Utilizând site-ul nostru, utilizatorul este de acord cu utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare.
Dacă doriți mai multe informații sau nu acceptați cookie-urile, vizitați pagina. mai multe informatii
 • Pachet

Set Stereo: DRA-800H + RAPTOR 9

7.597,00 lei
6.499,00 leiEconomisește 1.098,00 lei
cu TVA

Vezi istoricul prețurilor

Lowest price in the last 30 days

Alege culoarea din set.

Receiver stereo DRA-800H

Culoare
 • Negru
 • Silver

Boxă de podea RAPTOR 9

Culoare
 • Negru

Atenție: Timpul de livrare estimat este de 3-5 zile lucrătoare

 

Până la 5 ani Garanție

 

Livrare gratuită de la 499 de lei!

 

45 zile pentru retur

Conținutul setului

Datorită DRA-800H, vă puteți bucura de sunet Hi-Fi de înaltă calitate, atât din surse analogice, cât și din surse digitale. Receiverul este echipat cu un tuner radio FM și DAB +. În plus, puteți conecta mai multe dispozitive externe datorită gamei largi de intrări. Ar trebui să menționăm aici intrarea Phono pentru conectarea pickupurilor MM, intrări analogice și intrări HDMI care acceptă 4K Ultra HD.


Cu DRA-800H, puteți să redați în flux muzica preferată prin intermediul aplicației Heos. În plus, receiverul primește sunet prin AirPlay2 și Bluetooth.


Portul USB frontal citește fișiere MP3, WAV, FLAC, ALAC și DSD (2,8 / 5,6 MHz).

Receiverul DRA-800H este un dispozitiv stereo care oferă 100W putere pe fiecare canal (la 8 Ohm). Putem conecta boxele în modul A / B pentru a doua zonă. De asemenea, oferă conexiunea a două subwoofere. Inginerii Denon au depus eforturi mari pentru a profita la maximum de dispozitivul lor. Tehnologia modernă implementată atât în ​​amplificator, cât și în sursa de alimentare, realizate cu atenție și elemente slectate responsabile de sunet, vă permite să satisfaceți chiar și cei mai pretențioși utilizatori. Fiecare cunoaște caracteristicile sunetului Denon ,va aprecia basul complet controlat, dinamica completă a sunetului și detaliile ridicate în benzile de sunet superioare. Designerii au instalat un DAC de clasă premium în DRA-800H - un brand AKM pe 32 de biți. Datorită lui, colecția dvs. de muzică va fi ridicată la înălțimi.
Ca un răspuns la standardele moderne, DRA-800H funcționează și cu asistenți vocali: Amazon Alexa, Google Assistant și Apple Siri. Datorită acestui fapt, puteți schimba canalul audio, regla nivelul volumului și întrerupe redarea muzicii.


Deși DRA-800H este un dispozitiv stereo, acesta acceptă și asistentul de configurare grafică premiat - datorită meniului grafic intuitiv și convenabil afișat pe ecranul televizorului sau al proiectorului, vei putea seta receiverul exact așa cum ți se potrivește. Dacă conectăm DRA-800H la TV, ar trebui să menționăm aici suportul complet al calității imaginii 4K în porturile HDMI: 4K la 60Hz, HDR10, HLG, rezoluția color 4: 4: 4 și BT.2020

Fișa cu date

Garanție
24 luni
Garanție extinsă
36 luni
WiFi
Da
Bluetooth
Da
AirPlay 2
Da
HDMI (IN)
5
HDMI (OUT)
1
Intrare optică
1-2
Intrare coaxială
1-2
Intrare pickup PHONO
Da
Număr de canale
2.1
Radio digital DAB+
Da
System multiroom
Da
USB
Da
Rezoluția suportată
4K
Intrare analog
2

Wilson Raptor 9  sunt cele mai mari și mai puternice boxe de podea din seria Raptor. Designul clasic și simplu al boxelor Raptor 9 cu stilul și disponibilitatea sa în două culori clasice - alb-negru - realizate din vinil de înaltă calitate, o structură care arată ca o suprafață de lemn, finisată cu un luciu ușor pe întreaga suprafață a pereților laterali, superiori și spate. Partea din față a boxei a fost închisă cu un panou din plastic lucios în culorile alb, respectiv negru. În plus, portul frontal Bass-Reflex vă permite să obțineți eficiență mult mai mare a boxelor în gama de frecvențe joase și poziționarea acestora mult mai aproape de perete decât ar fi posibil cu boxele cu un port poziționat în spate. Împreună cu grilajele de material disponibile în culoarea neagră clasică, montate pe pini tradiționali, boxele arată atractiv și nu deranjează interiorul cu prezența sa.
Boxele Raptor 9 sunt proiectate cu trei canale de redare, iar caracteristicile și puterea lor sugerează utilizarea lor în încăperi mai mari, unde vor putea demonstra pe deplin capacitățile acustice. Rigiditatea structurii coloanei și reducerea susceptibilității la vibrații au fost asigurate prin utilizarea pereților groși din MDF. Crossover-ul a fost aranjat într-un sistem care asigură coerența solidă a tuturor elementelor din acest design. Include 2 woofere cu un diametru de 16,5 cm fiecare, un driver midrange cu un diametru de 13 cm și un tweeter de 2,5 cm cu o cupolă textilă. Ca urmare, rigiditatea extrem de dorită a fost atinsă cu greutatea lor redusă.
Boxele Raptor 9 sunt concepute sa redea triddirectional, iar caracteristicile și puterea lor sugerează utilizarea lor în încăperi mai mari, unde vor putea să își dezvolte la maximum capacitățile acustice. Rigiditatea structurii boxelor și reducerea susceptibilității la vibrații au fost asigurate prin utilizarea pereților groși din MDF. Crossover-ul a fost aranjat într-un sistem care asigură coerența solidă a tuturor elementelor din acest design. Include 2 difuzoare cu un diametru de 16,5 cm fiecare, un difuzor mediu cu un diametru de 13 cm și un tweeter de 2,5 cm cu o cupolă textilă. Membranele difuzoarelor sunt realizate din celuloză presată de cea mai înaltă calitate. Ca urmare,masa lor redusă aduce și rigiditatea extrem de bună. Terminalele boxelor au o calitate înaltă și asigură o conexiune sigură cu cabluri, datorită mufelor aurite , cât și designul bine gândit al piulițelor. Dimensiunea, puterea și construcția boxelor, dovedite și în alte modele din gamă, permit crearea unei scene muzicale , care oferă posibilitatea localizării exacte a instrumentelor în spațiu. Sunetul nu este agresiv și, în același timp, aduce o încărcătură semnificativă de emoții , naturalețe și realism ridicat, reflectând bine momentul înregistrării melodiilor într-un studio de înregistrări. Boxele  Raptor 9, achiziționate într-un set, sunt o soluție universală pentru iubitorii de muzică care dețin un spațiu puțin mai mare și care necesită un sistem Hi-Fi deja configurat , indiferent de amplificatorul folosit care poate avea o putere de la 50 la 220 W

 • Răspuns în frecvență (±3dB): 40 - 20.000 Hz
 • Sensibilitate (2,83V / 1m): 91 dB
 • Impedanță: 4-8 ohmi
 • Nivelul maxim de presiune (max. SPL): 110 dB
 • Puterea recomandată a amplificatorului: 50 - 220 W
 • Frecvența de divizare a crossover-ului: 700 Hz, 2.500 Hz
 • Driver Tweeter: 1" (25 mm), cupolă textilă
 • Midrange Driver: 1x 5" (130 mm), con de celuloză
 • Driver subwoofer: 2x 6 1/2" (165mm), con de celuloză
 • Tip carcasă: Bass-Reflex
 • Terminale pentru difuzoare: simple, înșurubate, placate cu aur, adaptate la conectori de tip banană.
 • Accesorii incluse: vârfuri
 • Dimensiuni (H x W x D): 1160 x195 x 302 mm
 • Greutate: 16,7 kg

Fișa cu date

Garanție
24 luni
Garanție extinsă
60 luni
Citiți mai mult

10 alte produse din aceeași categorie: