• Pachet
  Set Stereo: MODEL 40n + RESERVE R700
  Set Stereo: MODEL 40n + RESERVE R700
  Set Stereo: MODEL 40n + RESERVE R700
  Set Stereo: MODEL 40n + RESERVE R700
  Set Stereo: MODEL 40n + RESERVE R700
  Set Stereo: MODEL 40n + RESERVE R700
  Set Stereo: MODEL 40n + RESERVE R700
  Set Stereo: MODEL 40n + RESERVE R700
  Set Stereo: MODEL 40n + RESERVE R700
  Set Stereo: MODEL 40n + RESERVE R700
  Set Stereo: MODEL 40n + RESERVE R700
  Set Stereo: MODEL 40n + RESERVE R700
  Set Stereo: MODEL 40n + RESERVE R700
  Set Stereo: MODEL 40n + RESERVE R700
  Set Stereo: MODEL 40n + RESERVE R700
  Set Stereo: MODEL 40n + RESERVE R700
  Set Stereo: MODEL 40n + RESERVE R700
  Set Stereo: MODEL 40n + RESERVE R700
  Set Stereo: MODEL 40n + RESERVE R700
  Set Stereo: MODEL 40n + RESERVE R700
  Set Stereo: MODEL 40n + RESERVE R700
  Set Stereo: MODEL 40n + RESERVE R700
  Set Stereo: MODEL 40n + RESERVE R700

  Set Stereo: MODEL 40n + RESERVE R700

  21.507,00 lei
  24.866,00 lei
  cu TVA
  Economisește 3.359,00 lei

  Vezi istoricul prețurilor

  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile

  Alege culoarea din set.

  Amplificator stereo integrat MARANTZ MODEL 40n

  Culoare

  Atenție. Produsul poate fi de pe raft.

  • Până la 5 ani GaranțiePână la 5 ani Garanție
  • Livrare gratuită de la 499 de lei!Livrare gratuită de la 499 de lei!
  • 45 zile pentru retur45 zile pentru retur

  Conținutul setului

  Marantz MODEL 40n oferă ascultătorilor un sunet minunat de bogat și satisfăcător, care îndeplinește sau depășește așteptările audiofililor - sunetul legendar pe care aceștia îl caută de ani de zile folosind o multitudine de echipamente complexe. Această performanță este acum disponibilă într-o singură unitate la care puteți conecta boxele pe care le alegeți. 


  Inimă digitală și suflet analogic, MODEL 40n deblochează sunetul de înaltă rezoluție al melodiilor digitale preferate (Amazon Music HD, Tidal și multe altele) și al fișierelor din propria bibliotecă muzicală prin AirPlay 2 Bluetooth și HEOS® Uplift TV audio prin HDMI ARC Bucurați-vă de toate acestea prin intermediul amplificării analogice unice Marantz, cu un sunet bogat, cald și spațios.

  Modelul 40 n este dotat cu module de amplificare hiperdinamică, care depășesc cipurile disponibile în comerț utilizate în alte produse în ceea ce privește viteza și răspunsul MODEL 40 n utilizează această inovație unică Marantz pentru a păstra detaliile, nuanțele și esența muzicii pe care o iubiți.

  Streaming folosit în mai multe încăperi

  MODEL 40n este, de asemenea, proiectat ca centru muzical pentru una sau mai multe camere. Tehnologia HEOS® încorporată permite utilizatorilor să se bucure de muzica preferată fără fir în orice încăpere. Acest lucru permite utilizatorilor să asculte aceeași muzică în toată casa, de exemplu la petreceri, sau să redea o melodie diferită prin boxele HEOS din fiecare cameră conectată. Această funcție inteligentă funcționează nu numai cu serviciile de streaming, ci și cu orice intrare MODEL 40n (inclusiv phono).

  WIFI ȘI BLUETOOTH

  Tehnologia Wi-Fi avansată permite streamingul de date Wi-Fi și Bluetooth fără interferențe, chiar și în centrele urbane dens populate. Tehnologia Wi-Fi avansată permite streamingul de date Wi-Fi și Bluetooth fără interferențe, chiar și în centrele urbane dens populate. Pentru o utilizare intuitivă, MODEL 40n este prevăzut cu telecomandă și poate fi controlat în mod comfortabil și cu ajutorul comenzilor vocale Siri și Alexa. Disponibilitatea serviciului poate varia în funcție de țară.

  MODEL 40n oferă un set complet de intrări analogice și digitale pentru a susține orice sursă, inclusiv o secțiune Marantz Musical Phono EQ - un preamplificator phono pentru cartușe MM pentru redarea vinilurilor. În mod neobișnuit pentru produsele din această categorie, MODEL 40n dispune de o intrare HDMI ARC (Audio Return Channel) pentru redarea audio de la un televizor.

  Televizoarele care oferă acces la filme și servicii de streaming au un sunet uimitor atunci când sunt combinate cu MODEL 40n. O ieșire dedicată pentru subwoofer cu control crossover permite utilizatorilor să optimizeze basul în funcție de caracteristicile camerei de ascultare. Pasionații se pot bucura de toate aceste posibilități datorită amplificatorului analogic unic Marantz, care oferă un sunet spațios și dinamic, cu detalii și claritate de neegalat.

  DESIGN EXCELENT

  Modelul 40 n urmează o linie lungă de dispozitive Marantz istorice, care se disting prin designul lor excelent. Fiecare aspect a fost gândit în detaliu, de la materialele premium, simetrie, afișajul clasic cu iluminare și chiar și buna funcționare a controlului volumului. Sistemul dvs. stereo nu trebuie să arate ca un echipament de laborator Marantz MODEL 40 n cere doar să fie ascultat, văzut și atins.

  NOUA CALITATE A PUTERII

  Secțiunea de amplificare în clasă A/B nou dezvoltată, cu 70 de wați pe canal (8Ω), depășește performanțele modelelor anterioare cu puteri similare. Un transformator de putere mai mare, patru tranzistoare de ieșire pe canal, înfășurări grele din cupru și trasee de semnal foarte scurte reduc impedanța internă și asigură o eficiență energetică ridicată, ceea ce face ca MODEL 40n să fie foarte dinamic și perfect chiar și pentru difuzoarele greu de acționat.

  De ce Model 40n?

  Proiectat pentru durabilitate, cu o calitate a construcției care stimulează performanța, cu tehnologii de viitor care vor permite ca biblioteca și opțiunile de streaming să evolueze continuu. MODEL 40 n include totul, cu excepția boxelor, creând un set de lux de înaltă performanță care va satisface deopotrivă audiofilii și iubitorii de muzică.

  De ce Marantz?

  Compania a fost fondată în 1953 din pasiune pentru muzică, pentru a oferi cel mai muzical sunet celor mai pasionați ascultători din lume. Timp de zeci de ani, Marantz a urmărit acest obiectiv, ceea ce a avut ca rezultat produse audio de renume mondial, emblematice. Atenția pasionată pentru detalii și muzicalitate, întruchipată de procesul de reglare răbdătoare al Marantz Sound Masters, nu reușește niciodată să deblocheze puritatea, căldura și emoția oricărui stil de muzică, din orice sursă.

  Fișa cu date

  WiFi
  Da
  Bluetooth
  Da
  AirPlay 2
  Da
  HDMI (OUT)
  1
  Intrare optică
  1-2
  Intrare coaxială
  1-2
  Intrare pickup PHONO
  Da
  System multiroom
  Da
  Impedanță (RMS 8Ω)
  70 W

  Noua boxă de podea R700 este ideală pentru consumatorii orientați spre design care doresc ca boxele lor să se integreze în mediul înconjurător. Cu sunetul îndrăzneț și bogat al tweeterului Pinnacle de 1 inch și al difuzoarelor Turbine de 5,25 inch, combinate cu portul de alimentare 2.0, boxa R700 va da viață oricărei încăperi.


  Boxă de podea

  Noua boxă de podea R700 este ideală pentru consumatorii orientați spre design care doresc ca boxele lor să se integreze în mediul înconjurător. Cu sunetul îndrăzneț și bogat al tweeterului Pinnacle de 1 inch și al difuzoarelor Turbine de 5,25 inch, combinate cu portul de alimentare 2.0, boxa R700 va da viață oricărei încăperi. Cufundați-vă în muzica înregistrată preferată sau în seara de film săptămânală cu noua boxă emblematică Polk Reserve R700.

  Mai mult de 40 de ani de inovație, proiectare și testare a tweeterelor au dus la dezvoltarea noului tweeter cu radiator cu con Pinnacle de 1 inch, care debutează în seria emblematică Legend Series de la Polk. Dezvoltat de Polk Audio, acesta oferă o reproducere foarte clară și clară a acelor înalte, fără colorații sau distorsiuni nedorite. Tweeterul Pinnacle dispune de un ghid de undă fin reglat care îmbunătățește dramatic dispersia energiei de înaltă frecvență pentru un "sweet spot" larg, în timp ce o cameră posterioară cu amortizare critică ajută la depășirea oricăror rezonanțe nedorite.

  Polk a dezvoltat membrana Turbine special pentru produsele noastre emblematice pentru a oferi o reproducere naturală a frecvențelor medii, la care urechile umane sunt deosebit de sensibile. Membranele Turbine combină miezul de spumă original Polk cu geometria Turbine pentru a crește semnificativ rigiditatea și amortizarea fără a adăuga masă. Veți auzi fiecare detaliu și veți avea parte de medii netede și detaliate și de un bas natural.

  Noul Power Port 2.0 de la Polk este cea mai recentă iterație a aclamatei noastre tehnologii Power Port. În plus față de designul atent proiectat al portului Power Port, care netezește fluxul de aer care părăsește carcasa prin port, X-Port adaugă un set de amortizoare în buclă închisă, care sunt special reglate pentru a elimina rezonanțele nedorite ale carcasei și ale portului. Împreună, aceste două tehnologii creează Power Port 2.0, oferind un sunet neted și detaliat. În combinație cu două woofere de 8", veți obține un bas mai puternic și mai curat, minimizând în același timp turbulența și zgomotul din port.

  Sunetul este la fel de bun ca și sursa sa. Cu certificare Hi-Res Audio, Polk Reserve R700 oferă un sunet clar și detaliat de înaltă calitate. Vocea feminină este excepțional de fină și detaliată, fără colorații. În plus, suportul de 40 kHz asigură o redare excelentă a celor mai recente fișiere audio de înaltă rezoluție, cu nuanțe și mai subtile.

  • Tweeter Pinnacle: Noul design al tweeterului Pinnacle cu radiator conic îmbunătățește dramatic dispersia pentru înalte clare, clare și naturale.
  • Conul cu turbină: Oferă o imagine netedă și foarte detaliată în gama de frecvențe medii
  • Două woofere de 8": Driverele cu excursie lungă oferă un bas profund, strâns și perfect controlat
  • Power Port 2.0: Noul design inovator al portului permite o reproducere mai profundă și mai puternică a basului decât difuzoarele tradiționale
  • Contravântuiri premium ale cabinetului cu CRC: Contravântuirile avansate cu puncte de precizie care utilizează noua tehnologie CRC (Cabinet Resonance Control) elimină rezonanțele nedorite ale panoului.
  • Grile magnetice antidifracție: Grilele inerte din punct de vedere acustic oferă o estetică elegantă fără a sacrifica calitatea sunetului
  • picioare versatile: În funcție de cameră, utilizați picioare cu vârfuri încorporate sau tampoane de cauciuc pentru a maximiza stabilitatea pe suprafețele dure ale podelei; fiecare picior poate fi nivelat și reglat individual.
  • Putere recomandată: se recomandă 100 de wați sau mai mult pe canal pentru cea mai bună calitate și performanță
  • cleme duble în 5 puncte: Terminalele mari, spațiate, de înaltă calitate, permit atât conexiuni bi-wire cât și bi-amp
  • proiectat de Polk USA: Seria Reserve a fost proiectată, dezvoltată și reglată de inginerii Polk din Baltimore, Maryland.
  • modul opțional cu strat superior: Pentru un sunet surround vertical imersiv de ultimă generație, adăugați modulul opțional cu strat superior R900 (poate fi montat pe perete sau plasat deasupra boxei).
  • Certificare Hi-Res Audio: Oferă un răspuns clar și detaliat până la 40 kHz pentru formatele Hi-Res Audio actuale (cum ar fi DSD, FLAC, WAV, ALAC și MQA).

  Fișa cu date

  Garanție
  24 luni

  Cablul boxe oferit este dotat cu un înveliș durabil și transparent. Acesta îl protejează împotriva factorilor externi. De asemenea, merită menționat marcajul special al cablului - fiecare metru este marcat în mod clar, ceea ce facilitează măsurarea cablului. Conectarea dispozitivelor va deveni și mai ușoară. Cablul propus va supraviețui intact timp de mulți ani. Cel mai important lucru este faptul că garantează un sunet clar.

  • cablu pentru boxe - ideal pentru home cinema, precum și pentru sisteme stereo
  • conductoare realizate din cupru OFC cu un grad ridicat de puritate
  • suprafața secțiunii transversale: 4,0 mm²
  • înveliș transparent
  • contoare marcate consecutiv - astfel încât să știți întotdeauna câte cabluri mai sunt pe bobină
  • +/- marcaj
  • conectori banana

  Fișa cu date

  Garanție
  24 luni
  Citiți mai mult

  10 alte produse din aceeași categorie: