Netatmo WEATHER STATION + INDOOR MODUL Set Stație meteo + modul interior
      Netatmo WEATHER STATION + INDOOR MODUL Set Stație meteo + modul interior
      Netatmo WEATHER STATION + INDOOR MODUL Set Stație meteo + modul interior

      Netatmo WEATHER STATION + INDOOR MODUL Set Stație meteo + modul interior

      809,00 lei
      1.249,00 lei
      cu TVA
      Economisește 440,00 lei

      Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de promoția curentă: 1.249,00 lei -440,00 lei

      Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile

      00
      day
      :
      00
      hour
      :
      00
      min
      :
      00
      sec
      Cantitate

      Disponibil

      • Până la 5 ani GaranțiePână la 5 ani Garanție
      • Livrare gratuită de la 499 de lei!Livrare gratuită de la 499 de lei!
      • 14 zile pentru retur14 zile pentru retur

      Stația meteo Netatmo este o stație meteo privată și inteligentă, dotată cu senzori de calitate a aerului. Extrem de avansat din punct de vedere tehnologic, dispozitivul este caracterizat de un standard de design foarte modern.

      Stația meteo Netatmo poate fi operată prin intermediul unei aplicații mobile gratuite, disponibilă în Google Play și App Store. Utilizatorul beneficiază de asistență tehnică pe viață, fără a percepe taxe suplimentare. Stația meteo Netatmo este pe deplin compatibilă cu multe dispozitive mobile și desktop.

      Stație meteorologică privată cu senzori de calitate a aerului nou standard în materie de design și tehnologie pentru o stație care monitorizează calitatea aerului atât în interior cât și în exterior, măsurând concentrația de CO2, temperatura, nivelul de zgomot și umiditate din locuință vă permite să obțineți un indicator local al calității aerului în timp real, stația meteorologică vă va sfătui, când este momentul optim pentru a ventila în interior sau când să întreprindeți activități în afara casei notificări în timp real ale parametrilor selectați vă permite să descoperiți tiparele și ciclurile meteorologice locale, ceea ce o face un instrument complet pentru înțelegerea mediului înconjurător toate datele sunt stocate online cu acces prin aplicații sau site web partajați măsurătorile pe rețelele de socializare previziuni meteo detaliate pentru 7 zile carcasa stației este realizată dintr-o singură bucată de aluminiu rezistent.

      Utilizarea stației meteo Netatmo Stația meteo marca Netatmo vă permite să monitorizați în mod liber calitatea aerului. Măsurarea poate avea loc atât în interior, cât și în exterior. Funcțiile standard ale dispozitivului includ verificarea completă a diferiților parametri, cum ar fi concentrația de CO2, umiditatea aerului, temperatura interioară și exterioară, precum și nivelul general de zgomot din apartament.

      Notificarea de date specifice are loc în timp real, oferind utilizatorului acces complet și imediat la toate informațiile necesare. Capacitățile stației meteo Netatmo sunt capabile să comunice utilizatorului când este cel mai bun moment pentru a întreprinde anumite activități în afara casei sau pentru a aerisi apartamentul. De asemenea, sistemul poate fi extins cu elemente suplimentare.

      Acest lucru permite descoperirea ciclurilor și modelelor meteorologice locale, oferind astfel un instrument cuprinzător pentru o mai bună înțelegere a caracteristicilor mediului din casă. Toate informațiile sunt stocate online și pot fi accesate prin intermediul unei aplicații mobile sau web. Dispozitivul vă permite să primiți o prognoză meteo detaliată pentru o perioadă de până la 7 zile. Măsurătorile individuale pot fi partajate pe rețelele sociale.

      Parametrii tehnici Modulul adițional pentru stația meteo Netatmo este capabil să ofere o monitorizare precisă a calității aerului oriunde în casă. Domeniul de măsurare a temperaturii este de la 0°C la 50°C, cu o precizie de până la 0,3°C. Umiditatea este măsurată de la 0 la 100%, cu o precizie de 3%. Senzorul de CO2 este capabil să ofere o precizie de 50 ppm sau 5% atunci când măsoară între 0 și 5000 ppm, cu o precizie de 50 ppm sau 5%.

      Pentru a comunica între dispozitiv și stația meteo se utilizează o conexiune fără fir, cu o rază de acțiune de până la aproximativ 100 de metri. Este necesar un router Wi-Fi cu acces la internet, deoarece modulul nu acceptă puncte active publice. Aplicație mobilă și acces de la distanță Datele de la stația meteo Netatmo pot fi accesate de la distanță, de exemplu, prin intermediul unei tablete sau al unui smartphone. Toate informațiile pot fi afișate și verificate prin intermediul aplicației mobile gratuite, disponibilă pe Google Play și App Store. Alternativ, poate fi utilizată o aplicație web, operată, de exemplu, prin intermediul unui computer desktop sau laptop. În ambele cazuri, utilizatorul obține acces complet la un panou de control online personal. Acesta este foarte intuitiv, ușor de utilizat și extins, permițând o gamă largă de opțiuni utile atunci când se utilizează echipamentele Netatmo.

      Designul unității Învelișul stației meteo Netatmo este fabricat dintr-o singură bucată de aluminiu rezistent. Unitatea se caracterizează prin dimensiunea optimă a modulului exterior și a celui interior și dispune de o gamă largă de măsurători pentru temperatură, umiditate, concentrație de CO2 și nivel de zgomot.

      Stația afișează unitățile de măsură în sistemul metric și american. Datele sunt stocate în cloud fără limite de date, iar frecvența măsurătorilor este de până la 5 minute. Stația meteo Netatmo oferă o conexiune wireless între modulele individuale, cu o rază de acțiune de până la 100 de metri. Modulul intern este alimentat de un adaptor de rețea USB, iar modulul intern de baterii AAA.

      Modul pentru stația meteo pentru un modul intern suplimentar pentru stația meteo inteligentă marca Netatmo. Posibilitatea de a achiziționa separat module complementare pentru aparat permite, înainte de toate, o mai bună personalizare a stației. În acest fel, utilizatorul decide singur ce soluții sunt necesare și de ce informații are nevoie. Setul complet poate funcționa ca un informator meteorologic pentru casă, notificând utilizatorul cu privire la parametrii selectați în tot apartamentul.

      Utilizarea modulului adițional al stației meteo Modulul adițional al stației meteo vă permite să monitorizați în mod inteligent calitatea aerului din întreaga locuință. Un sistem echipat cu acest tip de îmbunătățire poate funcționa perfect în orice încăpere, verificând umiditatea, temperatura și nivelul de CO2 în camera de zi, în bucătărie sau în camera copiilor. Unitatea dispune de o carcasă realizată dintr-o singură bucată de aluminiu, asigurând durabilitate, rezistență și posibilitatea de a utiliza acest model timp de mulți ani. Modulul pentru stația meteo funcționează numai împreună cu stația meteo Netatmo, care se vinde separat. Acesta permite conectarea a până la trei astfel de componente. Fiecare modul este alimentat de 4 baterii AAA.

      SPECIFICAȚII (pe scurt)

      • dimensiunea modulului intern: 45x45x155mm
      • dimensiunea modulului extern: 45x45x105mm
      • intervalul de temperatură al unității interioare: 0°C până la 50°C, precizie: +- 0,3°C
      • intervalul de temperatură al unității interioare: -40°C până la 65°C, precizie: +- 0,3°C
      • umiditate: măsurare de la 0 la 100%, precizie +-3%.
      • barometru: măsurare de la 260 la 1160 mbar, cu precizie +-1mbar
      • măsurare a concentrației de CO2 de la 0 la 5000 ppm și precizie +-50ppm (sau 5%)
      • măsurarea nivelului de zgomot de la 35dB la 110dB
      • unități: sistem american (°F și inHg) și sistem metric (°C și mbar)
      • stocarea datelor în cloud fără limite de date
      • frecvență de măsurare: 5 minute
      • aplicație gratuită cu suport pe viață, fără costuri suplimentare aplicație disponibilă în App Store și Google Play
      • specificații de acces fără fir: Wi-Fi 802.11 b / g / n compatibil ( 2,4 GHz )
      • conexiune fără fir între module, rază de acțiune de până la 100 de metri
      • modul intern alimentat de un adaptor de rețea USB
      • modulul extern alimentat de 2 baterii AAA (un an de funcționare cu un pachet de baterii)
      • sistemul poate fi extins cu elemente suplimentare
      • Compatibil cu dispozitivele Apple: iPhone 5s , iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4 , iPad mini, iPad (de la a 4-a generație ), iPad (de la a 3-a generație ), iPad 2, iPod touch (de la a 5-a generație )
      • Compatibil cu dispozitivele Android 4.0 cu acces la Google Play

      NETATMO
      NBU-NWS-NIM-EU
      12 Produse

      Fișa cu date

      Garanție
      24 luni

      Referințe specifice

      Citiți mai mult

      10 alte produse din aceeași categorie:

      Netatmo WEATHER STATION + INDOOR MODUL Set Stație meteo + modul interior

      809,00 lei
      1.249,00 lei
      cu TVA
      Economisește 440,00 lei
      00
      day
      :
      00
      hour
      :
      00
      min
      :
      00
      sec