Utilizând site-ul nostru, utilizatorul este de acord cu utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare.
Dacă doriți mai multe informații sau nu acceptați cookie-urile, vizitați pagina. mai multe informatii
 • Pachet

Set stereo: Melody X + RESERVE R500

10.397,00 lei
8.499,00 leiEconomisește 1.898,00 lei
cu TVA

Vezi istoricul prețurilor

Lowest price in the last 30 days

Alege culoarea din set.

Receiver Stereo MCR612 CD cu DAB+ și radio pe internet MELODY X

Culoare
 • Negru
 • Silver-Gold

Atenție: Timpul de livrare estimat este de 3-5 zile lucrătoare

 

Până la 5 ani Garanție

 

Livrare gratuită de la 499 de lei!

 

45 zile pentru retur

x 2


Boxă de podea RESERVE R500 Boxă de podea RESERVE R500 Boxă de podea RESERVE R500 Boxă de podea RESERVE R500

Conținutul setului

Marantz Melody X (M-CR612) este întruchiparea muzicalității pure și rafinate. Acest receiver CD elegant, cu conectare în rețea, acceptă servicii de streaming pe internet aproape nelimitate prin AirPlay 2, Bluetooth și conectivitate Wi-Fi HEOS. Conectați-vă boxele la Melody X folosind patru canale de amplificare audio digitală de înaltă performanță și bucurați-vă de cel mai muzical sunet Marantz. Cu două intrări digitale optice, puteți conecta chiar și televizorul pentru o mai bună calitate a divertismentului. Tunerele DAB+ și FM încorporate, precum și radioul pe internet TuneIn, completează setul de surse muzicale. Dacă muzica este importantă pentru dumneavoastră, Melody X este cel mai bun sistem de divertisment pe care îl puteți alege.

Bucurați-vă de un control vocal intuitiv și de toate capacitățile asistenților vocali de top. Controlați receptorul prin comandă vocală folosind Amazon Alexa*, Google Assistant* sau Apple Siri*. Cereți redarea muzicii preferate, măriți volumul, treceți la următoarea piesă, schimbați intrările și multe altele. Schimbați între asistenții vocali sau alegeți unul preferat - dețineți controlul complet. Funcționalitatea disponibilă depinde de asistentul vocal.

Echipat cu patru canale de amplificare audio digitală de înaltă performanță. Puteți configura cu ușurință Melody X pentru a controla două perechi de boxe cu control independent al volumului pentru fiecare pereche. De asemenea, îl puteți configura pentru a alimenta boxele de podea cu două terminale.
Conectați televizorul sau decoderul de cablu/satelit și playerul Blu-ray sau DVD la una dintre cele două intrări audio digitale, iar Melody X se va porni automat pentru a vă bucura de întreaga gamă dinamică a filmelor și programelor TV preferate.

Proiectat și reglat cu atenție de o echipă de ingineri care se bazează pe o experiență de peste 65 de ani în industria hi-fi, sistemul Melody X oferă performanțe sonore excepționale pentru colecția dumneavoastră audio. Fie că preferați muzica digitală sau analogică, bucurați-vă de cel mai muzical sunet din orice sursă.
Melody X combină eleganța rafinată și designul atent sub forma unui receiver CD compact. Disponibil într-un finisaj negru lucios sau în  clasic silver-gold, receiverul Melody X oferă un aspect frumos care completează performanța sa superioară.
Posibilitățile nu se termină cu redarea de CD-uri și radio FM / DAB+. Cu tehnologia HEOS încorporată, vă puteți bucura de muzica digitală preferată, controlată de cea mai convenabilă aplicație. Bucurați-vă de muzică de la servicii de streaming online, cum ar fi Spotify, TuneIn Internet radio, Sound Cloud, Tidal, Napster, Deezer sau biblioteci de fișiere localefuncția HDMI CEC asociată televizoarelor inteligente.
configurare și utilizare ușoară: Asistentul de configurare inclus oferă o interfață grafică clară, pe ecran, iar ghidul de pornire rapidă asigură o configurare optimă.
butoane inteligente de selectare: Cele patru butoane Smart Select de pe telecomanda inclusă stochează setările preferate.
Ieșire pentru căști Bluetooth: ascultați muzică sau emisiuni TV cu căști wireless, fie simultan cu difuzoarele, fie individual.
două ieșiri pentru subwoofer
Disponibil în negru și silver premium

Fișa cu date

Garanție
24 luni
Garanție extinsă
36 luni
WiFi
Da
Bluetooth
Da
AirPlay 2
Da
Intrare optică
1-2
Număr de canale
2.1
Radio digital DAB+
Da
System multiroom
Da
USB
Da
Intrare analog
1
Ieșire subwoofer
Da
Ieșire analog
1
Format AUDIO suportat
AAC
Format AUDIO suportat
MP3
Format AUDIO suportat
WMA
Format AUDIO suportat
CD
Format AUDIO suportat
CD-R/RW
Radio AM/FM
Da

Cu certificare Hi-Res Audio, Polk Reserve R500 oferă un sunet clar și detaliat de înaltă calitate. Vocea feminină este excepțional de fină și detaliată, fără colorații. În plus, suportul de 40 kHz asigură o redare excelentă a celor mai recente fișiere audio de înaltă rezoluție, cu nuanțe și mai subtile.


Boxă de podea

Cu un design elegant și subțire, seria Reserve are o eleganță minimalistă care se va potrivi cu orice decor interior. Moștenind dispunerea conducătorului emblematic al Polk, modelul R500 oferă un sunet excepțional care concurează eficient cu boxe similare care se vând la un preț dublu. Certificată Hi-Res Audio, Reserve R500 este proiectată atât pentru sistemele contemporane cu două canale, cât și pentru sistemele multicanal cu sunet 3D din filme, sporturi și jocuri video.
Mai mult de 40 de ani de inovație, proiectare și testare a tweeterelor au dus la dezvoltarea noului tweeter cu radiator cu con Pinnacle de 1 inch, care debutează în seria emblematică Legend Series de la Polk. Dezvoltat de Polk Audio, acesta oferă o reproducere foarte clară și a sunetelor înalte, fără colorații sau distorsiuni nedorite. Tweeterul Pinnacle dispune de un ghid de undă fin reglat care îmbunătățește foarte mult dispersia energiei de înaltă frecvență pentru un "sweet spot" larg, în timp ce o cameră posterioară cu amortizare critică ajută la depășirea oricăror rezonanțe nedorite.
Polk a dezvoltat membrana Turbine special pentru produsele noastre emblematice pentru a oferi o reproducere naturală a frecvențelor medii, la care urechile umane sunt deosebit de sensibile. Membranele Turbine combină miezul de spumă original Polk cu geometria Turbine pentru a crește semnificativ rigiditatea și amortizarea fără a adăuga masă. Veți auzi fiecare detaliu și veți avea parte de medii netede și detaliate și de un bas natural.
Noul X-Port dezvoltat de Polk încorporează un filtru Eigentone (ETF) pentru a oferi un bas fără distorsiuni și neforțat. Acesta constă într-un set de amortizoare în buclă închisă, care sunt reglate special pentru a capta și elimina distorsiunea tradițională întâlnită în difuzoare. X-Port se asigură că basul superior și gama de frecvențe medii sunt lipsite de rezonanțele portului și ale cabinetului pentru un sunet lin, detaliat și bogat.
Sunetul este la fel de bun ca și sursa sa. Cu certificare Hi-Res Audio, Polk Reserve R500 oferă un sunet clar și detaliat de înaltă calitate. Vocea feminină este excepțional de fină și detaliată, fără colorații. În plus, suportul de 40 kHz asigură o redare excelentă a celor mai recente fișiere audio de înaltă rezoluție, cu nuanțe și mai subtile.

 • Tweeter Pinnacle: Noul design al tweeterului Pinnacle cu radiator conic îmbunătățește dramatic dispersia pentru înalte clare, clare și naturale
 • Diafragme duble cu turbină: Diafragmele cu turbină de 5,25" oferă o imagine netedă și foarte detaliată a gamei medii
 • Polk X-Port: Absorbante cu con închis care sunt special reglate pentru a capta și elimina distorsiunea tradițională a difuzoarelor.
 • grile magnetice anti-difracție: Grilele inerte din punct de vedere acustic oferă o estetică elegantă fără a sacrifica calitatea sunetului
 • picioare versatile: În funcție de cameră, utilizați picioare cu vârfuri încorporate sau tampoane de cauciuc pentru a maximiza stabilitatea pe suprafețele dure ale podelei; fiecare picior poate fi nivelat și reglat individual.
 • Putere recomandată: se recomandă 100 de wați sau mai mult pe canal pentru cea mai bună calitate și performanță
 • cleme mari de calitate superioară în 5 puncte: ideale pentru o configurare ușoară și pentru a oferi cea mai directă, eficientă și fără pierderi conexiune posibilă
 • proiectat de Polk USA: Seria Reserve a fost proiectată, dezvoltată și reglată de inginerii Polk din Baltimore, Maryland.
 • modul opțional cu strat superior: Pentru un sunet surround vertical imersiv de ultimă generație, adăugați modulul opțional cu strat superior R900 (poate fi montat pe perete sau plasat deasupra boxei).
 • Certificare Hi-Res Audio: Oferă un răspuns clar și detaliat până la 40 kHz pentru formatele Hi-Res Audio actuale (cum ar fi DSD, FLAC, WAV, ALAC și MQA).

Fișa cu date

Garanție
24 luni
Citiți mai mult

10 alte produse din aceeași categorie: