• Pachet
  Set Stereo: Denon AVC-X3800H + Focal ARIA 926 HGL
  Set Stereo: Denon AVC-X3800H + Focal ARIA 926 HGL
  Set Stereo: Denon AVC-X3800H + Focal ARIA 926 HGL
  Set Stereo: Denon AVC-X3800H + Focal ARIA 926 HGL
  Set Stereo: Denon AVC-X3800H + Focal ARIA 926 HGL
  Set Stereo: Denon AVC-X3800H + Focal ARIA 926 HGL
  Set Stereo: Denon AVC-X3800H + Focal ARIA 926 HGL
  Set Stereo: Denon AVC-X3800H + Focal ARIA 926 HGL
  Set Stereo: Denon AVC-X3800H + Focal ARIA 926 HGL
  Set Stereo: Denon AVC-X3800H + Focal ARIA 926 HGL

  Set Stereo: Denon AVC-X3800H + Focal ARIA 926 HGL

  17.999,00 lei
  23.497,00 lei
  cu TVA
  Economisește 5.498,00 lei

  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile

  Alege culoarea din set.

  1. Acest produs nu este disponibil.
  1. Acest produs nu este disponibil.

  Focal ARIA 926 HGL Boxă de podea

  Culoare

  Un produs din listă nu este disponibil. Nu există posibilitatea să achiziționezi acest set.

  • Până la 5 ani GaranțiePână la 5 ani Garanție
  • Livrare gratuită de la 499 de lei!Livrare gratuită de la 499 de lei!
  • 45 zile pentru retur45 zile pentru retur

  Amplificator AV 9.2 HD AVC-X3800H
  Amplificator AV 9.2 HD AVC-X3800H
  Amplificator AV 9.2 HD AVC-X3800H
  Amplificator AV 9.2 HD AVC-X3800H
  Amplificator AV 9.2 HD AVC-X3800H Amplificator AV 9.2 HD AVC-X3800H Amplificator AV 9.2 HD AVC-X3800H

  1. Acest produs nu este disponibil.
  x 2

  Focal ARIA 926 HGL Boxă de podea
  Focal ARIA 926 HGL Boxă de podea
  Focal ARIA 926 HGL Boxă de podea
  Focal ARIA 926 HGL Boxă de podea Focal ARIA 926 HGL Boxă de podea

  1. Acest produs nu este disponibil.
  Culoare

  Conținutul setului

  Cu 9 canale de amplificare, până la 4 subwoofere independente, decodare Dolby Atmos și DTS:X, precum și IMAX Enhanced și Auro-3D, amplificatorul AVC-X3800H va umple spațiile mari cu sunet de calitate cinematografică. Bucurați-vă de o calitate uimitoare a imaginii 8K, iar cu tehnologia HEOS® Built-in, puteți reda și partaja muzică online fără fir între camere.


  Dolby Atmos

  Experimentați fiecare dimensiune a sunetului cu Dolby Atmos. Îmbunătățiți-vă sistemul home cinema folosind o configurație de difuzoare 5.1.4 pentru a dezlănțui o experiență de sunet 3D complet imersivă din conținutul Dolby Atmos. Upmixerul Dolby Surround implică toate difuzoarele pentru a crea o experiență sonoră 3D din conținutul mai vechi. Tehnologia de virtualizare a înălțimii Dolby Atmos creează o experiență sonoră de nivel superior chiar și fără a instala difuzoare de tavan.

  DTS:X

  Conținutul audio DTS:X plasează sunetul acolo unde apare în mod natural în spațiu, creând un sunet realist, multidimensional. Upmixerul DTS Neural:X oferă o imersiune îmbunătățită și un realism sporit al conținutului mai vechi. DTS Virtual:X oferă un sunet imersiv fără canale de nivel superior, creând efecte virtuale în configurații de difuzoare 7.1, 5.1 sau 2.1.

  IMAX Enhanced

  Obțineți divertismentul de ultimă generație la domiciliu cu IMAX Enhanced, cea mai recentă tehnologie de la DTS care stabilește un nou standard pentru imaginile, sunetul, amploarea și claritatea home cinema. Vedeți imagini mai clare și mai luminoase. Experimentați un sunet captivant și captivant și bucurați-vă de conținut premium remasterizat digital de IMAX. Vă puteți bucura de experiența IMAX Enhanced începând cu o configurație de difuzoare 5.1.4. Este necesar un televizor sau un proiector compatibil cu IMAX Enhanced.

  Auro 3D

  Auro-3D duce calitatea home cinema la un nou nivel incredibil, oferind emoția sunetului tridimensional în muzică, jocuri, emisiuni și filme, plasându-vă într-un cocon de sunet realist. Transformați-vă colecția audiovizuală existentă într-o experiență Auro-3D cu ajutorul motorului de upmixare Auro-Matic. Suportă configurarea difuzoarelor până la 7.1.4 Auro-3D cu un amplificator extern cu 2 canale.

  360 Reality Audio

  Cufundați-vă într-un sunet la fel de real ca și cum ați fi la un concert live sau în studioul de înregistrări cu un artist. Cu 360 Reality Audio, muzica nu a fost niciodată atât de reală. Componentele AV Denon selectate pot reda 360 Reality Audio atunci când conectați un dispozitiv Google Chromecast la receptorul AV prin HDMI. Streamingul de conținut audio 360 Reality Audio din serviciile de streaming muzical nu este disponibil în prezent. Mai multe actualizări în curând!

  Conectivitate HDMI cu ARC/eARC

  Suport pentru cele mai recente tehnologii pe toate intrările și ieșirile HDMI. ARC (Audio Return Channel) sau eARC (Enhanced Audio Return Channel) facilitează redarea audio de la televizor prin intermediul receptorului AV folosind o singură conexiune HDMI. eARC oferă transmisii audio HD și 3D, cum ar fi Dolby TrueHD, DTS HD Master Audio și Dolby Atmos, în timp ce ARC este limitat la formatele audio convenționale 5.1 sau PCM.

  8K / HDCP 2.3

  Bucurați-vă de o calitate impecabilă a imaginii 8K pe televizorul sau proiectorul dvs. 8K. Suportă atât rezoluția 8K, cât și redimensionarea conținutului 4K la 8K. Suportă HDCP 2.3, cel mai recent standard de protecție împotriva copierii, pentru a fi liniștit atunci când redați conținut protejat împotriva copierii.

  Culori strălucitoare cu HDR 10+

  Suport pentru HDR (High Dynamic Range), HLG (Hybrid Log Gamma), precum și Dynamic HDR și HDR10+ pass-through. HLG oferă tehnologia HDR în conținutul difuzat. Atât Dynamic HDR, cât și HDR10+ utilizează metadate dinamice pentru a optimiza umbrele și luminile pe măsură ce ecranul se schimbă.

  Dolby Vision

  Compatibilitatea Dolby Vision vă permite să vă bucurați de conținut Dolby Vision de la un dispozitiv sursă și un televizor compatibile. Dolby Vision este o tehnologie de imagistică HDR uimitoare care oferă culori, contrast și luminozitate extraordinare pe ecran.

  Jocurile de generație următoare

  Suportul pentru rata de reîmprospătare variabilă (VRR), transportul rapid al cadrelor (QFT) și modul de latență redusă automată (ALLM) asigură un joc fluid și fără întârzieri atunci când este conectat la consolele de jocuri compatibile.

  Tehnologia HEOS Built-in

  Cu tehnologia HEOS® Built-in, amplificatorul AV poate transmite wireless muzică către componentele HEOS compatibile de la diverse servicii de streaming muzical. De asemenea, consumatorii se pot bucura fără fir de muzica lor preferată în orice încăpere a casei. Redați aceeași melodie în fiecare cameră sau alegeți o melodie diferită pentru fiecare cameră conectată prin intermediul unor surse de streaming diferite. Adăugați difuzoare Denon Home în mai multe încăperi și controlați-le cu aplicația HEOS.

  Sunet de înaltă rezoluție prin intrare USB

  Descoperiți fidelitatea incredibilă a pieselor audio de înaltă rezoluție și bucurați-vă de muzică așa cum a vrut artistul. Portul USB frontal acceptă redarea audio până la 24bit/192kHz de pe un suport USB. Formatele audio acceptate includ MP3, WMA, WAV, MPEG-4/AAC, FLAC și ALAC.

  Asistentul de configurare Denon

  Asistentul premiat Denon Setup Assistant oferă instrucțiuni simple și clare despre cum să începeți. Pur și simplu conectați amplificatorul AV la televizor și urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a conecta difuzoarele, pentru a efectua măsurători Audyssey și pentru a conecta dispozitivele sursă. Pentru mai multă comoditate, amplificatorul AV redenumește automat intrările HDMI atunci când este conectat. De asemenea, puteți să le denumiți manual.

  Aplicația Audyssey MultEQ Editor

  Cu ajutorul aplicației opționale Audyssey MultEQ Editor, puteți vizualiza și ajusta setările pentru un reglaj fin detaliat - ceea ce vă permite să adaptați mai precis sunetul la problemele specifice din camera dvs. și să personalizați sunetul în funcție de nevoile și preferințele dvs. Cu această aplicație cuprinzătoare, puteți exploata întreaga putere a Audyssey MultEQ XT32 pentru a prelua controlul complet al sunetului home cinema. Aplicația poate fi achiziționată din magazinele iOS și Google Play.

  11 canale de procesare, 9 canale de amplificare

  Amplificarea cu 9 canale nu înseamnă că este sfârșitul posibilităților. Cu o amplificare externă pe 2 canale care poate fi atribuită canalelor frontale, stânga și dreapta sau unei perechi de canale superioare, puteți crea o configurație de difuzoare cu 11 canale, cum ar fi 7.1.4, pentru o flexibilitate și mai mare și pentru experiența unui sunet surround incredibil.

  Ieșiri și setări ale subwooferului

  Înfășurați-vă în basul precis și uniform distribuit. Am implementat patru ieșiri de subwoofer pentru a netezi frecvențele joase și a oferi o dispersie mai bună. Nu există vârfuri sau scăderi audibile - doar un bas puternic, care umple încăperea. Reglați setările subwooferului în funcție de preferințele dumneavoastră atunci când sunt conectate mai mult de două subwoofere. Selectați "Standard" dacă doriți ca basul să fie distribuit uniform. Selectați "Directional" (Direcțional) dacă doriți un sunet de bas mai direcțional, integrat fără probleme în canalul de difuzoare cel mai apropiat de fiecare subwoofer din cameră.

  Modul preamplificator

  Amplificatorul AV Denon poate acționa ca un excelent preamplificator AV datorită celor mai recente standarde HDMI. Modul Preamp oferă un traseu de semnal mai curat și o toleranță mai mare la nivelul de supratactare prin ocolirea amplificatoarelor interne. Adăugați flexibilitatea de a deconecta canalele de difuzoare selectate, astfel încât să puteți utiliza amplificarea încorporată a receptorului AV pentru a controla canalele necritice, pentru o cale de semnal mai curată pentru canalele controlate de amplificarea externă.

  Dirac Live actualizabil

  Interacțiunea dintre sistemul de sunet și dispunerea fizică a încăperii are un impact enorm asupra calității sunetului. Dirac Live® Room Correction (disponibil în curând în 2023) utilizează algoritmi patentați de ultimă generație pentru a analiza și reduce digital influența camerei și pentru a îmbunătăți performanța difuzoarelor. Componentele AV Denon selectate oferă funcționalitatea de actualizare Dirac Live. Puteți achiziționa o cheie de licență Dirac Live pentru a debloca funcționalitatea. Vizitați dirac.com/denon/ pentru mai multe informații. Funcționalitatea va fi disponibilă prin intermediul unei viitoare actualizări a software-ului de sistem. Rămâneți pe fază!

  Fișa cu date

  Garanție
  24 luni

  Caracteristici principale

  MEMBRANĂ

  Căutați difuzoare cu sunet excelent? Din 2013, Focal, în calitate de producător exclusiv de membrane de in în Franța, a revoluționat acustica cu designul său original. Membranele, realizate din fibră de in de cea mai bună calitate, înglobate în două straturi subțiri de fibră de sticlă, sunt complet orientate spre furnizarea unui sunet excelent. Avantajele membranelor din in nu pot fi supraestimate. Acestea se caracterizează printr-un sunet natural, o colorare minimă și oferă o bogăție a reproducerii în registrul mediu și un bas puternic. Toate acestea fac ca ascultarea muzicii să fie o adevărată plăcere. Ușurința fibrei de in este crucială pentru a oferi o amortizare internă ridicată, precum și o viteză și o rigiditate ridicată la încovoiere. Acest lucru face ca inul, care este de până la două ori mai ușor decât fibra de sticlă, să fie ideal pentru consolidarea rigidității structurilor sandwich flexibile, ceea ce duce la o calitate și mai bună a sunetului. Alegeți difuzoare echipate cu diafragme din in Focal și experimentați un sunet care îi va încânta chiar și pe cei mai exigenți iubitori de muzică. Pariați pe calitatea și tehnologia care vă vor îmbogăți experiența muzicală.

  TWEETER CU CUPOLĂ INVERSATĂ

  Produsul emblematic al Focal, tweeterul cu cupolă inversată, a fost dezvoltat continuu încă de la crearea sa. Este demn de remarcat faptul că principalul său avantaj, în afară de directivitatea foarte scăzută, este utilizarea unei bobine cu diametru mic (ceea ce o face foarte ușoară și o accelerează mai bine), atașată direct la o cupolă rigidă. Ca și în cazul diafragmelor utilizate în difuzoarele de wooferi și midrange, ceea ce face ca Focal să fie unică este munca directă asupra reproducerii sunetului și, în consecință, asupra caracteristicilor mecanice ale materialelor. Atunci când am introdus cupola de beriliu pur în urmă cu o duzină de ani, am demonstrat clar avantajul decisiv al acestei tehnologii exclusive.

  TRANSDUCTOARE PROIECTATE ȘI DEZVOLTATE ÎN FRANȚA

  De peste 40 de ani, Focal proiectează și produce difuzoare independente și montate pe perete/tavan pentru acasă, sisteme home cinema, difuzoare pentru mașini, monitoare pentru studiouri de înregistrare, căști Hi-Fi cu spatele deschis și închis și soluții audio pentru bărci și iahturi. Cu sediul central în Saint-Étienne, Franța, Focal s-a impus ca lider global prin angajamentul său continuu față de noile tehnologii și inovații.

  Specificații tehnice

  • Tip: Cabinet de podea cu trei căi, bass-reflex
  • Două woofere de 16,5 cm Flax
  • Mid-bass: 16,5 cm Flax
  • Tweeter cu cupolă inversată Al/Mg TNF de 25 mm, cu gamă înaltă
  • Răspuns în frecvență: 45 Hz - 28 kHZ
  • Frecvență joasă (-6 dB): 37 Hz
  • Sensibilitate (2,83 V/ 1 m): 91,5 dB
  • Impedanță nominală: 8 Ω
  • Impedanță minimă: 2,9 Ω
  • Diviziunea de încrucișare: 290 Hz / 2400 Hz
  • Puterea recomandată a amplificatorului: 40 - 250 W
  • Dimensiuni: 1039 x 294 x 371 mm
  • Greutate netă: 25 kg
  • Dimensiuni produs: 1035 x 294 x 371 mm
  • greutate netă: 25,00 kg
  • cantitate minimă: 2 buc.

  Fișa cu date

  Garanție
  24 luni
  Citiți mai mult

  10 alte produse din aceeași categorie: