Marantz CINEMA 60 DAB Receiver AV
      Marantz CINEMA 60 DAB Receiver AV
      Marantz CINEMA 60 DAB Receiver AV
      Marantz CINEMA 60 DAB Receiver AV

      Marantz CINEMA 60 DAB Receiver AV

      5.649,00 lei
      6.999,00 lei
      cu TVA
      Economisește 1.350,00 lei

      Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de promoția curentă: 5.999,00 lei -350,00 lei

      Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile

      Culoare :
      Cantitate

      Disponibil

      CINEMA 60DAB este ideal pentru cinematografele de acasă dedicate sau pentru camerele de zi cu utilizare mixtă. Cu 7x100 de wați pe canal, șase intrări HDMI (trei sunt 8K UHD), streaming HEOS Built-In și Audyssey MultEQ XT, Dolby Atmos, DAB+ Radio, plus numeroase intrări și ieșiri, inclusiv modul de ieșire preamplificator și ieșiri duble pentru subwoofer, CINEMA 60DAB aduce performanțe de necontestat într-o nouă clasă de home theatres.

      • Până la 5 ani GaranțiePână la 5 ani Garanție
      • Livrare gratuită de la 499 de lei!Livrare gratuită de la 499 de lei!
      • 45 zile pentru retur45 zile pentru retur
      • Realizarea sunetului în stilul Marantz este o fuziune perfectă între artă și știință, practicată de creatori artizanali care echilibrează și selectează individual componentele pentru calitățile lor sonore - ei sunt maeștrii sunetului. Până la șapte difuzoare alimentate cu 100 de wați pe canal pot fi asociate cu CINEMA 60DAB în diverse configurații pentru un sunet extraordinar și pentru aranjamentul perfect pentru camera dumneavoastră. Amplificarea personalizată Marantz HDAM (Hyper Dynamic Amplifier Module) Marantz redă fiecare sunet cu ușurință, căldură și spațialitate.
      • Designul Marantz este de o eleganță atemporală - o expresie a peisajelor sonore muzicale pe care le creează produsele. Filozofia noastră de echilibru și simetrie se vede în sunetul și designul nostru. Materialele premium sunt prelucrate și combinate cu măiestrie pentru fiecare piesă nouă. Dispunerea simetrică a panoului frontal al CINEMA 60DAB prezintă un afișaj frumos și funcțional cu hublou, cu butoane de selectare a intrărilor și de volum de o parte și de alta - ambele proiectate pentru a avea o senzație analogică distinctivă. Accesați funcțiile extinse cu ajutorul unui rând de butoane discrete dispuse ordonat pe panoul frontal.
      • Cinematograful dvs. este o parte integrantă a casei dvs. Prin urmare, Marantz a pus la dispoziție un sortiment bogat de conexiuni și opțiuni de configurare pentru a face din CINEMA 60DAB piesa dumneavoastră ideală. Personalizați dispunerea difuzoarelor pentru a se potrivi spațiului dvs. și reglați-le la perfecțiune cu Audyssey MultEQ XT inclus.
      • Deși CINEMA 60DAB poate fi complex în interior, utilizarea și configurarea de zi cu zi nu este complicată. Un ghid de pornire rapidă inclus și o procedură de configurare pe ecran facilitează configurarea. O telecomandă inclusă oferă acces la cele mai des utilizate funcții. Conectivitatea HDMI avansată permite utilizarea unei telecomenzi TV pentru alimentare și volum. Este inclus suportul pentru toate protocoalele majore de automatizare a locuinței. CINEMA 60DAB răspunde, de asemenea, la comenzile vocale de la agenți populari precum Hey Google, Alexa și Siri.
      • CINEMA 60DAB se află în centrul universului dvs. de divertisment la domiciliu. Trei dintre cele șase intrări HDMI sunt compatibile cu 8K, iar conținutul HD și 4K moștenit poate fi redimensionat la 8K. Un amestec perfect de intrări analogice și digitale tradiționale, plus compatibilitatea cu platanele rotative fac din CINEMA 60DAB un partener perfect pentru orice alegeți să ascultați.
      • Home cinema este o investiție în propria dvs. plăcere și bunăstare. Datorită conectivității sale extinse și a suportului tehnologic extrem de capabil, puteți adăuga noi componente pentru a vă extinde sistemul pentru mulți ani de acum încolo.
      MARANTZ
      CINEMA60DABN1B
      9 Produse

      Fișa cu date

      Garanție
      24 luni

      Referințe specifice

      ean13
      0747192138769
      Citiți mai mult

      10 alte produse din aceeași categorie:

      Marantz CINEMA 60 DAB Receiver AV

      5.649,00 lei
      6.999,00 lei
      cu TVA
      Economisește 1.350,00 lei