Utilizând site-ul nostru, utilizatorul este de acord cu utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare.
Dacă doriți mai multe informații sau nu acceptați cookie-urile, vizitați pagina. mai multe informatii
 • Pachet

Home Cinema: AVR-X1700H+EXCLUSIVE 10/4/VOCAL EL

13.494,00 lei
11.499,00 leiEconomisește 1.995,00 lei
cu TVA

Alege culoarea din set.

Amplificator Receiver AV 7.2 HD AVR-X1700H

Culoare
 • Negru

Boxă compactă EXCLUSIVE LINE EL-4

Culoare
 • Negru

Boxă de podea EXCLUSIVE LINE EL-10

Culoare
 • Negru

Boxă centrală VOCAL EL

Culoare
 • Negru

Atenție: Timpul de livrare estimat este de 3-5 zile lucrătoare

 

Până la 5 ani Garanție

 

Livrare gratuită de la 499 de lei!

 

45 zile pentru retur


Amplificator Receiver AV 7.2 HD AVR-X1700H Amplificator Receiver AV 7.2 HD AVR-X1700H Amplificator Receiver AV 7.2 HD AVR-X1700H Amplificator Receiver AV 7.2 HD AVR-X1700H

Culoare


Boxă centrală VOCAL EL Boxă centrală VOCAL EL Boxă centrală VOCAL EL

Culoare

Conținutul setului

Cu o putere de 145 W pe canal, receptorul AV cu 7,2 canale Denon AVR-X1700H 8K suportă cele mai recente formate audio 3D, inclusiv Dolby Atmos®, Dolby Atmos®, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS:X® și DTS Virtual:X™. Acesta dispune de cele mai recente specificații HDMI, cum ar fi 8K/60Hz, trecere selectivă 4K/120Hz, VRR, ALLM, Dolby Vision™, HDR10+ și suport eARC. Cu HEOS® încorporat, puteți reda muzică fără fir de pe Spotify®, Amazon Music HD, TIDAL, Deezer și multe altele. Funcționează cu Amazon Alexa, Google Assistant și Apple Siri pentru un control vocal fără întreruperi.


Receiver Home Cinema 7.2 8K

AVR-X1700H

Receptor AV 8K cu 7,2 canale 8K cu audio 3D, HEOS încorporat și control vocal


Culori superbe - compatibilitate universală HDR10+ și HDR dinamic

AVR-X1700H acceptă formatele video High Dynamic Range, HDR10, Dolby Vision și HLG (Hybrid Log Gamma). Dolby Vision transformă experiența de vizionare cu o luminozitate, un contrast și o culoare uimitoare. HLG oferă tehnologia HDR peste difuzare pentru o imagine mai clară și mai precisă. De asemenea, AVR-X1700H acceptă HDR10+, care trimite metadate dinamice către televizor pentru o imagine mai realistă (Unele tehnologii nu sunt disponibile pe toate televizoarele).


Suport complet pentru sunet 3D

Cufundați-vă în sunetul 3D cu Dolby Atmos®, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS:X® și DTS Virtual:X™. Configurați un sistem surround 5.1.2 Dolby Atmos folosind difuzoare Dolby Atmos cu frecvență înaltă sau difuzoare dedicate pentru o experiență de home cinema de ultimă generație. DTS:X oferă filmelor, jocurilor și muzicii un realism de neegalat de sunetul surround 5.1 tradițional. Tehnologia Dolby Atmos Height Virtualization și DTS Virtual:X oferă un sunet imersiv fără canale de înălțime, creând efecte de înălțime virtuale într-o dispunere de difuzoare 7.1, 5.1 sau 2.1.


Experiență home cinema extraordinară - 8K ready

AVR-X1700H oferă o experiență home cinema de ultimă generație, cu suport pentru 8K/60Hz pass-through și 4K/120Hz pass-through, precum și cele mai recente specificații HDMI. Noul AVR-X1700H vă permite să creați astăzi cea mai bună experiență home cinema 4K și este pregătit pentru 8K. Bucurați-vă de sunet și imagine 3D de cea mai bună calitate, chiar și pentru cele mai exigente nevoi de divertisment.


DESCOPERĂ TEHNOLOGIA HEOS

Bucurați-vă de muzica dvs. preferată în orice cameră din casă - fără fir, cu HEOS Built-in. Redă același cântec în fiecare cameră sau alege un cântec diferit pentru fiecare cameră conectată - alegerea îți aparține. De asemenea, funcționează cu Amazon Alexa, Google Assistant și Apple Siri pentru a oferi un control vocal intuitiv și un sunet uimitor pentru întregul sistem de divertisment de acasă. Conectați boxele Denon Home pentru a vă bucura de sunet fără fir în toată casa. HEOS este compatibil cu Spotify Free și Premium, Amazon Music HD, TuneIn, SoundCloud, TIDAL și multe altele.


COMPATIBILITATE CU AMAZON ALEXA

Controlați receptorul AVR-X1700H prin comenzi vocale folosind Amazon Alexa. Reglați volumul, treceți la următoarea melodie, comutați intrările pentru diferite playere media și multe altele - "Just Ask". Descărcați abilitatea HEOS Home Entertainment Skill pentru a activa comenzile vocale Amazon Alexa pentru AVR-X1700H, dispozitivele HEOS și alte produse Denon selectate. Necesită aplicația Alexa și Amazon Echo, Dot sau un dispozitiv echivalent.


COMPATIBIL CU GOOGLE ASSISTANT

Porniți muzica în aplicația HEOS, apoi cereți-i asistentului Google să controleze volumul, să dea play, să pună pauză, să sară peste piese și multe altele.


AIRPLAY 2 + COMANDĂ VOCALĂ APPLE SIRI

Folosiți AirPlay 2 pentru a transmite fără fir muzică Apple către receptorul AV sau creați un grup cu alte boxe compatibile AirPlay pentru a umple toată casa cu muzică. Transmiteți în flux audio de la serviciile dvs. muzicale preferate, cum ar fi Apple Music și Spotify, sau urmăriți videoclipuri de la servicii precum YouTube și Netflix de pe orice iPhone, iPad, Mac sau Apple TV și ascultați sunetul perfect sincronizat cu sursele AirPlay 2 de pe difuzoarele dvs. AirPlay 2 suportă, de asemenea, sistemul audio multi-room - streaming wireless de conținut către mai multe dispozitive compatibile cu AirPlay 2 simultan, cu bufferizare audio îmbunătățită pentru a asigura o redare fără probleme. AirPlay 2 vă oferă control și vă permite să grupați dispozitivele audio compatibile în Apple Music sau Home. Bucurați-vă de AirPlay 2 prin intermediul aplicației sau cu ajutorul comenzilor vocale prin Siri.


CARACTERISTICI ȘI BENEFICII SUPLIMENTARE

Cel mai recent receptor 8K oferă multe alte avantaje, inclusiv "Dual Speaker Presets", care permite utilizatorilor să memoreze și să comute instantaneu între două configurații diferite de difuzoare și setări Audyssey. "Dialog Enhancer" le permite utilizatorilor să ajusteze nivelurile dialogului cât ai clipi din ochi, astfel încât să nu piardă niciun cuvânt. Pentru o accesibilitate optimă, AVR-X1700H dispune de un transmițător audio Bluetooth care oferă ascultătorilor posibilitatea de a se bucura de conținutul preferat prin intermediul căștilor Bluetooth și poate fi utilizat pentru redare numai prin Bluetooth sau pentru redare audio simultană prin căști și difuzoare conectate.CONFIGURARE SIMPLĂ

Ghidul de pornire rapidă inclus cu AVR-X1700H oferă instrucțiuni simple și clare despre cum să începeți. Atunci când conectați televizorul la AVR-X1700H prin HDMI, asistentul de configurare exclusiv Denon apare pe ecranul televizorului și vă ghidează pas cu pas prin procesul de configurare. Rândul de conexiuni pentru difuzoare cu coduri de culoare este dispus pe orizontală, ceea ce facilitează organizarea și conectarea cablurilor de difuzoare.


CORECȚIE ACUSTICĂ A ÎNCĂPERII AUDYSSEY

AVR-X1700H dispune de sistemul de măsurare a acusticii camerei Audyssey MultEQ XT. Cu ajutorul microfonului inclus, acesta analizează cu precizie semnalul de ieșire al fiecărui difuzor pentru a optimiza fiecare canal. În plus, o aplicație suplimentară Audyssey MultEQ Editor (disponibilă pentru achiziționare) permite utilizatorilor avansați să intre "sub capotă" pentru a ajusta și personaliza în continuare mediul audio.


CONECTIVITATE BLUETOOTH ȘI WI-FI ÎNCORPORATĂ

Inima rețelei wireless. Pentru conectivitatea de streaming Bluetooth, Wi-Fi și AirPlay 2, Denon AVR-X1700H dispune de un sistem de transmisie avansat cu antene duble pentru un streaming robust chiar și în medii urbane aglomerate. Bucurați-vă de ascultarea conținutului audio preferat în mod wireless de pe dispozitivele dvs. inteligente.


Cu tehnologia HEOS Built-in, redați aceeași melodie în fiecare cameră sau alegeți o melodie diferită pentru fiecare cameră conectată - alegerea vă aparține. HEOS funcționează cu Amazon Alexa și Google Assistant pentru un control vocal fără probleme.


HEOS acceptă Spotify gratuit și premium, Amazon Music HD, TuneIn, iHeart Radio, Sound Cloud, Tidal și multe altele.


AVEȚI CONTROL TOTAL

Un control mai bun în buzunar. Aplicația gratuită Denon AVR Remote pentru iOS și Android face ca utilizarea AVR-X1700H să fie și mai ușoară - reglați volumul, porniți sau opriți unitatea, dezactivați muzica, selectați o sursă sau comutați la aplicația HEOS pentru streaming de muzică fără fir. Descărcați astăzi aplicația Denon AVR Remote și aplicația HEOS pe smartphone-ul dvs. Disponibil atât pentru iOS, cât și pentru Android.


Utilizați Amazon Alexa, Siri sau Google Assistant pentru a vă controla muzica.


SUNET TV ÎN TOATE ZONELE

Redă audio de la televizor în toate zonele. Suportă atât conexiuni audio analogice, cât și digitale.


SELECTEAZĂ BUTOANELE QIUCK PENTRU A SCHIMBA RAPID SETĂRILE DE SUNET

Panoul frontal al Denon AVR-X1700H are patru butoane de selectare rapidă care stochează setările audio preferate pentru fiecare sursă. Comutați între audio de la televizor, Blu-ray, playere media și altele, iar AVR-X1700H va ajusta setările de egalizare în funcție de preferințele dvs. pentru acea sursă media. Utilizați butoanele de pe panoul frontal sau selectați Quick Selects (Selecții rapide) de pe telecomanda receptorului AV pentru un control mai rapid. Acum activează modul stereo pentru toate zonele prin simpla apăsare a unui buton de selecție rapidă.


PROCESARE AVANSATĂ A SUNETULUI

Experimentați o calitate extraordinară a sunetului atât la muzică, cât și la filme.


PROCESAREA PUTERII DSP

Putere incredibilă pentru nevoile dvs. de muzică și filme. AVR-X1700H încorporează un cip DSP (procesor digital de sunet) avansat pentru o putere de procesare imensă. DSP-ul quad-core este capabil de peste un miliard de calcule pe secundă, permițând AVR-X1700H să susțină cele mai recente nevoi video, audio și de procesare.


MULTI-SOURCE, MULTIROOM

Cu AVR-X1700H, vă puteți bucura de un sunet surround pe 7,2 canale într-o cameră și de o sursă separată sau de muzică în flux în alta. Urmăriți un film într-o cameră în timp ce un alt membru al familiei ascultă muzică într-o altă zonă, fără interferențe. Folosiți amplificatoarele interne pentru a alimenta boxa sau folosiți ieșirile preamplificatoarelor de zonă.


PORT USB FRONTAL PENTRU AUDIO DE ÎNALTĂ REZOLUȚIE

Bucurați-vă de o fidelitate audio superbă a pieselor audio preferate de înaltă rezoluție. Cu DAC-ul său pe 32 de biți, AVR-X1700H poate decoda audio de înaltă rezoluție din multe tipuri de fișiere fără pierderi, inclusiv ALAC, FLAC și WAV la o frecvență de până la 24 de biți/196 kHz. De asemenea, este compatibil cu fișierele DSD de 2,8/5,6 MHz (DSD este formatul de codificare audio pentru SACD). Le redă de pe dispozitive de memorie prin USB de pe panoul frontal sau prin intermediul surselor de rețea. AVR-X1700H acceptă și alte tipuri de fișiere, cum ar fi MP3 și WMA.


INTRARE PHONO PENTRU PICK-UP/SUPORT PENTRU DISCURI DE VINIL

Timp de aproape 50 de ani, Denon a dezvoltat pick-up-uri și preamplificatoare pick-up. Cu intrarea pick-up inclusă, AVR-X1700H vă permite să conectați o un pick-up și să redați discuri de vinil. Bucurați-vă de colecția dvs. cu o calitate și un sunet excepționale.


IEȘIRI DUBLE PENTRU SUBWOOFER

Cufundați-vă în basul precis și uniform distribuit. AVR-X1700H dispune de două ieșiri de subwoofer pentru a netezi frecvențele joase și a oferi o dispersie mai bună. Nu există urcări sau scăderi audibile - doar un bas puternic, care umple încăperea.


CARACTERISTICI PRINCIPALE:

 • Receptor AV cu 7.2 canale cu 80 de wați pe canal: șapte amplificatoare puternice oferă o experiență sonoră Denon clasică și dinamică
 • Suport pentru Dolby Atmos®, tehnologia de virtualizare a înălțimii Dolby Atmos, DTS:X și DTS Virtual:X: bucurați-vă de un sunet 3D imersiv până la configurația 7.2.4 cu un amplificator suplimentar cu 2 canale.
 • Rezoluție 8K/60Hz și 4K/120Hz: prin suportul celor mai recente standarde HDMI, vă puteți bucura de imagini video de calitate 8K de la dispozitive sursă 8K. Trei intrări 8K și o ieșire 8K permit transmiterea la rezoluții 8K/60Hz și 4K/120Hz. Upscaling la 8K este disponibil pe toate cele 6 intrări HDMI
 • Suport pentru Dolby Atmos®, tehnologia de virtualizare a înălțimii Dolby Atmos, DTS:X și DTS Virtual:X: bucurați-vă de un sunet 3D imersiv până la configurația 7.2.4 cu un amplificator suplimentar cu 2 canale.
 • Suport pentru cele mai recente formate de imagine: suportul pentru cele mai recente formate HDR, inclusiv HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, precum și Dynamic HDR asigură cea mai bună calitate a imaginii în ceea ce privește luminozitatea, claritatea și contrastul.
 • Soluții dedicate jocurilor: datorită rezoluției 4K/120Hz, ratei de reîmprospătare variabile (VRR), modului de latență redusă automată (ALLM) și transportului rapid al cadrelor (QFT), vă puteți bucura de jocuri cu imagini uimitoare, claritate și întârzieri reduse.
 • Asistentul premiat Denon Setup Assistant și interfața grafică cu utilizatorul: configurare și instalare ușoară și intuitivă
 • Control vocal Amazon Alexa și Apple Siri: utilizați vocea pentru a controla AVR-X1700H și serviciile de muzică de pe internet
 • Platforma încorporată HEOS pentru streaming wireless de muzică în mai multe camere: redați audio într-o singură cameră sau umpleți întreaga casă cu muzică
 • Compatibilitate Smart TV: controlați Denon AVR-X1700H cu telecomanda televizorului dumneavoastră prin HDMI CEC
 • Suport pentru canalul de retur audio îmbunătățit (eARC): redare a celor mai recente formate audio 3D, cum ar fi Dolby Atmos și DTS:X, din semnalul audio al televizorului prin HDMI.
 • Modul Gaming: Modul de latență redusă automată (ALLM) pentru jocuri fără lag (necesită un ecran 4K compatibil și o consolă de jocuri)
 • Spotify, Amazon Music HD, TuneIn, Deezer și multe altele: transmiteți muzică în mod wireless și bucurați-vă de cele mai populare servicii muzicale
 • Suportă formatele de înaltă rezoluție DSD (2,8/5,6 MHz), FLAC, ALAC și WAV: redare audio de înaltă rezoluție pentru pasionații de Hi-Fi
 • intrare phono integrată: redă vinilul tău drag
 • Procesor DSP cu patru nuclee de 300MHz îndeplinește cele mai recente cerințe în materie de imagine, sunet și procesare
 • Modul audio TV pentru toate zonele: redă audio de la televizor în toate zonele
 • Software-ul de calibrare Audyssey MultEQ XT: asigură o reglare perfectă a sunetului pentru mediul dvs. de ascultare unic

Fișa cu date

Garanție
24 luni
WiFi
Da
Bluetooth
Da
HDMI (IN)
6
HDMI (OUT)
1
Intrare pickup PHONO
Da
System multiroom
Da
Rezoluția suportată
8K
Rezoluția suportată
4K

Compact luxos, destinat persoanelor care doresc să amenajeze camera de ascultare într-o încăpere mică, creat direct pentru spații mai mici, dar suficient de puternic pentru a uimi chiar și într-o cameră  de aproximativ 25 de metri, unde boxele mari s-ar putea să nu-și facă treaba.
Boxa este construit pe baza unui panou MDF cu două căi, carcasa este compactă și nu produce reverberații inutile, se caracterizează printr-un factor de rezistență foarte scăzut, acoperit cu șase straturi de lac, așa cum se întâmplă în industria auto, astfel încât putem fi siguri că lacul își va menține aspectul timp de mulți ani, este disponibil într-un frumos finisaj negru pianoforte sau la fel de lucios piano white.
Acestea pot fi recomandate și ca seturi de boxe pentru sistemele home cinema. Cu toate acestea, datorită designului lor atent, suntem siguri că vor suna mai bine decât majoritatea modelelor similare în condiții acustice similare. Din punct de vedere sonor, seria EXCUSIVE LINE a fost proiectată cu mare atenție. Diafragmele rigide ale difuzoarelor de joasă-mediu-mediu combinate cu difuzoarele tweeter care procesează cele mai înalte frecvențe asigură coerența perfectă a sunetului seturilor.

 • Răspuns în frecvență (+/- 3dB): 50 - 20.000 Hz
 • Sensibilitate (2,83V - 1m): 88 dB
 • Impedanță: 4 - 8 Ohmi
 • nivelul maxim de presiune (SPL): 105 dB
 • Puterea recomandată a amplificatorului: 25 - 100 W
 • Frecvența de crossover: 400 Hz
 • Tweeter: 1" (25mm) cupolă moale
 • Woofer/midrange: 5" (130 mm) cu corecție de fază din spumă
 • Tip de carcasă: Bass Reflex
 • Terminale boxe: conectori de tip banană
 • Dimensiunile carcasei: 288 x 173 x 245 mm (H x W x D)
 • Greutate: 3,6 kg

Fișa cu date

Garanție
24 luni
Garanție extinsă
60 luni

WILSON EL-10 sunt cele mai mari boxe din familia EXCLUSIVE LINE. Finisat în lac de înaltă luciu, negru sau alb. Acestea sunt boxe cu trei căi. Cu un aspect foarte bine finisat din toate punctele de vedere, boxele se potrivesc perfect atât în amenajările moderne, cât și în cele tradiționale ale livingului.
În plus, acestea vor fi perfecte și pentru încăperile mai mici, deoarece pot fi așezate lângă perete datorită bass-reflexului plasat nu în spate, ci dedesubt. Dacă doriți, puteți utiliza boxele fără grilă, pentru a le vedea în toată splendoarea lor tehnică - aveți și această posibilitate, datorită magneților invizibili fixați pe grilă. Construcția boxei în sine nu este în niciun fel desfigurată de găuri inutile. Magneții se află, de asemenea, în partea din spatele boxei. - Acolo puteți atașa și depozita în siguranță grilele.
Caracteristicile și puterea boxelor EL-10 permit utilizarea lor în orice încăpere. Construcția solidă a carcasei, realizată din panouri MDF, asigură rigiditatea și amortizarea vibrațiilor. Standul greu, separat de carcasă prin patru distanțiere, asigură stabilitate și elimină vibrațiile.
Portul Bass-reflex este amplasat dedesubt. Concepția sistemului de rezonanță permite amplasarea confortabilă a boxei chiar și aproape de un perete. În astfel de condiții, sunetul câștigă în profunzime și dinamică. Experiența acumulată de inginerii WILSON în timpul construirii noilor boxe a făcut ca EL-10 să sune natural, neagresiv și eficient în același timp. Datorită caracteristicilor sale va fi un partener perfect pentru multe amplificatoare.
Posibilitatea de a conecta independent secțiunea woofer și secțiunea midrange, prin bi-cablare/bi-amplificare + terminale placate cu aur pentru un control și mai bun, reducând interacțiunea boxelor între ele și eliminând distorsiunea în ambele benzi. Portul Bass Reflex situat dedesubtul boxei si deasupra standului, ne oferă posibilitatea de a plasa boxele oriunde, chiar și la perete, aceeași poziționare vă permite să controlați dinamica și profunzimea sunetului generat.

Setul include, de asemenea, piroane pe care puteți amplasa difuzoarele. Cartea de vizită a sufrageriei noastre, care  poate fi comparată cu mașinile sport, unde pe lângă performanță este important și aspectul vizual, până la șase straturi de vopsea face ca finisajul să fie uimitor și să le păstreze un aspect impecabil timp de mulți ani, de la luciul intens în alb și negru până la grilele magnetice fără găuri, În funcție de culoarea boxelor avem posibilitatea de a personaliza grilele, două variante pentru fiecare culoare , pentru boxele negre, negru delicat împletit negru și grafit delicat lucios cu o țesătură mai groasă, în timp ce pentru boxele albe avem de ales între negru delicat și gri împletit gros.

 • Răspuns în frecvență (±3dB): 35 - 20.000 Hz
 • sensibilitate (2,83V / 1m): 90 dB
 • impedanță: 4 Ohm
 • nivelul maxim de presiune (max. SPL): 110 dB
 • puterea recomandată a amplificatorului: 50 - 200 W
 • frecvența de divizare a crossover-ului: 600 Hz, 2 400 Hz
 • tweeter: 1" (25 mm), cupolă textilă
 • Difuzor Midrange: 1x 6 1/2" (165 mm), con de celuloză, corecție de fază
 • Subwoofer: 2x 6 1/2" (165mm), con de celuloză
 • tip de carcasă: bass-reflex
 • Terminale pentru boxe: duble, înșurubate, placate cu aur, adaptate la conectori de tip banană.
 • Accesorii incluse: terminale placate cu aur, vârfuri, două perechi de grile pentru difuzoare în culori diferite.

Fișa cu date

Garanție
24 luni
Garanție extinsă
60 luni

VOCAL EL este o boxă centrală premium - o componentă indispensabilă a unui sistem home cinema. Combinația acestei boxe cu celelalte componente ale familiei Exclusive Line într-o configurație home cinema garantează impresia unui sunet surround real și a unor dialoguri clare, ceea ce se traduce prin realismul imaginii vizionate și o calitate ridicată a recepției.


VOCAL EL este o boxă centrală premium - o componentă indispensabilă a unui sistem home cinema. Combinația acestei boxe cu celelalte componente ale familiei Exclusive Line într-o configurație home cinema garantează impresia unui sunet surround real și a unor dialoguri clare, ceea ce se traduce prin realismul imaginii vizionate și o calitate ridicată a recepției.


Finisate în lac alb sau negru lucios, acestea se vor prezenta atractiv și nobil în orice interior. Șase straturi de lac rezistent la razele UV asigură un rezultat impecabil timp de mulți ani (în cazul lacului alb, acest lucru îl împiedică să se îngălbenească atunci când este expus la lumină). Întregul dulap este acoperit, inclusiv partea frontală.


Atât difuzoarele negre, cât și cele albe sunt echipate cu grilele clasice negre cu material cu textură fină. Opțional, aceste difuzoare pot fi echipate cu grile gri cu o țesătură mai grosieră, care amintește de tapițeria mobilierului de lux.


 • frecvență banda (±3 dB): 50-20.000 Hz
 • sensibilitate (2,83 V/1 m): 88 dB
 • impedanță: 4-8 Ohmi
 • eficacitate maximă (SPL): 108 dB
 • puterea recomandată a amplificatorului: 25-125 W
 • frecvența de crossover: 2 600 Hz
 • tweeter: 1" (25 mm) tweeter cu dom moale
 • difuzoare joase/mediane
 • nou: 2x 4"
 • tip de incintă: Bass Reflex
 • terminale de difuzoare: simplu
 • Dimensiunile produsului: 430 x 140 x 165 mm
 • greutate netă: 4,50 kg
 • can

Fișa cu date

Garanție
24 luni
Citiți mai mult

10 alte produse din aceeași categorie: