Netatmo SENSORS Sensori
      Netatmo SENSORS Sensori
      Netatmo SENSORS Sensori
      Netatmo SENSORS Sensori
      Netatmo SENSORS Sensori
      Netatmo SENSORS Sensori
      Netatmo SENSORS Sensori
      Netatmo SENSORS Sensori

      Netatmo SENSORS Sensori

      459,00 lei
      499,00 lei
      cu TVA
      Economisește 40,00 lei

      Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de promoția curentă: 389,00 lei +70,00 lei

      Cantitate

      Disponibil

      • Până la 5 ani GaranțiePână la 5 ani Garanție
      • Livrare gratuită de la 499 de lei!Livrare gratuită de la 499 de lei!
      • 14 zile pentru retur14 zile pentru retur

      Senzorul wireless pentru uși și ferestre Welcome Tags de la Netatmo este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să își protejeze locuințele împotriva intruziunilor neautorizate. Dispozitivul descris poate fi montat pe orice ușă sau fereastră.

      Este o modalitate simplă de a reduce riscul de spargere. Este demn de remarcat faptul că sistemul detectează mișcările deranjante în apropierea încuietoarei. De asemenea, ne va alerta în cazul deschiderii bruște a unei ferestre sau a unei uși.
      Senzorii inteligenți pentru ferestre și uși vă vor anunța înainte de producerea unei spargeri. Plasate pe orice ușă sau fereastră, acestea detectează orice mișcare sau vibrație puternică, semnalând că cineva încearcă să forțeze încuietoarea.


      De asemenea, acestea detectează atunci când o ușă sau o fereastră este deschisă brusc. În acest caz, primiți o notificare imediată pe smartphone-ul dumneavoastră. În cazul unei tentative de efracție, câștigați timp prețios!

      Aplicație mobilă intuitivă
      Senzorii descriși pot fi controlați de o aplicație mobilă care poate fi instalată pe un smartphone sau pe o tabletă. Aceasta este o soluție extrem de simplă și lipsită de complicații. Avantajul constă în posibilitatea de a verifica dacă ferestrele și ușile au fost închise. Aplicația ne va informa, de asemenea, dacă acestea sunt deschise prea mult timp. Parametrii de funcționare depind de preferințele personale.

      Asamblare simplă
      Instalarea senzorilor descriși are loc într-o clipă. Este un proces neinvaziv, ceea ce reprezintă, de asemenea, un mare avantaj. Fiecare dispozitiv trebuie să fie lipit de suprafața ferestrei sau a ușii.  Senzorii nu lasă urme permanente. Nu uitați că, pentru o funcționalitate completă a sistemului de securitate, este necesară o cameră inteligentă Netatmo.

      Posibilitatea de a se combina cu o alarmă
      Senzorii Netatmo pentru ferestre și uși pot completa un sistem de securitate avansat. Nimic nu împiedică combinarea lor cu o cameră inteligentă și o alarmă. În acest fel, atunci când este detectată o amenințare, se va activa o sirenă care emite un sunet cu o intensitate de 110 dB. Aceasta va descuraja cu siguranță un intrus.


      Funcționalitate ridicată
      Senzorii de ferestre și uși Netatmo descriși se disting prin funcționalitate și fiabilitate ridicată. Trebuie știut că o cameră poate opera până la 12 senzori. Depinde doar de noi unde să le plasăm. Senzorii pot fi programați în funcție de nevoile noastre. Nu trebuie să ne temem că vor activa alarma din greșeală. Procesul de configurare se realizează prin intermediul unei aplicații mobile.

      NETATMO
      DTG-EC
      17 Produse

      Fișa cu date

      Garanție
      24 luni

      Referințe specifice

      Citiți mai mult

      10 alte produse din aceeași categorie:

      Netatmo SENSORS Sensori

      459,00 lei
      499,00 lei
      cu TVA
      Economisește 40,00 lei