAdjustTM și tehnologiile avansate de sunet surround oferă dialoguri clare precum și un sunet surround realist 

   Atenție: Timpul de livrare estimat este de 3-5 zile lucrătoare

    

   Până la 5 ani Garanție

    

   Livrare gratuită de la 499 de lei!

    

   45 zile pentru retur

   Sunet surround superior   Tehnologia surround proprietară Polk și decodarea 5.1 Dolby® Digital oferă un sunet surround incredibil, care umple încăperea, de la un soundbar ultra-compact cu șase boxe și un subwoofer wireless.


   Dialog clar cu tehnologia Polk VoiceAdjust   Reglați volumul de voce a soundbarului în funcție de preferințele dvs. pentru dialoguri clare. Nu veți pierde niciun cuvânt în timp ce urmăriți filmele, emisiunile TV sau evenimentele sportive preferate.


   Setări EQ optimizate pentru filme, muzică și sport   Setările de egalizare presetate pentru filme, muzică și sport (excelente și pentru știri și talk-show-uri) optimizează soundbar-ul și subwoofer-ul pentru dialoguri clare, o scenă largă de sunet surround și bas profund pentru o experiență audio și de divertisment la domiciliu de ultimă generație.


   Tehnologie exclusivă Full Complement Deep Bass   Soundbarul MagniFi Mini și subwooferul wireless inclus oferă un bas profund și un sunet puternic pentru o experiență completă și captivantă de home cinema și muzică.


   Versatil, compatibil   Funcționează cu portul cu infraroșu al oricărui televizor, set-top box sau receiver satelitar - nu este nevoie de două telecomenzi.


   Configurare ușoară   Instalarea durează fix un minut; conectați pur și simplu soundbarul la televizor cu ajutorul cablului HDMI inclus, porniți-l și sunteți gata de utilizare.   Configurare ușoară   Instalarea durează fix un minut; conectați pur și simplu soundbarul la televizor cu ajutorul cablului HDMI inclus, porniți-l și sunteți gata de utilizare.


   Streaming de muzică wireless


   Conectivitatea WiFi, Google Cast și Bluetooth vă permite să transmiteți muzică direct de pe smartphone, tabletă sau alt dispozitiv compatibil.


   Dimensiune ultra compactă   Se potrivește perfect în spații mici, oferind un sunet puternic, care umple încăperea. Nu vă lăsați păcăliți de dimensiuni - este sunetul Polk preferat într-un design compact.


   Controlați tot ceea ce auziți   În plus față de reglarea volumului principal, telecomanda vă permite să reglați individual volumul basului și VoiceAdjust.


   Specificații tehnice:

   • Soundbar: 2 x .5" (12mm) difuzoare frecvență înaltă
   • 4 x 2.25" (57 mm), Difuzoare frecvență medie
   • Dimensiuni: L 79 mm x H 341 mm x P 108 mm
   • Subwoofer 6.5" (165mm)
   • Dimensiuni: L 368mm x H 188mm x D 366mm
   • Răspunsul în frecvență: 40Hz-24kHz
   • Puterea totală a sistemului: 150W
   • Intrări: HDMI ARC, optic, 3,5 mm (analogic)
   • WiFi: Da, Google Cast
   • Bluetooth: Da
   • Moduri EQ: Film, Muzică, Sport și Noapte
   • Controlul volumului principal, Bass, VoiceAdjust
   • Kitul include: Cablu HDMI de 2M, cablu optic de 1,8M, telecomandă cu două baterii AAA, cabluri de alimentare pentru soundbar și subwoofer.

   POLK AUDIO
   MAGNIFI MINI
   0747192127350
   290 Produse

   Fișa cu date

   Garanție
   24 luni

   Citiți mai mult

   10 alte produse din aceeași categorie: