Utilizând site-ul nostru, utilizatorul este de acord cu utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare.
Dacă doriți mai multe informații sau nu acceptați cookie-urile, vizitați pagina. mai multe informatii
 • Pachet

Set Stereo: PM6007 + CD6007 + EL-10

12.996,00 lei
11.599,00 leiEconomisește 1.397,00 lei
cu TVA

Vezi istoricul prețurilor

Lowest price in the last 30 days

Alege culoarea din set.

Amplificator Integrat PM6007

Culoare
 • Negru
 • Silver-Gold

CD player CD6007

Culoare
 • Negru
 • Silver-Gold

Boxă de podea EXCLUSIVE LINE EL-10

Culoare
 • Negru

Atenție: Timpul de livrare estimat este de 3-5 zile lucrătoare

Atenție. Produsul poate fi de pe raft.

 

Până la 5 ani Garanție

 

Livrare gratuită de la 499 de lei!

 

45 zile pentru retur


Amplificator Integrat PM6007 Amplificator Integrat PM6007 Amplificator Integrat PM6007 Amplificator Integrat PM6007 Amplificator Integrat PM6007 Amplificator Integrat PM6007 Amplificator Integrat PM6007 Amplificator Integrat PM6007 Amplificator Integrat PM6007 Amplificator Integrat PM6007 Amplificator Integrat PM6007

Culoare

Conținutul setului

Marantz PM6007 este un amplificator integrat sofisticat cu 2 canale care oferă cel mai bun sunet atât din sursele muzicale digitale, cât și din cele analogice.


Amplificator integrat cu conectivitate digitală

Alimentat de un transformator de putere toroidal și de condensatori de bloc personalizați, amplificatorul integrat PM6007 oferă o putere de 45 de wați (8 ohmi, 20 Hz-20 kHz) pe fiecare canal. Puteți conecta cu ușurință atât sursele analogice, cât și cele digitale, sau puteți conecta o placă turnantă la preamplificatorul Phono încorporat. Ascultați-vă muzica preferată la rezoluție înaltă cu ajutorul convertorului D/A de 192 kHz/24 biți și experimentați profunzimea basului captivant cu ajutorul opțiunii de ieșire pentru subwoofer.

Amplificator Current Feedback

Tehnologia de amplificare cu reacție de curent oferă o lățime de bandă largă și o reproducere a sunetului de mare viteză. Combinată cu o sursă de alimentare de curent mare, secțiunea de amplificare PM6007 are o rezervă de putere suficientă pentru a conduce cu ușurință chiar și cele mai pretențioase difuzoare. Compensarea termică avansată previne distorsiunea memoriei, asigurând o amplificare curată în orice condiții.

Conversie analogică-digitală de calitate de referință pentru intrările digitale

Amplificatorul PM6007 dispune de un nou convertor digital-analogic AK4490 de referință, care suportă formate de înaltă rezoluție de până la 192 kHz/24 biți pentru o fidelitate optimă a fișierelor audio Hi-Res.

Secțiune de putere eficientă

Secțiunea de alimentare utilizează diode Shottky Barrier de mare viteză și de mare intensitate și condensatori de stocare de mare intensitate alimentați de un transformator toroidal, care, împreună, oferă o gamă dinamică largă și capacitatea de a comanda difuzoare de impedanță mică.

Ieșire subwoofer

PM6007 suportă un subwoofer extern opțional cu o frecvență de tăiere fixă de trecere joasă la 150 Hz. Bucurați-vă de un bas precis, fără vârfuri și coborâri audibile, indiferent unde plasați subwooferul.

Transformator toroidal

Un transformator toroidal are mai multe avantaje față de un transformator obișnuit cu miez EI. Designul extrem de eficient oferă mai multă putere în comparație cu un transformator cu miez EI de aceeași dimensiune. În plus, forma transformatorului toroidal generează radiații electromagnetice și vibrații mecanice reduse, ceea ce duce la o calitate mult mai bună a sunetului.

Tehnologia Marantz HDAM-SA3

Marantz și-a dezvoltat propriile module de amplificare pentru a înlocui circuitele integrate standard. Modulele HDAM (Hyper Dynamic Amplifier Module) constau din componente atent selecționate cu trasee scurte de semnal pentru canalele L/R în oglindă. Aceste dispozitive fac exact același lucru ca și amplificatoarele operaționale, dar le depășesc cu mult în ceea ce privește viteza de accelerare și zgomotul redus, ceea ce duce la un sunet mai dinamic, mai precis și mai detaliat. HDAM-SA3 utilizat în amplificatorul PM6007 reprezintă o îmbunătățire față de versiunea anterioară, în sensul că stabilitatea tensiunii de gestionare este mai puțin afectată de temperatura tranzistorului de putere, ceea ce face posibilă menținerea unei calități sonore excelente chiar și la niveluri de ieșire ridicate.

Conectivitate extinsă pentru intrări digitale (2 optice, 1 coaxială) cu suport pentru audio de înaltă rezoluție

Amplificatorul PM 6007 oferă o intrare digitală coaxială și două intrări digitale optice pentru conectarea dispozitivelor multimedia și redarea de audio Hi-Res (până la 192kHz/24bit PCM) prin intermediul circuitelor audio avansate. Întreaga secțiune digitală este complet ecranată de o carcasă metalică suplimentară pentru a se asigura că zgomotul digital nu afectează semnalul analogic.

Filtru digital pentru intrările optice / coaxiale

PM6007 utilizează un nou filtru digital pentru semnalul de la intrările optice și coaxiale. Două moduri de filtrare (Filter1 / Filter2) permit redarea optimizată a conținutului muzical digital, utilizând noul convertor digital-analogic AK4490, după cum se dorește. Filter 1 este o presetare de atenuare lentă care îmbunătățește profunzimea imaginii stereo, iar Filter 2 este un filtru de atenuare ascuțită pentru o reproducere mai precisă a sunetului.

Intrare Phono integrată

Amplificatoarele integrate Marantz au avut întotdeauna preamplificatoare fono de înaltă calitate. PM6007 rămâne fidel acestei tradiții, folosind circuitul Phono nou proiectat introdus în PM7000N - unul care integrează tranzistori cu efect de câmp (FET) în secțiunea de intrare. Această tehnologie oferă o impedanță de intrare ridicată, elimină necesitatea condensatoarelor de cuplare CA, simplifică traseul semnalului și reduce distorsiunea și zgomotul, îmbunătățind considerabil puritatea generală a semnalului.

Componente audio

Marantz se mândrește cu reputația sa neclintită de a selecta cele mai bune componente posibile pentru produsele sale Hi-Fi, iar amplificatorul PM6007 este construit cu aceeași abordare. Inginerii Marantz au pus la punct sunetul amplificatorului PM6007 prin sesiuni intensive de ascultare în spațiile dedicate Marantz din Europa și Japonia, folosind cele mai bune componente Hi-Fi. De exemplu, creșterea dimensiunii condensatorilor de alimentare cu 20% a îmbunătățit stabilitatea operațională în timpul sesiunilor de ascultare lungi și solicitante.

Najbardziej muzykalny dźwięk

Proiectat și reglat cu finețe de o echipă de ingineri și specialiști în acustică, cu o experiență de peste 65 de ani în domeniul Hi-Fi, amplificatorul integrat PM6007 oferă performanțe excepționale pentru colecția dvs. audio. Fie că ascultați digital sau analogic, bucurați-vă de cel mai muzical sunet din orice sursă.

Caracteristici cheie

 • Următorul pas în Hi-Fi: Amplificatorul integrat cu topologie Current Feedback oferă 2x45 wați (8 ohmi RMS, 20Hz-20kHz) pentru o experiență sonoră rafinată.
 • Reglare de precizie a sunetului: În timpul procesului de reglare avansată, maeștrii de sunet Marantz rafinează și selectează cu atenție fiecare componentă pentru o performanță optimă.
 • Conectivitate versatilă: Bucurați-vă de muzică de înaltă rezoluție, exact așa cum a vrut artistul, cu ajutorul conexiunilor placate cu aur: 5 intrări analogice, o intrare coaxială și două intrări digitale optice.
 • Calitate superbă a sunetului: Convertorul DAC AK4490 actualizat, de înaltă calitate, oferă un sunet mai bogat pentru nevoile dvs. muzicale.
 • Filtru digital pentru intrările optice/coaxiale: Ascultați un sunet mai rafinat, adaptat gustului dvs., cu noua funcție a modului de filtrare digitală.
 • Cea mai bună performanță: În plus față de terminalele de difuzoare comutabile A/B de înaltă calitate, un DAC complet ecranat și șuruburi din cupru, picioarele rigide asigură un sunet realist, de înaltă performanță.
 • Modulele HDAM-SA3 de proprietate Marantz: Veți experimenta o gamă dinamică mai largă, cu mai puțină distorsiune în secțiunea de ieșire.
 • Compensare termică avansată: Fără distorsiuni de memorie pentru o reproducere clară și precisă a sunetului, chiar și după un atac puternic de bas.
 • Componente atent selectate pentru un sunet mai rafinat: Un transformator toroidal și componente personalizate de înaltă calitate asigură o calitate excepțională a sunetului.
 • Intrare phono integrată: Preamplificator fono MM de înaltă calitate cu intrare FET pentru a asigura cea mai bună puritate a semnalului și cel mai bun sunet de la vinilul dvs. preferat.
 • Bas mai profund cu ieșire subwoofer: Bucurați-vă de bas puternic prin adăugarea unui subwoofer, a unor difuzoare de raft sau îmbunătățiți și mai mult basul prin adăugarea unor difuzoare de podea.
 • Disponibil în negru sau argintiu/auriu

Fișa cu date

Garanție
24 luni
Garanție extinsă
36 luni
Îmbunătățind premiul CD6006, CD Player-ul CD6007, reglat fin, oferă chiar mai multe componente special selectate și un aspect îmbunătățit al circuitului. Picioarele rigide elimină și mai mult vibrațiile nedorite, în timp ce sursa de alimentare supradimensionată cu zgomot redus alimentează circuitele digitale și analogice ale playerului. Noul AK4490 DAC de înaltă calitate împreună cu 2 opțiuni de filtrare selectabile convertește semnalele digitale în analog, acesta fiind apoi „împins” la ieșirile sincronizate placate cu aur de către amplificatorul de semnal mic proprietar Marantz, HDAM-SA2. În plus, am inclus o nouă telecomandă care controlează și amplificatorul PM6007. CD6007 dispune de un amplificator de căști nou dezvoltat, sofisticat, cu o setare a câștigului amplificatorului pentru căști, pentru a găzdui o gamă largă de căști.

- Redare versatilă pentru tot sunetul: Bucurați-vă de colecția de CD-uri și CD-R / RW < br> - Suportă toate fișierele preferate: Redați toate fișierele dvs. muzicale prin portul USB frontal, inclusiv: fișiere WAV, MP3, AAC, WMA, FLAC HD, ALAC, AIFF și DSD
- Calitate a sunetului curată din toate sursele: ridicat conversie de calitate AK4490 D / A, ideală pentru fișiere de înaltă rezoluție
- Reproducere audio optimizată: Două filtre digitale selectabile pentru a optimiza conținutul muzical digital
- Proiectat pentru sunetul dvs.: Sunet suplimentar acordat cu componente atent selectate
- Sunet de înaltă calitate chiar și de la căști exigente: Amplificator de căști complet discret cu HDAM-SA2, control de câștig și funcție de oprire automată
- Eliminați interferențele pentru puritatea sunetului: placa inferioară cu două straturi și picioarele rigide permit un sunet mai curat și mai complet
- Cea mai bună conexiune amplificator: Gol d Ieșire L / R / Coax placată pentru o conexiune continuă puternică la amplificatorul dvs.
- Ușor de utilizat: Telecomandă de sistem Marantz CD Player, amplificator și player de rețea
- Se potrivește designului interior: Disponibil în negru sau argintiu Aur

Fișa cu date

Garanție
24 luni
Garanție extinsă
36 luni

WILSON EL-10 sunt cele mai mari boxe din familia EXCLUSIVE LINE. Finisat în lac de înaltă luciu, negru sau alb. Acestea sunt boxe cu trei căi. Cu un aspect foarte bine finisat din toate punctele de vedere, boxele se potrivesc perfect atât în amenajările moderne, cât și în cele tradiționale ale livingului.
În plus, acestea vor fi perfecte și pentru încăperile mai mici, deoarece pot fi așezate lângă perete datorită bass-reflexului plasat nu în spate, ci dedesubt. Dacă doriți, puteți utiliza boxele fără grilă, pentru a le vedea în toată splendoarea lor tehnică - aveți și această posibilitate, datorită magneților invizibili fixați pe grilă. Construcția boxei în sine nu este în niciun fel desfigurată de găuri inutile. Magneții se află, de asemenea, în partea din spatele boxei. - Acolo puteți atașa și depozita în siguranță grilele.
Caracteristicile și puterea boxelor EL-10 permit utilizarea lor în orice încăpere. Construcția solidă a carcasei, realizată din panouri MDF, asigură rigiditatea și amortizarea vibrațiilor. Standul greu, separat de carcasă prin patru distanțiere, asigură stabilitate și elimină vibrațiile.
Portul Bass-reflex este amplasat dedesubt. Concepția sistemului de rezonanță permite amplasarea confortabilă a boxei chiar și aproape de un perete. În astfel de condiții, sunetul câștigă în profunzime și dinamică. Experiența acumulată de inginerii WILSON în timpul construirii noilor boxe a făcut ca EL-10 să sune natural, neagresiv și eficient în același timp. Datorită caracteristicilor sale va fi un partener perfect pentru multe amplificatoare.
Posibilitatea de a conecta independent secțiunea woofer și secțiunea midrange, prin bi-cablare/bi-amplificare + terminale placate cu aur pentru un control și mai bun, reducând interacțiunea boxelor între ele și eliminând distorsiunea în ambele benzi. Portul Bass Reflex situat dedesubtul boxei si deasupra standului, ne oferă posibilitatea de a plasa boxele oriunde, chiar și la perete, aceeași poziționare vă permite să controlați dinamica și profunzimea sunetului generat.

Setul include, de asemenea, piroane pe care puteți amplasa difuzoarele. Cartea de vizită a sufrageriei noastre, care  poate fi comparată cu mașinile sport, unde pe lângă performanță este important și aspectul vizual, până la șase straturi de vopsea face ca finisajul să fie uimitor și să le păstreze un aspect impecabil timp de mulți ani, de la luciul intens în alb și negru până la grilele magnetice fără găuri, În funcție de culoarea boxelor avem posibilitatea de a personaliza grilele, două variante pentru fiecare culoare , pentru boxele negre, negru delicat împletit negru și grafit delicat lucios cu o țesătură mai groasă, în timp ce pentru boxele albe avem de ales între negru delicat și gri împletit gros.

 • Răspuns în frecvență (±3dB): 35 - 20.000 Hz
 • sensibilitate (2,83V / 1m): 90 dB
 • impedanță: 4 Ohm
 • nivelul maxim de presiune (max. SPL): 110 dB
 • puterea recomandată a amplificatorului: 50 - 200 W
 • frecvența de divizare a crossover-ului: 600 Hz, 2 400 Hz
 • tweeter: 1" (25 mm), cupolă textilă
 • Difuzor Midrange: 1x 6 1/2" (165 mm), con de celuloză, corecție de fază
 • Subwoofer: 2x 6 1/2" (165mm), con de celuloză
 • tip de carcasă: bass-reflex
 • Terminale pentru boxe: duble, înșurubate, placate cu aur, adaptate la conectori de tip banană.
 • Accesorii incluse: terminale placate cu aur, vârfuri, două perechi de grile pentru difuzoare în culori diferite.

Fișa cu date

Garanție
24 luni
Garanție extinsă
60 luni
Citiți mai mult

10 alte produse din aceeași categorie: