Utilizând site-ul nostru, utilizatorul este de acord cu utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare.
Dacă doriți mai multe informații sau nu acceptați cookie-urile, vizitați pagina. mai multe informatii
 • Pachet

Home Cinema: AVR-X2700H + Raptor 7/1/Vocal

8.694,00 lei
7.499,00 leiEconomisește 1.195,00 lei
cu TVA

Alege culoarea din set.

Boxă de podea RAPTOR 7

Culoare
 • Negru

Boxă compactă RAPTOR 1

Culoare
 • Negru

Boxă de centru RAPTOR VOCAL

Culoare
 • Negru

Atenție: Timpul de livrare estimat este de 3-5 zile lucrătoare

Atenție. Produsul poate fi de pe raft.

 

Până la 5 ani Garanție

 

Livrare gratuită de la 499 de lei!

 

45 zile pentru retur

Conținutul setuluiPutem remarca în mod deosebit designul unic, care este conceput pentru a elimina orice interferență. Nu trebuie să ne facem griji cu privire la vibrațiile sau alte dezavantaje care ar putea apărea în timpul redării muzicii preferate. Sistemul Bass Reflex garantează un bas clar, puternic și melodios. Tonurile joase sunt lipsite de murmurul caracteristic, ceea ce îi va satisface cu siguranță pe iubitorii acestui tip de muzică.
Boxa propusă RAPTOR 7 va fi o completare excelentă pentru home cinema. Nimic nu vă împiedică să îl conectați și la sistemul de muzică. Este atât de versatil încât îl puteți adapta cu ușurință la nevoile dumneavoastră.
De asemenea, trebuie subliniat faptul că acest model este caracterizat de o durabilitate ridicată. Acesta va funcționa fără probleme chiar și la cea mai intensă utilizare. Prin urmare, este o achiziție pentru mulți ani. RAPTOR 7 este adesea o completare a sistemelor utilizate în locuri publice, cum ar fi sălile de biznes. Prețul avantajos încurajează achiziția.

 • Răspuns în frecvență (±3 dB): 40-20.000 Hz
 • sensibilitate (2,83 V/1 m): 90 dB
 • impedanță: 4-8 Ohmi
 • nivel maxim de presiune (SPL): 110 dB
 • puterea recomandată a amplificatorului: 50-180 W
 • frecvența de crossover: 2.500 Hz
 • tweeter: 1" (25mm) cupolă moale
 • difuzoare woofer/midrange: 2x 6½"
 • tip de carcasă: Bass Reflex
 •  Accesorii incluse: piroane

Fișa cu date

Garanție
24 luni
Garanție extinsă
60 luni
 • răspuns în frecvență (±3 dB): 55-20.000 Hz
 • sensibilitate (2,83 V/1 m): 86 dB
 • impedanță: 4-8 Ohmi
 • SPL: 106 dB
 • puterea recomandată a amplificatorului: 25-125 W
 • frecvența de crossover: 2.800 Hz
 • tweeter: 1" (25 mm) tweeter cu dom moale
 • Woofer/Midrange: 5"
 • tip de carcasă: Bass Reflex
 • Terminalele difuzoarelor: Single

Fișa cu date

Garanție
24 luni
Garanție extinsă
60 luni
Îmbunătățiți-vă sistemul home cinema datorită puterii crescute, efecte virtuale și procesare HDMI avansată pentru a putea conecta până la două display-uri cu HDMI 4K și 8K. Denon AVR-X2700H este un receptor 7,2 canale 8K AV cu 150W pe canal care suportă complet Dolby Atmos, DTS: X, precum și cele mai recente specificații HDMI, cum ar fi 8K / 60Hz, 4K / 120Hz, HDR10 + Dynamic HDR, ALLM și multe altele.
AVR-X2700H oferă o experiență de cea mai bună calitate în domeniul home theater. Toate acestea datorită lățimii de bandă foarte mari și scalării imaginii la 8K / 60Hz și 4K / 120Hz. Cel mai recent receptor are, de asemenea, suport complet pentru cele mai recente specificații pentru intrarea HDMI. Astăzi, AVR-X2700H vă permite să proiectați cel mai bun sistem home theater 4K, datorită căruia veți benificia de sunet și imagine 3D de cea mai înaltă calitate.
Datorită suportului eARC, 4K Ultra HD și full HDCP 2.3 în toate porturile HDMI, AVR-X2700H asigură o conexiune perfectă chiar și cu cel mai modern televizor 4K și viitorul televizor 8K. Calitatea conținutului video este fără compromisuri datorită celor mai noi tehnologii video 4K, cum ar fi Dolby Vision ™, HDR10 și HLG. AVR-urile din seria X de la Denon sunt, de asemenea, compatibile HDCP 2.3, asigurând compatibilitatea cu cel mai recent conținut protejat împotriva copierii.
Bucurați-vă de filmele, emisiunile și jocurile preferate cu cea mai bună imagine. AVR-X2700H vine cu un conector HDMI avansat (6 in / 2 out) cu o intrare dedicată pentru 8K care va suporta lățimea de bandă video 8K / 60Hz și 4K / 120Hz. Toate intrările HDMI sunt probate 4: 4: 4 Pure Color, HDR10 +, Dolby Vision, Hybrid Log- Gamma Pass-through (HLG), Dynamic HDR și suport BT.2020 pentru culori, claritate și contrast excepționale.
Bucurați-vă de muzica preferată în orice cameră a casei dvs. wireless, datorită tehnologiei HEOS încorporate. Redați aceeași melodie în fiecare cameră sau selectați o melodie diferită pentru fiecare cameră conectată - alegerea este a dvs. Funcționează și cu Amazon Alexa, Google Assistant și Apple Siri, pentru control vocal și sunet uimitor în toată casa. Conectați difuzoarele Denon Home pentru o experiență audio la domiciliu.
Jocul preferat va fi adus la un alt nivel cu noul AVR-X2700H. Jucați cu rezoluția 4K / 120Hz, precum și Rata de reîmprospătare variabilă (VRR), Quick Frame Transport (QFT) și Auto Low Latency Mode (ALLM), care au redus sau eliminat întârzierea, pentru o experiență de joc mai lină, fără delay.

Receiver 7.2 cu 150W / canal 8 intrări HDMI și 2 ieșiri cu suport complet HDCP 2.3
Conectați până la opt dispozitive multimedia preferate cu rezoluție completă 4K, 4: 4: 4 și suport BT.2020
cele mai noi tehnologii disponibile de imagine / video: rezoluție 4K Ultra HD / 60 Hz și upscaling 4K / Ultra-HD, HDR10, compatibilitate Dolby Vision și Hybrid Log-Gamma (HLG)
4 intrări analogice
Dolby Atmos, DTS: X, virtualizare Dolby Atmos Height și DTS Virtual: X: Bucurați-vă de sunet 3D captivant
asistent de configurare de la Denon:
Interfață grafică pentru utilizator pentru configurare ușoară și intuitivă Asistent vocal Compatibil: funcționează cu Amazon Alexa, Asistent Google și Apple Siri pentru a controla AVR-X2600H și fluxul de muzică wireless prin comenzi vocale
platformă HEOS încorporată
Transmisie de muzică Wi-Fi și tehnologie audio multiroom cu componente compatibile
Compatibilitate Smart TV: Controlați cu ușurință AVR-X2600H cu majoritatea telecomenzilor TV prin HDMI-CEC
suport pentru noul eARC (canal de returnare audio îmbunătățit)
suport pentru serviciile de streaming de muzică: Spotify, Tidal, TuneIn, Deezer și multe altele - prin Bluetooth, AirPlay 2 prin intermediul aplicației HEOS
Intrare USB pe panoul frontal: Redare convenabilă a fișierelor MP3, WAV, FLAC, ALAC și DSD (2,8 / 5,6 MHz) A doua zonă HDMI:
Bucurați-vă de programul dvs. preferat în camera principală și de o altă sursă în altă cameră
Audyssey MultEQ și Dynamic EQ / Volume: Optimizați acustica camerei dvs. cu software-ul Audyssey și microfonul și sunetul TV cu trepied inclus în toate zonele
Redați sunet TV în toate zonele

Fișa cu date

Garanție
24 luni
Garanție extinsă
36 luni
WiFi
Da
Bluetooth
Da
AirPlay 2
Da
HDMI (IN)
6
HDMI (OUT)
2
Intrare pickup PHONO
Da
Număr de canale
7.2
Internet Radio
Da
Sunet surround
Dolby Surround
Sunet surround
Dolby Height Virtualization
Sunet surround
DTS:X
Sunet surround
Dolby Atmos
Sunet surround
Stereo multicanal
Sunet surround
DTS Virtual:X
USB
Da
Rezoluția suportată
8K
Intrare analog
4
Impedanță (RMS 6Ω)
150 W
Ieșire subwoofer
Da

Este cea mai bună investiție pentru mulți ani. Boxa centrală RAPTOR VOCAL oferită va fi un accesoriu excelent pentru home cinema-ul dumneavoastră. Se armonizează perfect cu alte dispozitive din această serie pentru a crea un sistem coerent. De remarcat este faptul că acest model oferă un sunet cristalin și in același timp puternic. Dialogurile redate nu vor avea defecte și distorsiuni.

Același lucru este valabil și atunci când ascultați muzică. Sunetul va fi suculent și cristalin în același timp. Boxa centrală Wilson RAPTOR VOCAL este oferită de asemenea intr-un design remarcabil, care îi va încânta chiar și pe cei mai exigenți. Este un model care reprezintă o combinație între clasic și modern.

Avem la dispoziție mai multe versiuni coloristice, astfel încât puteți alege cu siguranță ceva potrivit pentru dumneavoastră. Trebuie remarcat faptul că fiecare, chiar și cel mai mic detaliu a fost rafinat la maximum. Un plus este și operarea intuitivă . Dispozitivul poate fi conectat și configurat foarte rapid, astfel încât în câteva minute este gata de lucru.

 • răspuns în frecvență (±3 dB): 50-20.000 Hz
 • sensibilitate (2,83 V/1 m): 88 dB
 • impedanță: 4-8 Ohmi
 • SPL: 108 dB
 • puterea recomandată a amplificatorului: 25-125 W
 • frecvența de crossover: 2.600 Hz
 • tweeter: 1" (25mm) cupolă moale
 • difuzoare woofer/midrange: 2x 4"
 • tip de carcasă: Bass Reflex
 • terminale de difuzoare: single

Fișa cu date

Garanție
24 luni
Garanție extinsă
60 luni
Citiți mai mult

10 alte produse din aceeași categorie: