Utilizând site-ul nostru, utilizatorul este de acord cu utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare.
Dacă doriți mai multe informații sau nu acceptați cookie-urile, vizitați pagina. mai multe informatii
  • Pachet

Set Home Cinema: AVR-S660H + Estrada

5.698,00 lei
4.999,00 leiEconomisește 699,00 lei
cu TVA

Alege culoarea din set.

Amplificator Receiver 5.2ch 8K AVR-S660H

Culoare
  • Negru

Boxe Set 5.0 ESTRADA

Culoare
  • Negru

Atenție: Produsul comandat este momentan indisponibil, angajatul nostru vă va informa despre termenul de livrare.

 

Până la 5 ani Garanție

 

Livrare gratuită de la 499 de lei!

 

45 zile pentru retur


Amplificator Receiver 5.2ch 8K AVR-S660H Amplificator Receiver 5.2ch 8K AVR-S660H Amplificator Receiver 5.2ch 8K AVR-S660H Amplificator Receiver 5.2ch 8K AVR-S660H Amplificator Receiver 5.2ch 8K AVR-S660H Amplificator Receiver 5.2ch 8K AVR-S660H Amplificator Receiver 5.2ch 8K AVR-S660H Amplificator Receiver 5.2ch 8K AVR-S660H

Culoare

Conținutul setului

Receptorul AV Denon AVR-S660H de înaltă performanță cu 5,2 canale oferă cinci canale cu 75 de wați pe canal (8 ohmi, 20 Hz-20 kHz, THD: 0,08%, 2 canale). Acest receptor puternic și robust oferă un sunet surround realist cu decodare Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio pentru conținut de înaltă definiție și redare fără pierderi a coloanei sonore. 


Amplificator receiver home cinema 5.2 8K

AVR-S660H

Cu o putere de 75W pe canal, receptorul AV Denon AVR-S660H 8K cu 5.2 canale suportă Dolby TrueHD, Dolby Surround, DTS-HD Master Audio și DTS Neo:6. Acesta dispune de cele mai recente specificații HDMI, cum ar fi 8K/60Hz, suport VRR, ALLM, HDR10+ și eARC. Cu HEOS® încorporat, puteți reda muzică fără fir de pe Spotify®, Amazon Music HD, TIDAL, Deezer, TuneIn, Soundcloud și multe altele. Funcționează cu Amazon Alexa, Google Assistant și Apple Siri pentru un control vocal fără întreruperi.


AVR-S660H oferă cele mai recente și avansate specificații HDMI, cum ar fi suport pentru rezoluții video 8K/60Hz și 4K/120Hz pe trei intrări HDMI de până la 40Gbps, Dolby Vision™, HDR10, HDR10+, Dynamic HDR și HLG, precum și upscaling la 8K și compatibilitate HDCP 2.3 pe toate intrările HDMI (6 intrări / 1 ieșire). AVR-S660H dispune, de asemenea, de platforma multi-room HEOS® Built-in pentru streaming de muzică fără fir, permițând utilizatorilor să se bucure de conținutul lor preferat în toată casa. AVR-S660H dispune de un tuner FM încorporat.


Secțiune avansată 8K HDMI z eARC

Pentru a asigura cea mai bună calitate posibilă a imaginii, AVR-S660H este echipat cu o secțiune HDMI avansată, inclusiv trei intrări HDMI 8K care acceptă transmisia semnalelor 8K/60Hz și 4K/120Hz la o viteză de până la 40Gbps.


AVR-ul poate fi conectat cu ușurință prin intermediul eARC (Enhanced Audio Return Channel) pentru a oferi sunet necomprimat și codat pe obiect de la televizor la receptor printr-un singur cablu HDMI. Toate intrările HDMI (6 intrări / 1 ieșire) oferă suport pentru subeșantionare 4:4:4Pure Color, HDR10, HDR10+, Dolby Vision, Hybrid Log-Gamma (HLG), Dynamic HDR și BT.2020 pentru o calitate excepțională a imaginii.


Utilizatorii se pot bucura, de asemenea, de scalare la 8K pe toate intrările și de suport pentru HDCP 2.3, cel mai recent standard de protecție împotriva copierii, pentru o redare fără întreruperi a conținutului. Jucătorii au la dispoziție o serie de tehnologii care susțin un gameplay mai fluid și mai rapid, inclusiv rezoluția 4K/120Hz și modurile VRR (Variable Refresh Rate), QFT (Quick Frame Transport) și ALLM (Auto Low Latency Mode).


PORT USB FRONTAL PENTRU AUDIO DE ÎNALTĂ REZOLUȚIE

Bucurați-vă de o fidelitate audio superbă a pieselor audio preferate de înaltă rezoluție. Cu DAC-ul său pe 32 de biți, AVR-S660H poate decoda audio de înaltă rezoluție din multe tipuri de fișiere fără pierderi, inclusiv ALAC, FLAC și WAV la o frecvență de până la 24 de biți/196 kHz. De asemenea, este compatibil cu fișierele DSD de 2,8/5,6 MHz (DSD este formatul de codificare audio pentru SACD). Le redă de pe dispozitive de memorie prin USB de pe panoul frontal sau prin surse de rețea. AVR-S660H acceptă și alte tipuri de fișiere, cum ar fi MP3 și WMA.


INTRARE PHONO PENTRU PICK-UP/SUPORT PENTRU PLĂCI DE VINIL

Timp de aproape 50 de ani, Denon a dezvoltat pick-up-uri și preamplificatoare phono. Cu intrarea phono inclusă, AVR-S660H vă permite să conectați o pick-up-ul și să redați discuri de vinil. Bucurați-vă de colecția dvs. cu o calitate și un sunet excepționale.


IEȘIRI DUBLE PENTRU SUBWOOFER

Cufundați-vă în basul precis și uniform distribuit. AVR-S660H dispune de două ieșiri de subwoofer pentru a netezi frecvențele joase și a oferi o dispersie mai bună. Nu există vârfuri și goluri audibile - doar bas puternic, care umple încăperea.


Muzică prin Streaming Hi-Res & Multi-Room

Receptorul Denon AVR-S660H oferă compatibilitate Apple® AirPlay 2 pentru utilizatorii de iPhone, iar portul USB de pe panoul frontal asigură redarea comodă a formatelor audio de înaltă rezoluție (WAV, FLAC, ALAC și DSD 2,8/5,6 MHz) de la o varietate de surse. Conectivitatea wireless la servicii muzicale populare precum Spotify®, Pandora®, Tidal și altele este, de asemenea, disponibilă prin Bluetooth sau prin intermediul platformei HEOS Built-in. Cu ajutorul platformei HEOS, receptoarele AV pot transmite muzică în mod wireless către produse compatibile cu ecosistemul HEOS, cum ar fi boxele wireless Denon Home 150/250/350 amplasate oriunde în casă. Ascultătorii pot reda aceeași melodie în toată casa sau pot selecta melodii diferite pentru fiecare cameră direct din aplicația HEOS.
Calitate și performanță audiofilă

AVR-S660H oferă o calitate de reproducere a sunetului de top în industrie, inclusiv streaming de muzică de înaltă rezoluție cu suport pentru fișiere FLAC, ALAC și WAV, precum și DSD 2,8/5,6 MHz. Cele mai recente receptoare dispun de o intrare phono pentru ca și pasionații de pick-up să se bucure de colecția lor. Cu ieșiri duble pentru subwoofer, ascultătorii pot conecta cu ușurință 2 subwoofere pentru o dispersie optimizată a frecvențelor joase atunci când ascultă filme sau muzică.


COMPATIBIL CU AMAZON ALEXA

Controlați AVR-S660H prin comenzi vocale utilizând Amazon Alexa. Reglați volumul, treceți la următoarea melodie, comutați intrările pentru diferite playere media și multe altele - "Just Ask". Descărcați abilitatea HEOS Home Entertainment Skill pentru a activa comenzile vocale Amazon Alexa pentru AVR-S660, dispozitivele HEOS și alte produse Denon selectate. Necesită aplicația Alexa și Amazon Echo, Dot sau un dispozitiv echivalent.


COMPATIBIL CU GOOGLE ASSISTANT

Porniți muzica în aplicația HEOS, apoi cereți-i asistentului Google să controleze volumul, să dea play, să pună pauză, să sară peste piese și multe altele.


AIRPLAY 2 + CONTROL VOCAL APPLE SIRI

Folosiți AirPlay 2 pentru a transmite fără fir muzică Apple către receptorul AV sau creați un grup cu alte boxe compatibile AirPlay pentru a umple toată casa cu muzică. Transmiteți în flux audio de la serviciile dvs. muzicale preferate, cum ar fi Apple Music și Spotify, sau urmăriți videoclipuri de la servicii precum YouTube și Netflix de pe orice iPhone, iPad, Mac sau Apple TV și ascultați sunetul perfect sincronizat cu sursele AirPlay 2 de pe difuzoarele dvs. AirPlay 2 suportă, de asemenea, sistemul audio multi-room - streaming wireless de conținut către mai multe dispozitive compatibile cu AirPlay 2 simultan, cu bufferizare audio îmbunătățită pentru a asigura o redare fără probleme. AirPlay 2 vă oferă control și vă permite să grupați dispozitivele audio compatibile în Apple Music sau Home. Bucurați-vă de AirPlay 2 prin intermediul aplicației sau cu ajutorul comenzilor vocale prin Siri.


Fișa cu date

Garanție
24 luni
- Estrada 5.0 de la Wilson este o soluție de sistem de boxe home theater. Oferă un sunet curat și puternic pe toate canalele și va satisface cu siguranță chiar și cel mai exigent utilizator. Fiecare boxă a fost proiectată folosind componente realizate din materiale de înaltă calitate.
- Carcasele boxelor  prezintă o structură din lemn rafinată, cu furnir de înaltă calitate, care arată bine în decorurile contemporane.
- Difuzoarele midrange diferă de pe panoul frontal a difuzoarelor cu învelișurile lor argintii în jurul membranei, care sunt fabricate din aluminiu, oferindu-le vizual toată dinamica și eleganța modernă.

- BOXE DE PODEA
- Descriere: boxe de podea cu 2 căi
- woofere medii: 2x 6,5
- Tweeter: 1 cupolă moale
- Impedanță: 4-8 ohmi
- Sensibilitate: 90 dB
- Putere recomandată a amplificatorului: Până la 150 W
- Răspuns în frecvență: 45 Hz-20 kHz
- Greutate: 12,35 kg
- Dimensiuni: 246 x 220 x 980 mm

- BOXE COMPACTE
- Descriere: 2- boxe compacte Woofer: 4 woofer
- Tweeter: 1 cupolă moale
- Impedanță: 4-8 ohmi
- sensibilitate: 89 dB
- Putere recomandată a amplificatorului: 100 W
- Răspuns în frecvență: 6 0 Hz-20 kHz
- greutate: 2,05 kg
- Dimensiuni: 181 x 145 x 227 (mm)

- BOXA CENTRALĂ
- Descriere: boxă centrală cu 2 căi < br> - woofere medii: 2x 4
- Tweeter: 1 cupolă moale
- Impedanță: 4-8 ohmi
- Sensibilitate: 88 dB
- Putere recomandată a amplificatorului: 100 W
- Gama de frecvență: 55 Hz-20 kHz
- greutate: 3,2 kg
- Dimensiuni: 181 x 398 x 145 (mm)

Fișa cu date

Garanție
24 luni
Garanție extinsă
60 luni
Citiți mai mult

10 alte produse din aceeași categorie: